Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım geçen farkettim şimdi aklıma gelmişken yazayım. Araziye takmadığım zamanda da arazi vitesi ısınıyor, öyle el yakan cinsten değil ama yine de sıcak, normal midir? Şanzıman yağı tam bu arada

2. acaNn

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? Hayır hemen tartışma konusu olarak görülmesin :) . Siz ukalalık olarak algıladığınız için muhalefet ettiğimi sandınız. Benim amacım sadece bilgi vermek ama siz nasıl istiyorsanız öyle algılayın
  3. acaNn

Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ?

Ynt: Honda HR-V İle Ne Kadar Off-Road ? L vitesi ağır devir değildir ,gerçi HRV kullanmadım ama, sizinkine düşük oranlı 1. vites deniyor sanırım, çünkü arazi araçlarında 4L konumuna aldığınızda 1-2-3-4-5 viteslerini yine kullanıyorsunuz ama devir artıp hız azalmış oluyor, farklı bir transfer...

4. acaNn

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ohh ne güzel çamurlanmış, biraz da sulanmış :D , abi arka jant göbeği sizin kasada yok mu yoksa düştü mü?
  5. acaNn

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) kısıtlı zaman ve standart araçlarla bu kadar yapabildik :) , ben teşekkür ederim

6. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım hellanın da tek dezavantajı var,magirus dolmuşlarda ,şahin-doğan vs. arabalar hella dolu, çakma ama olsun dış görünüş aynı ;D bu arada arabanın güneşliği artık iyice sinir etmeye başlamıştı,içini belki tamir ederim dedim. Açtıktan sonra vallahi ben bile...

7. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım oh oh hadi bakalım hayırlısı,tam canavar olucak desene :) , ben de flanş işinden vazgeçtim, geçen artikülasyona bakarken flanş taksaydım çamurluğa sürter gibi geldi. adaş senin akün kaç amper? şimdi ben de 2 tane sis alıcam da 60 amper akü yeter mi diye...
  8. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım adaş ne var ki zaten serviste,, anca buji ;D,,, neyse adaş artık sen de kurtardın, araban daha sorun açmaz :D
  9. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım sertlik önemli değil de tekerleklerin yerden kesilme yüksekliği değişmese yeter, zaten sert araba battı balık yan gider ;D bu arada cevdet abi geçmiş olsun, ferozaların conta yakma sıkıntısı var sanırım demiştin bir ara, hakkaten de doğru gibi

10. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım aracın yaprak sayısını 3 ten 5 e çıkarırsam arazideki esneklik azalır mı?

11. acaNn

Genişletilmiş CJ

Ynt: Genişletilmiş CJ arkasına da jeeeeep yazmışlar ;D ;D
  12. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) inişte kanallar sağolsun arabanın artikülasyonunu da kısmen test etme imkanım oldu :)

13. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) vee zirveden istanbul manzaramız :)
  14. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) bahsettiğim son rampa
  15. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) zeminde pek bir zorluk yok, kuru zeminde standart lastikle bile çıkılabilir ki vitara öyleydi, tek sıkıntısı yağmurun açtığı kanallar oldu. Ama yağmur yağdığında son rampada mt lastiksiz çıkmak imkansız olur, bayağı dik çünkü

16. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) .
  17. acaNn

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) sitede bir yavaşlık var , bir de fotoğrafların boyutunu küçültüp yüklemeyi deniyim
  18. acaNn

aracımın arazisindeki sorunu halledince test amaçlı kayışdağına çıkalım dedik, yol aslında kısa olduğundan elimizden geldiğince uzatıp dolambaçlı yerlerden geçmeye çalıştık :) çıkış yolumuz kırmızı renkte

19. acaNn

Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi?

Ynt: Alttaki senin yazdığın şeyi yapabilir mi? tabii ki seve seve yaparım :) alttaki, balığı sen temizleyebilir misin?
  20. acaNn

Araba ile Batum-Tiflis yolculuğu

Ynt: Araba ile Batum-Tiflis yolculuğu güzel gezi olmuş, haçapuriyi gördüm ağzım sulandı :) gümrükte sıra olmasının sebebi arhavi-hopa'dan hatta rize'den benzin almak için geçen insanlar, ben benzin almak için saat sabah 05:20 de geçemeyip geri döndüğümü bilirim, geçen insanların da birbirine...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri