Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası

Ynt: Feroza Sağ Kapı Cam Kolu Cam Açma Makara Sistemi Arızası Öncelikle hoşgeldiniz, yeni bir kan gelmesi güzel oldu :), cevaplayabildiğim kadar sorularınızı cevaplamaya çalışayım Kuruş hesabına göre Lpg'de 16 ,benzinde ise 13 litreye denk geliyor. Bana biraz fazla geldi ama karbüratörlü...

2. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım Lpg'nin markasından ziyade işçiliği yapan kişi daha önemli. Atiker istememiştim, lovato ve brc arasında kalmıştım. Lovatoyu 300 lira ucuza pazarlık yapınca gidip onu taktırdım, markanın çok farkedeceğini sanmıyorum
  3. acaNn

Feroza Modelleri Ve Özellikleri

Ynt: Feroza Modelleri Ve Özellikleri SE ve DX i bilmemekle beraber (sanırım dx en alt modeli) benim SX ile EL2'yi karşılaştırayım EL2 feroza'nın makyaj öncesi modelidir, görünüm ve motor gücü olarak (4-5hp) ufak farklılıkları bulunur. EL2'nin porya kilitleri manueldir SX'in ise otomatik...

4. acaNn

Biraz Da Mizah

Ynt: Biraz Da Mizah :) :) doldururkenki sinsi bakış da ayrı şahane olmuş, pompacıyı razı etmek de mesele :D
  5. acaNn

Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu Rektifiye konusunda bişey diyemem, allah korusun üst kapak,krank,pistonlar vb. değişmesi gerekir, veya sadece conta ve subap lastikleri değişmesi gerekir, o zaman belli olur fiyat. 1500 civarı da olur 3000 de bilemiyorum. Parça konusunda sıkıntı...

6. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi Feroza'nın test sürüşünü elimden geldiğince çevirmeye çalıştım, bahsettiği bazı şeyler günümüze göre bayağı komik :) Motor: 1589cc 16 valfli 4 zamanlı çok noktadan enjeksiyonlu , 5700 devirde maksimum 70kw (93.8hp) 4700 devirde 128 nm üretiyor...

7. acaNn

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu ben motoru yaptırdım su eksiltme tamamen kesildi ama yağı yine eksiltiyor 4000-5000km de 1 litre kadar, rıdvan ustaya sordum lpg'de o kadar eksiltmesi normal, japonlar böyle dedi, ben de ekliyorum eksilince :) haa tabiki ne de olsa normal diye o riske...
  8. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi okulun veritabanında daihatsu feroza'nın test sürüşü izlenimlerini buldum :) elimden geldiğince çevirmeye çalışıp en kısa zamanda paylaşacağım, yine de orjinalini koyayım şimdiden Engine: 1589cc ohc 16-valve four fed by multipoint fuel injection to...
  9. acaNn

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu bende klima da var ;D

10. acaNn

Ynt: Feroza Mı Samurai Helezonlu Mu şimdi feroza başlığı altında tabii ki feroza övülecek ama elimden geldiğince tarafsız yorum yapmaya çalışayım samurai feroza'yla aynı klasmanda değil bence,gerek motor gücü gerek konfor gerek de donanım açısından samurai yerine vitara olsa sayfalarca yorum...

11. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi merhabalar hoşgeldiniz,, xj cherokee'lerin şnorkeli uyuyor diye biliyorum
  12. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi çare böyle kapı taktırmak o zaman :)

13. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi bagaj kapısı fitilini aldığım ustaya sormuştum yok demişti , 1600 çok para yahu saçmalamışlar. Bu arada discovery channel'da gördüm, adam aston martin'in kapı fitili hava geçirmeye başlayınca sıfırı pahalı diye eski fitili çıkarıp içine kauçuk vb...
  14. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi hiçbir fikrim yoktu ama internetten biraz araştırdım, egsoz sessizdeyken gaz rahat tahliye olmadığı için araba boğuluyor diyorlar, iyi usta bulmak lazım
  15. acaNn

Trans Sibirya İçin 4x4

Ynt: Trans Sibirya İçin 4x4 bence toyota en uygunu rubicon iyi güzel ama hem 70000 liraya bulmak zor hem de yedek parça yaygınlığı diğer ülkelerde ne kadar belli değil. defenderla da onca yolu işkenceye dönüştürmenin anlamı yok bence az çok belgesellerden , tv programlarından ve internetteki...

16. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi maliyetini bilmem sahibini de tanımam etmem ama eğer araç bahsedildiği kadar temiz ve sorunsuzsa 12.500 çok değil bence ki pazarlık payı da vardır muhakkak, 11-11.5 e de çekilebilirse tadından yenmez sen o motordan ne çektin be adaş, ne çektin :)...
  17. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim, güneşli bir günde yıkatıp resmini koymak istiyordum ama malum temiz kalmıyor :) ama 2.5 sene restorasyonla uğraştıktan sonra şimdi boşluğa düştüm, yapacak bişey kalmadı :) :)
  18. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi eski model arabalarda revizyondan geçmiş arabayı almak daha mantıklı, çok temiz,dokunulmamış ,yok motoru açılmamış denilen arabalara bir bakıyorsun bloğunda kaynak var veya tramerde çıkmayan bir hasarı sürpriz gibi çıkıyor,, bu devirde kimseye...

19. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi bunu diyenler benim feroza'mı görmemiş anlaşılan :P
  20. acaNn

ML 320 Mercedes

Ynt: Ml 320 Mercedes genelde sorunlar makyajlı kasadan öncesi için kullanılıyor, 2003 sonrası makyajlandı ki 2004 model ml 270 ailede var,şu ana kadar gayet memnunuz bu listeye bakıldığında da net bir şekilde görülüyor, eleştirirken de genellememek lazım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri