Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi feroza ilanlarına niye bakıyorsun :D

2. acaNn

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... diğer alican'ın aracında o ebatta var, yükseltmesiz sığıyor olması lazım.
  3. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... marhabalar, 225/75/15 ,, ama birdahaki sefere 30 x 9.5 /15 alırım, varsın çok yaksın :)

4. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... sonrası güzel de bu sefer saplandım diye bayağı korktum bişey sorucam, yavaşlarken ve hızlanırken su akma sesi geliyor alttan,araba hiç stop etmediği için egsozu eledim de nerde bu su, aşağı da akmıyor :) şasenin içinde derdim ama içine su girer mi...
  5. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... estağfurullah, doğrudur a/t lastik çamurda yetersiz kalıyor. Ama ayda 1000 km den fazla yaptığım için a/t lastik en mantıklısı

6. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... zeminin nasıl olduğunu bimeden suya girmenin cezası

7. acaNn

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? gece gece harika http://www.youtube.com/watch?v=vshDh8OldZE
  8. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi ben de boyadan sonra girmem diyodum ama şimdi sadece dallara dikkat ediyorum , bayağı bayağı giriyorum çamura suya :) ama s rotunda boşluk vardı, bu gezmelerden sonra daha da arttı, inşallah ucundaki burç tamir ediliyodur da yeni almak zorunda kalmam
  9. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi orada yaşasam feroza değil mercedes g cabrio kullanırım :D

10. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi tek örnek değil hem de http://onurkoray.blogspot.com/2010/03/daihatsu-rocky.html

11. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi yerinden oynadıysa yetişmiyodur belki, benimki öyle de ondan söyledim . İlk bastığında zor çalıyor, sonra normal devam ediyor :). Hortum değişimi uzun sürüyor mu? Telefondaki adam biraz sürer dedi ama tam saat söylemedi
  12. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi evet ben de aradım şimdi doğrudur değişim yapalım dediler,zaten koku yapıyordu sevindim :) ama parça fiyatları uçmuş yahu bagaj kapağı fitili 188tl direksiyonun ortasındaki ufacık daihatsu amblemi 45tl eğimölçer 430tl jant göbeğindeki plastik...

13. acaNn

feroza yedek parça

Ynt: feroza yedek parça orjinallerde hararet sorunu olduğunu sanmam, ben bir tek conta yaktığım sırada su eksiltmeden dolayı hararet sıkıntısı yaşadım, hatta bugün yaklaşık 40 dk lowda çamurda oynayıp biraz da tırmanış yaptım sıkıntı çıkarmadı bir fotoğraf koyalım :)
  14. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi bekir abi bu senin eski araç değil mi?, geri almak için güzel fırsat :D http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-4x4-sifir-ayarinda-daihatsu-feroza-115061447/detay
  15. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi bugün söyleyecektim güya fiyatı ama taktırmaya gitmedim başka nedenlerden dolayı, 10 günü bulur sanırım disk de tayvandan hazzetmediğim için japon bulduk , daldan dala atlıyorum, hayırlısı :)

16. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi cevdet abi yarın balataları da değiştireceğim, o zaman net fiyatı söylerim ama 2 sene önce değiştirdiğimde 80 lira vermiştim işçilik dahil
  17. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi eniştem japon oto yedek parça işi yapıyor , piyasada olmasa bile getirtiyorlar :)
  18. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi herkese merhabalar arabanın fren diski piyasada yok resmen, servis bile 1 ay bekleme süresiyle çiftine 760 lira fiyat söyledi. Sonunda zor da olsa 300 liraya tayvan malı bulduk onu takacağız, inşallah pişman olmam

19. acaNn

teyzemin 4 ileri vitesli corolla 1.6 sı var, bir ara ödünç aldım, yokuşlarda araba ne yapacağını şaşırıyor :) vites küçültse devir çok yüksek geliyor büyütünce de tork yetmiyor, bir garip :)
  20. acaNn

kaskonun tamirhanesinde usta bunu satıp suzuki neden almıyosun deyince vitara-feroza kavgası yaptık :) , en sonunda ustayı ikna ettim ama :D vitara kadar yaygın olmaması için distribütör firmanın kötü olması dışında bir sebep yok ve olamaz da bana göre vitara'ya göre eksisi arkaların makaslı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri