Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

o ne be, akülü araba vitesi gibi , hem de 4 ileri :)

2. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım özellikle arka hardtopun olduğu kısım süper, eski discolara benziyor :)
  3. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım evet 2.8 dizel 102 hp 234 nm tork :) adaş bayıldım şuna http://ipocars.com/vinfo/daihatsu/rocky_tbo_2_8_d_se_4x4_wagon-1995.html

4. acaNn

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... eniştem yedek parçacı biliyosun, kendinde hadi yoktu ama getirtmek için tüm japonculara sordu bulamadı, karaborsa olmuş :D servise zaten gitmem canım, hele bir rulmana indirimli fiyattan 110 lira verdikten sonra , ancak şimdi olduğu gibi kasko götürürse...
  5. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... serviste var ama parçacıda çifti taş patlasa 120 tl, serviste 250-300

6. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bilmem onlara yakın vardır muhakkak ama makas olayından sonra torna vs. uydurma iş yapmam, fren sonuçta :) sadece feroza diski diye sordurttuk ama istanbul genelinde yedek parçacılarda yok

7. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... motoru yağ yakmayan ve porya kilitleri çalışır bir tane bulursanız, hele enjeksiyonlu modelse alın, tadından yenmez parça servis dışında biraz uğraştırıyor ama bulunmuyor değil kesinlikle, arabayı komple restore ettim sayılır,hep bir şekilde parça buldum :)...
  8. acaNn

hayırlısı abi, hiç yoktan iyi birşey için gidiyor. Allah ilerde daha iyisini nasip etsin diycem ama dediğin gibi daha iyisi yok gibi bişey :)
  9. acaNn

unimog'un abisi axor :)

askeri araçlarda genelde bmc ve unimog görürdüm, axor görünce hoşuma gitti paylaşayım dedim :)

10. acaNn

karayollarına karşı hak talebi

Ynt: karayollarına karşı hak talebi herkese ilgisi ve iyi dilekleri için teşekkür ederim kaza raporu tutturmadım, aslında dışarıdan bakıldığında kaza statüsüne giren bir olay bile olmadığı için o şaşkınlıkla polis çağırmak aklıma gelmedi, en büyük pişmanlığım da o, elimde sadece fotoğraflar...

11. acaNn

ismail abi sahibinden'de gezinirken senin aracını gördüm, neden satıyorsun?
  12. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... adaş niye atiyim, salih abi istiyomuş en kötü ona satarım :D :D

13. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bir saattir sitenin yavaşlığından cevap atamadım sinir oldum, dodik olmamış olur mu :)
  14. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... yahu araba dodiksiz olunca tekerlekler dışarıda olduğu için güzel duruyor bunu anladım, keşke taktırmasaydım diyorum bazen , olmadı spacer işini tekrar düşünücem
  15. acaNn

karayollarına karşı hak talebi

Ynt: karayollarına karşı hak talebi öyle olsa bile bu konu hakkında bilgisi olan biriyle yola çıkmak lazım, yoksa zaman kaybından başka bişey olmaz. hukuk fakültesi öğrencisi arkadaşlarıma durumu anlattım, hocalarına sorup geri dönüş yapacaklar ,bakalım artık ne olacak

16. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım yok abi ne motor attırması bu öğrenci halimizle, hem paramız yok hem de gerek yok zaten :D adaş eski oto dergilerimi kurcaladım 98 yılında auto showun bi sayısında daihatsu rocky var, hatta 2500 kg römork çekebilir diyo fabrika çıkışı olarak :) .Daihatsu...
  17. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım ben yazlık kışlık lastik değiştirmeyen adam onunla hayatta uğraşamam :) , hem motoru kötü değil ferozanın torksuz sadece 2.8 rockylerde de var 98 bg olması lazım
  18. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım hahah defenderlar gibi motor mu attırsak :D , gürcistan'da bulmuştum 1.3 daihatsu yrv turbo motoru 130 hp idi, uyum sağlıyor dediler ama ne kadar güvenilir bilmem + renk değiştirmek için bile ne kadar prosedürle uğraştırıyolar, onunki hayli hayli fazladır...

19. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım kaskonun bana verdiği clio symbol gibi bişey lazım, 1.2 benzinli ama hiç yakmıyor, dizelini düşünemiyorum ,performansı da feroza'dan iyi :) ama tabi tam bir uçan teneke o ayrı ;D
  20. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım cevdet abi bende de motor yapıldıktan sonra çok yakıyor, son hesaplamamdan sonra 100km de 14 litre lpg yaktı(eskiden yapılmamış motor maksimum 12 litre yakardı), subap ayarlarının sıkılığından şüpheleniyorum, motor yapıldıktan sonra ben de ustaya gitmedim...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri