Arama sonuçlarınız

1. acaNn

karayollarına karşı hak talebi

Ynt: karayollarına karşı hak talebi benim şu an tek pişman olduğum konu polise alkol vb. konular hakkında zabıt tutturmayıp sadece fotoğrafları çektikten sonra çekiciyi çağırmam oldu. ölümlü kazalarda bile 7 yılı bulan davalar var ve kazanılan çok az dava var araştırdığım kadarıyla, bir yanım...

2. acaNn

karayollarına karşı hak talebi

bugün her zamanki yolumdan eve doğru giderken karayollarının yaptığı yamanın (veya yamanın içindeki bozukluktan dolayı, aşırı yağmur yağdığından göremedim) üstünden geçtim ve aracımın iki tarafının da makasları kırıldı, arada öyle bir kot farkı var ki makasları geçtim az daha bariyerlere...
  3. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım adaş sarsıntı deme , sinirlerim zıplıyor :)

4. acaNn

Unimog - Karavan

araç çok güzel ama dediğiniz gibi kasa çok eğreti durmuş, ayrıca kabinin üstü de değerlendirilebilir bence, bayağı yer var çünkü genelde offroad için şöyle ters eğimli şekilde yapıyorlar
  5. acaNn

kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012)

Ynt: kayışdağı- hafif offroad gezimiz (09.09.2012) bir ara çıktığımda binanın etrafını kapatan tellerde boşluk vardı ama bir sonrakinde kapatmışlardı, demek ki birileri gidip geliyor gerçi toplamda 6-7 kere çıktım ama şimdiye kadar kimseyle karşılaşmadım

6. acaNn

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

ebay'de zamanında manual kilidi tanesini 65$ a bulmuştum ama benimki otomatik olduğu için işime yaramaz diye almadım, şans işte başka bir aracın kilidi ise uymuyor maalesef

7. acaNn

Ön Teker Porya Kilitlerim Bozuldu.

istanbul'da ama isterseniz yaşar ustayı arayıp sorun belki tamir edilebilir bişeydir, benimkini tamir etmişti, servise sorduğumda manuel kilidin tanesine 900 civarı istemişlerdi çünkü. Telefonu:0532 334 8312
  8. acaNn

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... şurda toplanıyoruz deyin hemen geliyim :)
  9. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

iyi yanı yaptırdığına değiyor, kronik bir sorunu yok çok şükür de tekrardan bozulmuyor :)

10. acaNn

2 sene önce değiştirmiştim ,fiyatını bilmiyorum kasko karşıladı. Ümraniye sanayii sitesi'nde yaptırdım

11. acaNn

arabaya yaptıklarımı en ince ayrıntısına kadar yazıyordum 10 liralık silecekler dahil ,az önce bir bakayım toplamda ne kadar olmuş dedim ki tam 8000 tl olmuş :o ,bu arada yazdıklarım 2010 eylülden itibaren tutuldu. ki kaskonun karşıladıkları hariç rakamlar bunlar (ön cam,boya vs.),, bu...
  12. acaNn

Çamurlu ve yumuşak arazide arazi vitesi ?

Ynt: Çamurlu ve yumuşak arazide arazi vitesi ? zemin gevşekse dönüşler yine pek sıkıntı yaratmaz,lastikler patinaja düşerek akslar üstündeki yükü kısmen de olsa atarlar ama yine de mecbur kalmadıkça yapmamak lazım tabi

13. acaNn

evet, yaptıralı bayağı oluyor
  14. acaNn

bende de çamurluk mesafesi arka 85 önler de 82, yükseltmeden önce 78er cm idi , özellikle uzaklaşma açısı bakımından harika oldu, tamponumun arkasını taka taka dışarı doğru eğim verdirmiştim. Lastiklerim 225/75 r15 makaslardan yükseltirken de makinayla değil mümkünse çekiçle kavis verdirin...
  15. acaNn

cevdet abi dx'ler böyle diye biliyordum ama sen eğimölçer var deyince ben de afalladım, sadece eğimölçer mi var yoksa akü göstergesiyle saatte var mı?

16. acaNn

aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın 10 tane feroza olması hakkaten ilginç, bu gün isoff trial yarışında o kadar etrafıma baktım orda bile tek feroza bendim :) direksiyonla beraber ortadaki eğimölçer vb. ıvır zıvırdan bulabilirseniz onu da taktırın bence, dx lerde yok diye biliyorum
  17. acaNn

yavaş yavaş adaşım :) , ben de arabayı bu kadar toplayacaksın deseler hayatta inanmazdım, eğer bilseydim garaj bölümünde başlık açardım :) gelelim benim mevzuya: :D arabayı teslim aldım ama daha gündüz gözüyle görmedim ;D ,boya işi gözden uzak yerlerde ufak tefek portakallanmalar haricinde...
  18. acaNn

;D ;D

19. acaNn

evet adaş muhabbeti olmuştu hatırlıyorum ama para bitti :D , şimdi fırsat olur olmaz detaylı iç temizlik,cam filmi bir de sis farı taktırıcam ama bu kapitalist düzen izin vermiyor ;D
  20. acaNn

teşekkür ederim cevdet abi, daha çamura sokmam çizer boyayı ;D ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd