Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

merhabalar, evet otomatik

2. acaNn

hiç de eğreti durmamış, kedigözleri vinç vb. eklenince daha hoş olacaktır tabi, kazasız belasız kullanın
  3. acaNn

daihatsu rockyninmiş, ben de şüphelendim devir saatinden ama fotonun altında yazıyormuş ;D

4. acaNn

buyrunuz
  5. acaNn

iç dizayn deyince daihatsunun 3 kollu direksiyon simidi var görünüşü çok hoşuma gidiyor, ne kadardır acaba ;D

6. acaNn

konsept herhalde,, feroza diye bunu çıkarırlarsa benimkini yakarım, feroza ya ihanettir ;D

7. acaNn

plakada ne yazıyor bakın :)
  8. acaNn

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? ben mi yanlışlık yapıyorum? 130 lira demek lpg nin litresini 2.80 tl sayarsak 46.4 litre yapar ,, basitçe bir orantı yaparsak da 450km de 46.4 litre yakarsa 100km de x litre x=46.4 * 100 /450 : 10.3...
  9. acaNn

abi senin arabanda ne oldu son durum, egsoz işini ne yaptın boya bitti mi ,onu da merak ettim yahu :)

10. acaNn

herkese selamlar, boyacı ve kaskodan bir sorun çıkmazsa kasım sonunda aracı boyaya sokuyorum, şu rengi düşündüm, bmw deep blue diye geçiyor , boya kodu gereği aynısını bulamama ihtimalim yüksek tabi ama aşağı yukarı bu renk :) http://x3.xbimmers.com/forums/showthread.php?t=460042 x3 de güzel...

11. acaNn

Vitara 1.9 DDiS

Ynt: Vitara 1.9 DDiS çok yakın bir arkadaşımın aracı. motor araca gayet uyumlu ama biraz gürültülü, aracı 70bin kilometrede sanırım ama o da galiba egr valfiyle ilgili bir sorun yaşamıştı,yol performansı için 1500 km yol yaptım hiç yormadı diyor. kilit sistemi de limited slip tarzı çalışıyor...
  12. acaNn

2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker

Ynt: 2010 model toyota land cruiser mi yoksa 1982 model 4200 cj 6 mı.hangisi çeker aynen katılıyorum

13. acaNn

uydurma ne kadar randımanlı olur onu da düşünmek lazım, yok kapılar zor kapanır, yok döşemeler ıslanır diye riske giremem ben kendi adıma konuşiyim :D ,abi serviste pahalı mı acaba sorabildin mi ?
  14. acaNn

benim de değiştirmem lazım, sol taraftan yağmur yağdığında içeriye hafif ıslaklık alıyor. Zamanında hardtopla arka cam arasında kalan fitili aramıştım ama bulamamıştım, gerçi kapı fitili daha kolay bulunur gibi
  15. acaNn

Kara Panter' im

Ynt: Kara Panter' im oo ne zamandır bakmıyordum siteye doğru dürüst, yükseltmeyle birlikte şahane olmuş ismail abi, tekrardan güle güle kullan. aracın boyası parlak duruyor pek anlamam ama metalik sanırım, arazide vs. sıkıntı oluyor mu opak boyaya göre, koruması vb. gibi ?

16. acaNn

ama vallahi aynısı bana olsaydı gider headers taktırırdım :), tabi aralarında fiyat olarak uçurum yoksa. manifold nasıl çatladı ? bende sıralı sistem takmadan önce ani gaza yüklenmelerde manifolddan patlama gibi bir ses gelirdi, onu duyduğum gibi hemen sıralı sisteme geçmiştim, sende de ondan...
  17. acaNn

sesini bilmem de düşük devirlerde güç düşüp yüksek devirlerde de güç yükseliyor diye biliyorum. Ama bence bizim araçlarda gereksiz, performans kullanımda değişmez gibime geliyor ,çünkü çok yüksek devirli araç değil bizimkiler
  18. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım teşekkür ederim, dediğiniz gibi olabilir çünkü motorun yapıldığı 1500 km kadar oldu ve yağ filtresi de değişti doğal olarak.

19. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım çok teşekkür ederim, daha güzel açıklanamazdı sanırım, içim rahatlamış oldu. Zaten motor yeni yapıldı ,yağ pompası bozulmuş olsaydı keşke onu da değiştirseydim diye başımı taşlara vururdum herhalde :)
  20. acaNn

hadi kolay gelsin, evladiyelik olur artık :) bence şaft tüneli vb. için kaplamayla hiç uğraşma, yıpranan bir yer değil zaten fotoğraflardan deformasyon sıfır gibi duruyor.Bu arada komple boya ve pütür işlemi yaptırmayı halen düşünüyor musun? dışarıdan tabana attırmak faydalı olur bence ses...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri