Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım bugün dikkatimi çekti, araçta marşa basarken yağ lambası da yanıyor, araba çalışınca yarım saniye yanıp sönüyor, bazen çalıştığı gibi sönüyor. Eskiden de öyle miydi bilmiyorum hiç dikkat etmemiştim, yağ pompasında bir arıza falan çıkmasın ,sizde de öyle mi?

2. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

yok mu devamı? :)
  3. acaNn

Subaranun motor sıkıntısı

Ynt: Subaranun motor sıkıntısı subaru gibi bilmem kaç kez dünya ralli şampiyonu olmuş, dünyada yılın en iyi motoru ödülü almış bir firmanın kalitesiz üretim yaptığını söylemek saçma olur. bence de iş kesinlikle lpgcide bitiyor, yukarıdaki fotoğrafta kia cee'd i de gördük, alttaki de benim...

4. acaNn

bence izolasyon malzemesi, izoline mı ne diyorlar tabana ondan yapıp ses için de üstüne sünger koyarsan güzel olur,en üste de artık plastik mi yoksa halı mı olur bilmiyorum
  5. acaNn

fıstık gibi arabaya binmek varken neden çürük çarık arabaya binesin o da var :) , gerçi bizim için motoru arazisi tam olsun yeter ama dışarıdan anlaşılmıyor değeri :D çürük deyince aklıma geldi,inanılacak gibi değil ama, annemin eniştesinin bir murat 131 i vardı, hastaydı o arabalara, birini...

6. acaNn

abi bence reno farından ziyade dediğin gibi japonculara sor, illaki bulursun , benim de arkalar dodge farı ama hiç hoşuma gitmiyor çürük işi olmamış, zaten davlumbazlar ve birleşim noktaları en çabuk paslanan kısımlar,döşeme kısımları da ıslandı mı nemi tutuyor tabi :-\ . ben de 2 sene önce...

7. acaNn

cevdet abi sen de fazla kontrol etmiyorsun anlaşılan, lastik fırladığına göre :)
  8. acaNn

benim hepsi yeni elden geçtiği için gerek yok dahalık :D :D
  9. acaNn

dısco 2 vs dısco 3

Ynt: dısco 2 vs dısco 3 ikisine de binmedim ama otomobil dergileri ve internetten edindiğim bilgilere göre kendimce bir cevap vereyim. firmalar yeni modellerde eskilerin açığını kapatmaya çalışırlar, disco 3 daha şehirli durmasına rağmen yine de eşit şartlarda teknolojinin de etkisiyle daha...

10. acaNn

Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz?

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? özellikle mercedes parçası çok rahat bulunuyor, fiyat olarak da işçilik dahil 1/5 fiyatına yaptırabiliyosun arabayı, tatilde gittiğimde bakarım

11. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? abi hurdalıkları bilmiyorum , bu yaz staj yaptığım için ayrıntılı bakma şansım olmadı ama batum'da gezerken 2-3 tane feroza gördüm, parça bulunur gibime geliyor
  12. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? haha doğru demiş adaş , hayırlısı artık :)

13. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? bir de dikkat et eurodizel 2.35 benzinden pahalı :) v8 in tadını aldıktan sonra binmeden duramazsın,rölantideki sesi bile ayrı keyif. bir ara 95 model zj 5.2 yi kullanma fırsatım oldu, hakikaten dedikleri kadar varmış dedim. Tabi feroza'nın üstü açık olduğu...
  14. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? adaş benzin olmuş 5 lira sen hala v8 diyorsun, bu arada yakıta hazır zam gelmişken kendimle beraber sizi de biraz kıskandırayım :) resmi ağustosun sonunda çektim, neresi tahmin edin :D
  15. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? ferozaların fotoğrafları ne güzel vallahi,özellikle daihatsu servisinin önünde olana bayıldım. feridun abi bahsetmişti toplanmalardan, bu fotoğraflardan bahsediyordu sanırım

16. acaNn

Daihatsu Feroza Teknik Yardım

Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım ayıptır sorması far ayarı nereden yapılıyor :) , arka yükseldi ya yapmak lazım artık. Farın üstündeki vidaları söktüm kovanıyla beraber çıktı ;D
  17. acaNn

Off Road Yarışçısı Arayan Firma Varsa Buradayım.

bravo 200-220 gibi hızlara çıkabiliyorsanız ne mutlu,yoksa bu radarlar yüzünden kaç kişinin yeteneği farkedilmedi kim bilir, allahtan böyle bir site var. Vallahi tanıdıklara haber vereyim,"hırs ve adrenalin" sahibi olmanız da büyük artı çünkü. Kaçırmak istemeyen çok kişi olur,boşuna harcanmayın
  18. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? aslında birkaç kişi daha olsa da toplansaydık,bana mesafe farketmez gezi ve muhabbet olsun da :)

19. acaNn

Ynt: Feroza'cılar Biz Kaç Kişiyiz? marka farkeder ;D ;D , şaka bir yana da kimse kalmadı ki, feroza bölümü 4-5 kişiyle dönüyor, ben 4-5 sene daha kesin burdayım :D
  20. acaNn

hızını alamamayı bana diyor, yeni yükselttim ya :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd