Arama sonuçlarınız

1. acaNn

Daihatsu Feroza Fotoları....

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bizim millet sabırsız, parça beklemeye tahammülü yok abi, hem feroza gibi arabaya bineceksin hem de çat diye elinin altında parçayı hazır tutacaklar, yok öyle ;D

2. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

yok yahu bana yeter ;D ;D , önleri de hallettirdim bugün facebookta görmüşsün zaten, çok keyifli oldu :)
  3. acaNn

Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

cevdet abi koyarsan kaç cm takoz düşünüyorsun?

4. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... daha önceden de muhabbeti olmuştu, ben hayatta dokunmam , sıkıntı çıkarsa çemkirecek adam olsun diye ;D,, bu yükseltme işi bir bitse direk boyaya veriyorum, boyacı komple boyarız kaskodan sıkıntı olmaz dedi, nasıl bir kılıf uyduracak merak ediyorum. 16...
  5. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... abi sen torsiyonlardan da yükseltmiştin sanırsam, takoz da koyunca amortisör boyu yetecek mi? bir de bişey sorucam, şimdi makasları eşit ölçüde kavis verip taktık ama araba yine yamuk duruyor, sağ taraf daha alçakta, gerçi kavis vermeden önce de yamuk...

6. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bugün arabayı makaslara kavis verdirerek yükselttirdim ama lastikler ufacık kaldı, eski 78 cm olan çamurluk mesafesi 88 cm oldu sonra 86 ya düşürdük, önü yükseltmeye vakit kalmadı maalesef, şu an önlerle arka arasında 7-8 cm fark var, ama araba inanılmaz...

7. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ben de yan yatırmayı düşünmüştüm, o da olur ;D ;D teşekkürler abi, haftaya ilk işim o olucak
  8. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... yarın boyacıyla konuşucam, kaskom da var benim şimdi aklıma geldi, eğer kaskoya sokabilirsek komple boyatırım vallahi, bir kısmını karşılasa da yeter
  9. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... doğru ,zaten farkı gösteren feroza olması, yoksa daihatsu arasan bir sürü var :) , dinden çok mezhebe önem verir ya kimileri, bizimki de aynı hesap ;D ;D yapacak usta ladacıysa çürük işlerinden de iyi anlar sıkıntı olmaz :) , ama abi sen komple boyama...

10. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bu arada şu daihatsu yazısı da silindi sayılır, gözümü çok rahatsız ediyor.arabanın ne marka olduğu belli değil arkadan, Toyota falan mı yazdırsam ;D

11. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... bence komple boyaya 2 kilo yeter, boyanın kilosu zaten olsun olsun 100 hadi çok kaliteliyse 150 lira ama kaporta işçiliği zor gibi geldi bana, tamponlar sorun değil ama dodiklere kim bakarsa baksın hemen suratı değişiyor adamların. ya kaporta işinden dolayı...
  12. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... cevdet abi komple boyadan mı bahsediyorsun? öyleyse fiyat mükemmel. ben 2 tane tanıdığa gittim biri 850 biri 1000 tl dedi, sonra hiç tanımadığım birine gittim 1100 tl fiyat verdi ama altına siyah boya da atıp tamponlara da krom vida kullanacakmış öyle küçük...

13. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ben boyatiyim de yeni görüntüsü size de gaz verir belki ;D , boyacı 1 haftayı bulur dedi ama ondan daha vermedim , uygun zamanı kolluyorum
  14. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... salih abi dodik istiyordu ona satarım belki ;D,şaka bir yana zaten bu aralar yine kaşıntı bastı, tampon dodik hardtop karter koruma falan hepsini boyatıyorum,1 kapı ve tampon zaten boyanacaktı, hazır el atmışken diğer kısımlar da boyansın dedim, kimi oraları...
  15. acaNn

2004 terios sx

Ynt: 2004 terios sx hem çamurda karda iyi hem de asfaltta sessiz lastik yok maalesef . Ama aradığınız lastik a/t tipi sanıyorum, karda ve hafif çamurda iş yapar, bende bridgestone dueler a/t var,asfaltta da rahat ama sitede çoğu kişi bf goodrich a/T kullanıyor,tabi bunların dışında lassa...

16. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... ben de öyle düşünmüştüm, davlumbaz hadi neyse dayanıklıdır ama dodik hemen kırılır gibi
  17. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... arabanın kasası da genişledi ondan iz açıklığı çok belirgin olmadı ;D ama şu durumda flanş olunca çamurluklara sürtmez mi?
  18. acaNn

Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları.... iz genişliği biraz daha fazla olsa ne güzel olacaktı :) orjinal

19. acaNn

Şu Anda Ne Dinliyoruz?

Ynt: Şu Anda Ne Dinliyoruz? http://www.youtube.com/watch?v=0cWggYivjh8
  20. acaNn

vitara arazi vitesindeyken önden gelen ses

Ynt: vitara arazi vitesindeyken önden gelen ses benim ferozada da aynı sorun vardı ama dik yokuştan motor kompresyonuyla inerken geliyordu.Tak tak şeklinde sanki araba bir taşa çıkmış da onu altından fırlatıyomuş gibi bir ses. Usta diş atıyor dedi, ben de hublardan birini değiştirdim sorun...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri