Arama sonuçlarınız

1. kenan4012

Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız?

Ynt: Karavan Su Tesisatı İle İlgili Bilgi ve Deneyimlerinizi Paylaşırmısınız? Mehmet Baydemir beyin açıkladığı tahliye çözümünü herkesle paylaşıp, uyardığı için kendisini çok tebrik ediyorum. Bazen insan bu basit gibi görünen meselelere kafa yormadığı için ağır bedeller ödeyebilir...

2. kenan4012

Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?

Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ? Hala sudan çıkmış balık gibiyim. Yol gösteren, tecrübelerini aktaran herkese sonsuz teşekkürler. Mutlu yıllar...
  3. kenan4012

MSG NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ?

Ynt: MSG NEDİR BİLİYOR MUSUNUZ? Bu katkılar bizden çok önce Avrupa'da kullanılmaya başladı. İtalyanların MSG katılmış makarnalarını yiyenler anlata anlata bitiremiyorlardı. Umarım insanımızın genetik yapısını daha fazla tahrip etmeden bu tür yapay lezzetlendiricilerin yasaklanması konusunda...

4. kenan4012

Mide Düşmanı İlaçlar

Ynt: Mide Düşmanı İlaçlar Bilgi için teşekkür ederim. Artık hafif rahatsızlıklar için doktora ilaç almaya koşmayacağım.
  5. kenan4012

Bu Siteye Girmeden Yola Çıkmayın

Teşekkür ederiz...

6. kenan4012

Yaşam Aküsü 1

Ynt: Yaşam Aküsü 1 Tecrübeli arkadaşlar elektrik şemalarını yayınlayabilirler mi acaba?

7. kenan4012

motocaravan-camper-caravan çizim programı

Ynt: motocaravan-camper-caravan çizim programı Autocad'inde 3D özellikleri var ama bu çok hoş. Teşekkür ederiz.
  8. kenan4012

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Nihat Zaloğlu Merhaba Nihat bey, Çalışmalarınızı okumaya başladım. Benim için çok faydalı oldu. Kalan işlerinizde size kolaylıklar diliyor, ayrıntılı fotoğraflarınızı bekliyorum.
  9. kenan4012

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Aydınlatıcı açıklamalarınız için çok teşekkür ederim Bekir bey. 2nci alternatör düşünceniz gayet mantıklı. Ama şimdilik böyle bir masrafı düşünmüyorum. 2.2 HDI Peguegot Boxer'ların alternatörleri 110 A imiş. Bu...

10. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Haklısınız Bekir bey, şimdi farlk ettim Yusuf kardeşin telefonunu. Bilgi içermeyen, boş mesaj yazmayı istemesem de, 20 mesaj engelini aşma adına yolluyorum. Ha... aklıma gelmişken; Yusuf kardeşim, tavan havalandırma kapaklarını nerden aldığını bana yazabilirse...

11. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Bekir bey, 20 mesajı tamamlamadan kimsenin kişisel bilgilerine ulaşılamıyor sanırım. Kısıtlama var.
  12. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Sen çok yaşa Yusuf kardeşim. Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Sağolsun Atilla Dinçer'de son derece paylaşımcı bir arkadaş. Onunla da uzun bir görüşmem oldu. 4012 benim A.D.M.M.A (Ankara Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi) Fakülte numaram. Şimdi Gazi...

13. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Hoşgeldiniz diyen tüm dostlara teşekkür ederim. Karavan yapım aşamalarını yeni okumaya başladığım Yusuf Aybek kardeşimin tecrübelerinden çok istifade edeceğimi düşünüyorum. Acaba Yusuf kardeşim benimle temas kurabilir mi acaba? e-mail adresim ...
  14. kenan4012

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Teşekkür ederim. Tabandan giden hatları merak ettim.
  15. kenan4012

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Bekir bey izninizle birkaç sorum var : son karar verdiğiniz yerleşim planınız nedir acaba? Ayrıca Yaşam akülerini, su depolarını nereye yerleştirdiniz? Bir elektrik şemanız var mı?

16. kenan4012

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Boxer - Bekir Kemal Ataman (TA2RX) Merhaba Bekir Bey, Doğrusu sizin varlığınız beni oldukça umutlandırdı. Yazılarınızı dikkatlice okumaya başladım. Pek çok şey öğrendim. Keşke biraz yakın olabilseydik. Gerçi eşim Ünye'li, zaman zaman Ünye'ye gidip...
  17. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) İyi dileklerini ifade eden, beni cesaretlendiren herkese çok teşekkür ederim. Bekir bey ile aynı araçlara sahip olduğumuz için çok memnunum. Şu anda yapım aşamasında bulunması benim oldukça önümü açacak gibi görünüyor.
  18. kenan4012

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Tüm doğa dostu "gezenbilir" üyelerine merhaba. Ben K. Kenan Bozkır. 1954 doğumlu, yeni emekli olmuş, eşim Yıldız ile Karamürsel'de yaşayan biriyim. Ama evde oturmaya hiç niyetim yok. O kadar çok gitmek istediğim yer var ki.. Doğrusunu söylemek gerekirse, maddi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri