Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Dünyanın En Derin Obruğuna Paraşütle Atlayış...

Ynt: Dünyanın En Derin Obruğuna Paraşütle Atlayış... çakıt vadisinde atlayanları duymuştum ama hiç denk gelmedi bana hehe :) aslında imkanlar olsa daha neler neler çıkacak :) bizim arkadaşlarla yamaçparaşütünde üç kişilik tandem uçuşu vardı videosunu bulduğumda paylaşiyim çok güzel bi videoydu :D

2. peyzajist

Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman

Ynt: Gökyüzündeki Kadın Eli; Pilot Mualla Jonkman. uçan insanları görmek mutlu ediyor beni ama uçan bayanların giderek artması daha da mutlu ediyor :D
  3. peyzajist

Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi

Ynt: Yamaç Paraşütü Başlangıç Eğitimi yamaçparaşütüne başlayanları görmek beni sevindiriyor kazasız bol termikli uçuşlar herkese :D

4. peyzajist

Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü beraberlik en önemlisi bazen o havayı solumak bile yetiyor ya uçmasanda
  5. peyzajist

Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü ohh süper ya şimdi gidemiyorum uçuşlara :/ sabah 5 te kalıp gidiyorduk çok özledimm :( ee uçuş virüsü girmiş içine uyku uzak olur tabi

6. peyzajist

Ynt: Dünyanın En Derin Obruğuna Paraşütle Atlayış... valla süper ya çok beğendim videoyu paylaşım için teşekkrler :) bizim takımla yamaçparaşütüne gittiğimz zamanlar geldi aklıma süper bi takım olmuşlar :) şimdi ben mersindeym gaza geldim gidip cennet cehennemden atlıyacam ama orası bu kadar...

7. peyzajist

Adana Off-Road

Ynt: Adana Off-Road teşekkürler ;)
  8. peyzajist

Adana Off-Road

Ynt: Adana Off-Road slmlar Adana da birkaç arkadaş var bildiğim kadarıyla off-roadla ilgilenen onun dışında bizim takım arkadaşlarından var ilgili olan ama onlar şu an da Adana da değil.Diğerlerini tanımıyorum ama meraklılar var
  9. peyzajist

Ynt: Dünyanın En Derin Obruğuna Paraşütle Atlayış... sedat abi paylaşım için teşekkürler ben daha önce izlemiştim bu videoyu çok güzell ya:) serbest paraşüte başlayınca bende atlamak istiyorum burdan. :)

10. peyzajist

Yamaç Paraşütü Kazası

Ynt: Yamaç Paraşütü Kazası video kazaya ait değil.video sadece yedek paraşütle suya iniş eğitimde çekilmiş ve kaza videosu diyerek yanlış bilgi verilmiş oluyor

11. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt thkdan alabilirsiniz sertifikayı ama sertifika almanız için kurslarada katılmanız gerekiyor sanırım yani yamaçparaşütü için sertifika konrtol kursu var ama serbest paraşüt için var mı bilmiyorum thk nın internet sitesine bi göz gezdirin isterseniz
  12. peyzajist

Tarsus - Çanaktepe

Ynt: Tarsus - Çanaktepe çanaktepe eğitim tepesi zaten eshabı keyf çok güzel termikleri felanda süper oluyor oranın :D

13. peyzajist

Yamaç Paraşütü Kazası

Ynt: Yamaç Paraşütü Kazası buradaki video kaza görüntüsü değil çünkü yedeği bi iki metre kala atabildiği ve onunda açılacak zaman olmadığı için çakıldığını söyledi ölüdenizde kazayı gören bi arkadaşım.Kaza böyle olmuş olsaydı aramızda olurdu çünkü yedekle suya iniş yapmış videodaki kişi yedekle...
  14. peyzajist

Akdeniz Üniversitesi Havacılık Kulübü - AKÜHAVK

Ynt: Akdeniz Üniversitesi Havacılık Kulübü - AKÜHAVK rica ederim ;)
  15. peyzajist

Akdeniz Üniversitesi Havacılık Kulübü - AKÜHAVK

Ynt: Akdeniz Üniversitesi Havacılık Kulübü - AKÜHAVK slmlar aşağıda AKÜHAVK'ın facebook grubunun linki var yavuz aslan kulübün başkanı eğer ona mesaj atarsan yardımcı olur. http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/group.php?gid=15994687635&ref=ts

16. peyzajist

Yamaç Paraşütü Kazası

Ynt: Yamaç Paraşütü Kazası ölüdenizdeki arkadaşlardan kazayı görenler olmuş videonun farklı bi video olduğunu ve kazaya ait video olmadığını söylediler çünkü uçuş sırasında farklı bi kanat kullanılmış.
  17. peyzajist

Yamaç Paraşütü Kazası

Muğla'nın Fethiye ilçesinin Ölüdeniz beldesinde yamaç paraşütü SIV eğitiminde olan 36 yaşındaki Süleyman Alçı,uçuş sırasında kanadı kravat olduktan sonra spine girmiş ve kanadı açamayarak denize düşmüştür. Ölüdeniz'de bulunan bir sürat motoru ile kıyıya getirilen Alçı, ambulansla Lokman Hekim...
  18. peyzajist

Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK

Ynt: Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK rica ederim ;)

19. peyzajist

Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü

Ynt: Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü fotograflar ve videolar adanada kalmış şu an mersindeyim döndüğüm zaman yükleyeceğim
  20. peyzajist

Google Haritası Üstünde Üye Konumları

Ynt: Google Haritası Üstünde Üye Konumları uygulama süper olmuş elinize sağlık :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri