Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri

Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri olabilir ;)

2. peyzajist

Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri paramotorcuların ,paraşütçülerin ve mikrolaytçıların olduğu havacılık meraklıların buluşmasıydı ;)
  3. peyzajist

Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri çok güzel geçmiş ben katılamadım ama arkadaşlardan katılanlar oldu yarışmada arkadaşlarımdan biri mikrolaytta birinci olmuş çok sevindim :D

4. peyzajist

Serbest Paraşütçüler Derneği

Ynt: Serbest Paraşütçüler Derneği Türk Hava Kurumu'ndan eğitim alarak atlayış yapabilirsiniz ;)
  5. peyzajist

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) şenliğe katılan tüm gezenbilirler elele vererek çektikleri fotoğrafları ardarda foruma koyup tüm gelmeyenbilirleri pişman etmeyi başardı :D emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bi şenlik olmuş bir sonraakine...

6. peyzajist

Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009)

Ynt: Uludağ, Kar ve Elanorrr (14 Haziran 2009) çok güzel ve keyifli bi gezi olduğu fotoğraflardan belli paylaşımlar için teşekkürler ;)

7. peyzajist

4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi hımm rüzgar az olduğundan uçuş yapılmamış olabilir aslında burada biraz kondisyon önce çıkıyor rüzgarsız olsada hızlı bi şekilde koşup havalanabilirler gerçi bu kişinin tercihi :)
  8. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi bir sonraki festivale o zaman.Buarada rüzgar mı fazlaydı bugün?galiba bundan önceki günlerde darbeliymiş biraz
  9. peyzajist

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) cidowsky doğum günün kutlu olsun tırmanışlarının devamını diliyorum :)

10. peyzajist

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) paylaşımlar için teşekkürler ;)

11. peyzajist

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) festival yorgunluğuyla kimse foto yüklemiyor :)
  12. peyzajist

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009) bencede ya :) isteriz isteriz foto isterizz ;)

13. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi o zaman yarın daha iyilerini bekliyoruz heheh :)
  14. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi paylaşımlarınız için teşekkür ederim devamını bekliyorum :)
  15. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi süper ya fotoğrafları görünce içim gitti keşke katılabilseydim :(

16. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi şimdiden teşekkür ederim :) arkadaşlarım murat temel,önder demir ve candan fidan :) festivale adanadan katıldılar :) perşembe günü varmışlardı amasya ya
  17. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi fotoları paylaşırsanız çok sevinirim ;) bizim takımdan üç arkadaş orada onların çektiği fotografları da merak ediyorum :)
  18. peyzajist

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi süper ya ;) bu yıl katılamadım festivale bikaç sorun çıkınca ama geçen yıl katılmıştım gerçekten uçuşş için çok güzel bir take off a ve yelken bandına sahip

19. peyzajist

THK Yelkenkanat Kursu

Ynt: THK Yelkenkanat Kursu ilk olarak forumdaki başlıkları ve konuları okuyarak başlayabilirsin :) bir çok konuda detaylı bilgi bulabilirsin
  20. peyzajist

Base Jump

Ynt: Base Jump 500 atlayış deniliyor ama bence böyle kesin bi atlayış sayısı yok.Bu kişinin performanısna bağlıdır ki zaten gerektiği zaman eğitmeni bu konuda ona yardımcı olur

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri