Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri
paramotorcuların ,paraşütçülerin ve mikrolaytçıların olduğu havacılık meraklıların buluşmasıydı ;)
Ynt: Sapanca 1. Bölgesel Paraşüt Şampiyonası ve Uçuş Parkı Etkinlikleri
çok güzel geçmiş ben katılamadım ama arkadaşlardan katılanlar oldu yarışmada arkadaşlarımdan biri mikrolaytta birinci olmuş çok sevindim :D
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali (19-21 Haziran 2009)
şenliğe katılan tüm gezenbilirler elele vererek çektikleri fotoğrafları ardarda foruma koyup tüm gelmeyenbilirleri pişman etmeyi başardı :D emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bi şenlik olmuş bir sonraakine...
Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi
hımm rüzgar az olduğundan uçuş yapılmamış olabilir aslında burada biraz kondisyon önce çıkıyor rüzgarsız olsada hızlı bi şekilde koşup havalanabilirler gerçi bu kişinin tercihi :)
bir sonraki festivale o zaman.Buarada rüzgar mı fazlaydı bugün?galiba bundan önceki günlerde darbeliymiş biraz
şimdiden teşekkür ederim :)
arkadaşlarım murat temel,önder demir ve candan fidan :) festivale adanadan katıldılar :) perşembe günü varmışlardı amasya ya
fotoları paylaşırsanız çok sevinirim ;) bizim takımdan üç arkadaş orada onların çektiği fotografları da merak ediyorum :)
süper ya ;) bu yıl katılamadım festivale bikaç sorun çıkınca ama geçen yıl katılmıştım gerçekten uçuşş için çok güzel bir take off a ve yelken bandına sahip
Ynt: Base Jump
500 atlayış deniliyor ama bence böyle kesin bi atlayış sayısı yok.Bu kişinin performanısna bağlıdır ki zaten gerektiği zaman eğitmeni bu konuda ona yardımcı olur