Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Base Jump

Ynt: Base Jump ilk önce serbest paraşüt :)

2. peyzajist

Birdman

Ynt: Birdman ilk olarak serbest paraşüt eğitimi almalısın ;) serbest paraşütle uzun bi süre atlayış yaptıktan sonra birdman kıyafetiyle atlanılıyor
  3. peyzajist

Mağara Dalış Fotoğrafları

Ynt: Mağara Dalış Fotoğrafları fotoğraflar çok güzel görünüyor ;) ama sadece yeterli teknik ekipmanın bulunmamasından dolayı Türkiye'de böyle fotoğrafların çekilememesi üzücü.Her zamanki gibi birçok şey ekipmansızlığa ve desteklerin az oluşuna çıkıyor.

4. peyzajist

Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu

Ynt: Serkan Bes Arkadaşımız Baba Oldu bencede ayrıcalıktır ikizler olmak :) mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum..
  5. peyzajist

Gezenbilir Adana Grubu

Ynt: Gezenbilir Adana Grubu Ad - Soyad: Ayşe Doğan Doğum Tarihi ve Yeri: 1989 - Mersin Memleket: Mersin Semt: İlgi Alanı: Yamaçparaşütü, serbest paraşüt, dağ, bayır, trekking, hiking, camping :) , fotoğraf, müzik, edebiyat, sinema, sanat vee yemek :)

6. peyzajist

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri çok güzel bir yere benziyor orada uçmayı isterdim doğrusu

7. peyzajist

Yamaç Paraşütü

Ynt: Yamaç Paraşütü Eğitimi aldıktan sonra içinize bir uçuş virüsü girecektir :D bana ilk uçuşumdan sonra takımdaki bir abimiz öyle demişti o gündür uçuyorum :) sonra en ufak bi rüzgar hissetseniz havada olsaydım demeye başlarsınız :D
  8. peyzajist

Yamaç Paraşütü

Ynt: Yamaç Paraşütü yaklaşık iki yıldır yamaçparaşütü yapıyorum insanların yamaçparaşütüne başladığını görmek ya da havacılıkla ilgilendiğini farketmek mutlu ediyor doğrusu.Yamaçparaşütüne ilk başladığımda hedeflerimden birisi tandem uçurmaktı bunu yapıyorum artık şimdiyse babamı uçurmak var...
  9. peyzajist

Base Jump

Ynt: Yelken Kanatlılar... video çok güzel ama buarada atlayış yapanlar base jump yapıyor yelken kanat değil yanlış bilgi olmasın ;) yelken kanat alüminyum ya da kompozitten yapılmış bir iskeletinin bir kumaş ile kaplanmasıyla yapılmış bir kanattan ve onun altına pilotun binmesi için asılı...

10. peyzajist

Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri

Ynt: Tekirdağ Yamaç Paraşüt'ü Şenlikleri uçuş yapılan yerin irtifası ne kadar?

11. peyzajist

4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi

Ynt: 4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi katılmak isteyen arkadaşlar;yatak kontenjanı dolmuştur ama festivale katılacak olanların yiyecek ve transport ücreti hala karşılanabilmektedir.
  12. peyzajist

Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz?

Ynt: Şu An Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? mutlu:)

13. peyzajist

Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep

Ynt: Viyadükten Paraşütle Atladı - Gaziantep başarılı ;)
  14. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt serbest paraşüt yapmak isteyen arkadaşları bilgilendirdiğin için teşekkürler ;)
  15. peyzajist

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım arkadaşlar THK nın İnönü'deki paraşüt okulu Efes'e taşındı bundan sonra tüm paraşüt atlayışları(serbest paraşüt ve t-10 atlayışları) Efes'te olacaktır.

16. peyzajist

Kayseri'de Yamaç Paraşütü

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü geçmiş olsun..
  17. peyzajist

4. Uluslararasi Amasya Hava Sporları Şenligi

Amasya Valisi Sayin Mehmet Celalettin LEKESİZ’in ve Belediye Başkanliginin destekleriyle 12–22 Haziran Uluslararası Ataturk Kultur ve Sanat Haftasi Etkinlikleri icerisinde yapilacak olan Uluslararasi 4. Amasya Hava Sporları Senligi Amasya Valiliği ve organizator Mehmet BOLAT işbirligiyle...
  18. peyzajist

THK Yelkenkanat Kursu

Ynt: THK Yelkenkanat Kursu ilk önce teorik dersler yer eğitimleri ve bunu takiben yazılı sınav olup uçuşlara öyle başlarsınız.küçük tepelerden sonra c tepesinde uçuş yapabilirsiniz sanrım geçen yaz ben paraşüt kursundayken c tepesinden deltakanatçılar uçuşlarını yapıyorlardı

19. peyzajist

Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK

Ynt: Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK adanada tabiki yp kursu var :) biz her hafta sonu uçuşa gidiyoruz buara yeni başlayan kursiyer öğrencilerimizde var uçuşlarımızı izlemek,tandem uçmak veya eğitim almak istersseniz bekleriz...:)
  20. peyzajist

Redbull Paper Wings-Kağıt Uçak Yarışması

Kağıt uçağınızı hayal gücünüzle kanatlandırın! Red Bull Paper Wings Kağıt Uçak Yarışması’na katılmak için tüm ihtiyacınız olan şey bir parça kağıt ve yaratıcı bir fikir... Kağıt uçağınızla birlikte üniversitelerde yapılacak olan Türkiye elemelerine katılın. Uçağınızı olabildiğince uzağa...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri