Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Serbest Paraşüt

Ynt: Serbest Paraşüt anlatılmaz yaşanır dediğimiz anlara en güzel örnek :D

2. peyzajist

Fosil'le Kabasakal'da YP Uçuşları ve Çakıt'ta Yürüyüş

Ynt: Fosil'le Kabasakal'da YP Uçuşları ve Çakıt'ta Yürüyüş fosil murat ve mkü
  3. peyzajist

Ynt: Fosil'le Kabasakal'da YP Uçuşları ve Çakıt'ta Yürüyüş şule

4. peyzajist

Ynt: Fosil'le Kabasakal'da YP Uçuşları ve Çakıt'ta Yürüyüş çakıt
  5. peyzajist

Ynt: Fosil'le Kabasakal'da YP Uçuşları ve Çakıt'ta Yürüyüş tandem..

6. peyzajist

Ynt: Fosil'le Kabasakal'da yp uçuşları ve Çakıt'ta yürüyüş tandem kalkış

7. peyzajist

11 Aralık 2008 de Doğa Aktiviteleri Grubu Fosil'le beraber ilk önce Kabasakal'da ilk önce yp uçuşşları ve daha sonrada Karaisalı'daki Çakıt Kanyonunda yürüyüş yaptık çok güzeldi.Biz parkurun tamamını bitiremedik geri dönmemiz gerekiyodu ama fosildeki arkadaşlar bi günde kamp yaparak çok güzel bi...
  8. peyzajist

Kayseri'de Yamaç Paraşütü

Ynt: Kayseri'de Yamaç Paraşütü paraşüt başlangıç kursunda t10-b paraşütle atlanılıyor ben kursa katıldım ve atlayış yaptım ama pek beğenmedim bi yılı aşkındır da yamaçparaşütü yapıyorum.Bunu içtenlikle söylüyorumki yamaçparaşütünü tek geçerim :) bugünde yaklaşık 40 dakikalık bi yelken uçuşu...
  9. peyzajist

Karacasu Uçuşları

Ynt: Karacasu Uçuşları oh ohh ne güzelll :D umarım bu yaz bizim takımdakileri kandırırımda geliriz oraya uçmaya :)

10. peyzajist

Karacasu Uçuşları

Ynt: Karacasu Uçuşları paylaşımın için teşekkürler çok güzel uçuşlar yapmışsınız :) Karacasu'da yapılan uçuşlar ort. kaç dk sürüyor?? buarada take off süpermiş ;)

11. peyzajist

Karacasu Uçuşları

Ynt: Karacasu Uçuşları merakla bekliyoruz :D
  12. peyzajist

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi serbest paraşüt eğitimi Türkiye'de sadece Türk Hava Kurumu'nun İzmir Efes'deki eğitim yerinde veriliyor.Bundan önceki yıllarda ücretsiz olarak da veriliyordu ama şimdi öyle değil kurs ücreti,kalacak yer ve yemek olmak üzere her şey size ait.Kısa süreli başlangıç eğitimleri...

13. peyzajist

Paraşüt Eğitimi

Ynt: Paraşüt Eğitimi iyi akşamlar bulut paraşüt eğitimi derken serbest paraşütü mü yoksa yamaçparaşütünü mü kasttediyorsun?Eğer bunu belirtirsen yardımcı olabilirim
  14. peyzajist

Kişisel Galeri (Libya; Sedat)

Ynt: Kişisel Galeri Libya (Sedat) kumullar harika :) her geçen gün azalıyor :( ama içinde muhteşem ekosistemler barındıran,dünyanın tükenen kaynaklarından..
  15. peyzajist

Ynt: Kişisel Galeri Libya (Sedat) keçi objekitifi görünce hemen dönmüş :D kumullarda güzel görünüyor.. :)

16. peyzajist

Ynt: Kişisel Galeri Libya (Sedat) yoğun iş arasında çok güzel kareler yakalamışsın ellerine sağlık ve paylaşımın için teşekkürler... :)
  17. peyzajist

İleri Seviye Jet Modeller

Ynt: İleri Seviye Jet Modeller ama bu jet modeller o kadar ucuz görünmüyor :) modelcilikle ilgilenen arkadaşlar var ordan biliyorum bi iki modell alınca devamı geliyor ve bi süre sonra yp malzemelerinden daha pahalı oluyor :D
  18. peyzajist

Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007)

Ynt: Gezenbilir Aydın Grubu Haftasonu Etkinliği - Boydere (23 Aralık 2007) arkadaşlar süpersiniz yemeklerde uçuşlarda muhteşem gözüküyor tüm gezenbilir ve yiyenbilir:) ailesini adana ve çevresindeki uçuşlarımıza bekleriz :D

19. peyzajist

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldin ekinokss... :)
  20. peyzajist

İleri Seviye Jet Modeller

Ynt: İleri Seviye Jet Modeller valla modeller süper ama maliyetli bi uğraş öğrenci halimle yamaçparaşütü malzemelerini zor aldım, modelciliğe param yetmiyor ama uçarken izlemesi bile keyifli doğrusu :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri