Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoş geldin tanyolu ... :)

2. peyzajist

Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :)

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) bu da mantıklı :D
  3. peyzajist

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) heheh olabilir :) yukarda olunca belki eve gelenlerin dikkatinide çekmiyordur diye öyle yapmıştır ya da zirveyi anahtarı alarak tamamlıyordur :D

4. peyzajist

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) nasıl yani o foto sana mı ait anahtara uğraşmak için önce tırmanış mı yapıyorsun ehehu :D
  5. peyzajist

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu hoşgeldiniz arkadaşlar... :)

6. peyzajist

Ynt: Jeep`imin Anahtarını Evde Astığım Yer :) anahtarı alırken antremanda yapmış olursun fotoya bakılırsa fena fikir değil bi arabam olursa önce kaya tırmanma duvarı yaptırcam eve en üsttede anahtar asacammm :)

7. peyzajist

Tire'de Güzel Uçuşlar

Ynt: Tire'de Güzel Uçuşlar fotolar için teşekkürler umarım bi gün oraya yolum düşer çok güzel görünüyor ordan uçmayı çok isterimm
  8. peyzajist

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal üniversitede havacılık kolunda maalesef eğitim vereecek kanat yok sadece bi tandem kanadımız,bir harnesimiz ve yer eğitimi kanadımız var kolun eğitmenleri var okul dışından.çuhak üyelerine başlangıç eğitimi 450 tl başlangıç eğitimi içinde 8 saat teorik ,2 saat yer...
  9. peyzajist

Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü

Ynt: Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü slm ben adanada çukurova ünivwersitesinde yamaç paraşütü yapıyorum yamaça başlayalı bi yıl oldu okuldan ve okul dışından yaklaşık 10 kişilik bi takımımız var her haftasonuı uygun olan hava koşullarında uçuşa gidiyoruz.kendime ait takımım var..siteye çok sık...

10. peyzajist

Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü

Ynt: Sivas Doğa ve Havacılık Kulübü kulüp hakkında biraz daha detaylı bilgi verebilir misiniz??

11. peyzajist

Denizli Havacılık Kulübü - DENHAVK

Ynt: Denizli Havacılık Kulübü - DENHAVK slmlar Cuckold :) uçuş bölgelerinizin fotograflarını da ekleyebilir misin ;)
  12. peyzajist

2.Çukurova Havacılık ve Yamaç Paraşütü Şenliği

23 Kasım 2008 tarihinde Kabasakal Tepesinde ,THK Yüreğir Şubesi tarafından düzenlenecek olan festival yağışlı hava nedeniyle iptal edildi...

13. peyzajist

İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü thk nın paraşüt kursları ücretsiz sadece yol masraflarını siz karşılıyorsunuz onun dışında serbest paraşüt kursu ise thk nın efes deki eğitim merkezinde hızlandırılmış kurs olarak var ancak ücretli bu biraaz maliyetli oluyor...
  14. peyzajist

Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: Yıldız Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü eğer ytü ile iletişime geçmek istiyorsanız kulüpte arkadaşlarım var yardımcı olmaya çalışırım
  15. peyzajist

İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü

Ynt: İstanbul Teknik Üniversitesi Havacılık Kulübü slm begüm bu sitede de karşılaştık :) ben ayşe t-10b 4.dönem yamaçcıları ehuheu :) yamaç paraşütü serbest paraşüte göre daha tehlikeli ama bu sporu eğlenceli ya da tehlikeli hale getirmek sizin elinizde ;)

16. peyzajist

Yamaç Paraşütü Yapan Rus Turist Öldü

Ynt: Yamaç Paraşütü Yapan Rus Turist Öldü Romanyalı Mircea Sandu ile Libar Jırousek in havada çarpıştığı kaza videosu http://videogaleri.hurriyet.com.tr/hurriyetmediaplayer.swf http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2814
  17. peyzajist

Fethiye'de Paraşüt Kazası

Almanya’nın Münih kentinde paraşüt okulu bulunan tecrübeli yamaç paraşütü pilotu 44 yaşındaki Thomas Manfred Christian, Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi Babadağ'da öğrencilerine ders verirken uçuşa geçtikten sonra rüzgarın anidan paraşütünü kapatması sonucu 200 metre yükseklikten kayalıklara düştü...
  18. peyzajist

Köpekler Bizden Ne İster?

Ynt: Köpekler Bizden Ne İster? demek ki sadece biz paraşütçülere iniş alanında saldırmıyormuş köpekler sizinde peşinizde ;) köpekleri severim bi tane de kangalım var ama o iniş alanında salddıran köpekler gibisi yok ya tam iniş alanına gelmişim aalçalıyorum istesemde havalanamam tekrardan 10 m...

19. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping sanırım fadıl beye fazıl bey diyorsunuz bizim gittiğimiz kamp sahibi fadıl ergin di ;) zaten başkada böyle kamp yok iskenderun da
  20. peyzajist

8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla)

Ynt: 8. Fethiye Air Games (Fotoğraflarla) tamam bakıyorum ; )

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri