Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal tanıyorum bahadır ismi:) başlangıç eğitimimde bi süre o da vardı şimdi başka birinden eğitim alıyorum artık pek görmüyorum görürsem söylerim ;)

2. peyzajist

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal bisikletcanavarı cuhakla uçmuşsun sanırım bizimkileri gördüm fotolarda:)
  3. peyzajist

Gezenbilir Mersin Grubu

Ynt: Gezenbilir Mersin Grubu Ad - Soyad: Ayşe Doğan Doğum Tarihi Ve Yeri: 1989 - Mersin Memleket: Mersin Semt:Tömük İlgi Alanı: Yamaç paraşütü, serbest paraşüt, doğa,fotoğraf, dağcılık, müzik, kitap, tiyatro, film, danss:) Not: Mersinliyim ama okul nedeniyle adanaya gidiyorum tatillerde...

4. peyzajist

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi mersin toros koleji ardından mersin yusuf kalkavan anadolu lisesi veee çukurova üniversitesi peyzaj mimarlığı ikinci sınıfım :)
  5. peyzajist

Yıllık İzinden Görüntüler (Biraz Geç oldu )

Ynt: Yıllık İzinden Görüntüler (Biraz Geç oldu ) süper bi tatil yapmışsın en güzelide ölüdenizde uçmak ;)

6. peyzajist

Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır

Ynt: Motosiklete Bin Oğlum, Çünkü Motosiklet Hayattır Motosiklete bin oğlum,çünkü motosiklet hayattır... yazı gerçekten çok güzel merak ediyorum acaba ne zaman annem bana motosiklete bin kızım,çünkü motosiklet hayattır diyecek ilk motora bindiğimde gözlerindeki endişeyi ve tedirginliği hala...

7. peyzajist

Bayramören Şampiyonası (21-24 Ağustos 2008)

Çankırı Valisi Sn. Ali Haydar Öner'in destekleri ve Sn. İsmail Işık'ın Sponsorluğunda; 1. Bayramören açık Yamaç Paraşüt Yarışması ve Festivali 21-24 Ağustos 2008 tarihleri arasında yapılmıştır. - Festival nedeniyle 21 Ağustos'ta İstanbul ve Ankara'dan Bayramören'e, 24 Ağustos'ta Bayramören'den...
  8. peyzajist

İskenderun - Arsuz

Ynt: İskenderun - Arsuz uçmak gerek... ;)
  9. peyzajist

İskenderun - Arsuz

yükseklik:1500 m. ulaşım : yol iyi değil araçla bi satt sürüyor bu süre artadabilir denize yakın bi uçuş bölgesi olduğu ve deniz üzerine yaklaşık 1500 m. gelebildiğiniz için iyi bir sıv merkezi olacak yakında :) sadece bu take off biraz düzeltilip iyi bi hale gelmeyi bekliyor.Aslında...

10. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping ve ordan burdan fotolara devam... ;)

11. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping kanyona yürüyüş...ve arabın gölü
  12. peyzajist

İskenderun - Depacamping

Ynt: İskenderun - Depacamping kaldığımız yer :) kamp alanı

13. peyzajist

İskenderun - Depacamping

haftasonu arkadaşlarımızla gttiğimiz güzel bir tatil mi desem doğayla içiçe olmak mı yoksa uçuş ve antreman mı bilmiyorum ama çok güzeldi her şey :)... ve arsuzdaki 1500 m. den yapılan uçuşlar ;D ... kamp alanı muhteşemdi hele gece daha bir başka oluyor en kısa zamanda gitmenizi tavsiye ederim...
  14. peyzajist

Adrenalinoutdoor Adana

Ynt: Adrenalinoutdoor Adana tamam arkadaşım halledecem bu konuyu ;) sen serbestteki fotolarını ve videolarını bizimle paylaş bakalım öyle bi uçaktan bi mikrolayttan olmadı ölüdenize gideyimde yamaç paraşütünden tandem serbest paraşütle atlayayım demekle olmuyor.
  15. peyzajist

Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı

Ynt: Gürsu Havacılık Kulübü'ne Başsağlığı hepimizin başı sağolsun..

16. peyzajist

Trabzon Havacılık Kulübü

iletşim: Gsm: 532 292 52 91 Adres; Sahil cad. itfaiye müd.yerleşkesi Pazarkapı Trabzon www.trabzonhavacilikkulubu.com
  17. peyzajist

Karadeniz Üniversitesi Havacılık Kulübü - KTÜHAVK

E-posta: ktuhavk@hotmail.com Ofis: ktü kulüpler binası havacılık binası Yer: Karadeniz Teknik Üniversitesi
  18. peyzajist

Gezginlerimiz Yolda, Kaçkarlar, Fırtına Vadisi, Maçahel

Ynt: Gezginlerimiz Yol'da (Yol, Sukuşu, Bambina, Deep, Hazelnut King) ayağınıza sağlık çok güzel fotolar:)gezinizin ne kadar iyi geçtiğide belli oluyor:D

19. peyzajist

Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK

Ynt: Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK kulüpte verilen model uçak kurslarının tarihleri belli olmaya başladı 20-24 ekim 2008 de roket başlangıç kursu ve 8-12 aralık 2008 de model uçak rehber öğretmen kursu olcaktır. kurs çukurova üniversitesinde yapılacaktır ayrıca adanada...
  20. peyzajist

İngiliz Kadın Everest'ten Paraşütle Atlayacak

Ynt: İngiliz Kadın Everest'ten Paraşütle Atlayacak Ne güzel. 8) Umarım kazasız bir şekilde gerçekleştirir atlayışını.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri