Arama sonuçlarınız

1. peyzajist

Çukurova Üniversitesi Dağcılık Kulübü

Adres: Çukurova Üniversitesi Kültür Müdürlüğü Kol Odası Web: www.cudak.org http://www.facebook.com/group.php?gid=5731726913

2. peyzajist

Tarsus - Çanaktepe

Ynt: Tarsus - Çanaktepe iniş alanı
  3. peyzajist

Tarsus - Çanaktepe

Ynt: Tarsus - Çanaktepe havadayken ve sarı kanatlı arkadaşımız yelken yaparken

4. peyzajist

Tarsus - Çanaktepe

yükseklik:110 m ulaşım:Adana ya yaklaşık 35 km. uzaklıkta.Küçük bir tepe olmasına karşın kısa süreli zevkli uçuşlar oluyor ayrıca yelken yapmayada imkan tanıyor bazı zamanlar ve tepeye çıkışda kısa sürdüğü için eğitimler içinde oldukça ideal bir yer.Ayrıca Eshabıkeyf deki take off dan...
  5. peyzajist

Adrenalinoutdoor Adana

Adana da son zamanlarda aktif olarak uçuş gerçekleştiren pilot takımından oluşmuş ve ayrıca uçuş eğitimleri veren bir kulüptür. www.adrenalinoutdoor.tr.gg

6. peyzajist

Tarsus - Eshabıkeyf

Ynt: Tarsus - Eshabıkeyf iniş alanı

7. peyzajist

Tarsus - Eshabıkeyf

Ynt: Tarsus - Eshabıkeyf iniş alanına doğru
  8. peyzajist

Tarsus - Eshabıkeyf

Ynt: Tarsus - Eshabıkeyf uzaktan eshabıkeyf
  9. peyzajist

Tarsus - Eshabıkeyf

Ynt: TARSUS-ESHABIKEYF kalkış ve havalanışş

10. peyzajist

Tarsus - Eshabıkeyf

yükseklik:480 ulaşım:Adana ya yaklaşık 60 km uzaklıkda. çok güzel termiklerin oluştuğu başlangıç pilotları için önerilmeyen daha çok orta düzey ve üst düzey pilotların uçtuğu bi yer.Ayrıca kalkış alanı biraz zorlu bi yerdir çünkü take off un alt tarafı kayalıklardan oluşuyor. kalkış alanından...

11. peyzajist

Türk Hava Kurumuna Başsağlığı

Türk Hava Kurumu motorlu yelkenkanat pilotu ALTAN AYDIN, geçirdiği Motorlu yelekenkanat kazası sonucu aramızdan ayrıldı. Şehidimize Allahtan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz... ESKİŞEHİR - Alınan bilgiye göre, Altan Aydın (28) idaresindeki motorlu yelken kanat...
  12. peyzajist

Serbest Paraşüt Hakkında Yardım

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım mrb ben yazın t-10byle atladım önceki yıllarda başvuran sayısı az ve thk nin maddi imkanları daha geniş olduğu için fazla atlayış yaptırılıyordu ama artık sadece 2 atlayış yaptırlıyor paraşüt kursunda birde thk paraşüt kursunda tüm...

13. peyzajist

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım buarada aklıma geldi harp okullarında da serbest paraşüt eğitimi veriliyor ama siviller bundan ne derece yararlanıyor bilmiyorum
  14. peyzajist

Ynt: Serbest Paraşüt Hakkında Yardım mrb ben paraşüt kursuna eskişehir inönüye gittim ancak serbest paraşüt eğitimleri thk tarafından izmir-efes de veriliyor bu yıl hızlandırılmış paket bi kursda vardı 10gün sürüyormuş eğitimler ilk atlayışlar 1200metreden başlıyor ve irtifa gittikçe artıyor...
  15. peyzajist

Çukurova Üniversitesi Havacılık Kulübü - ÇÜHAK

yamaç paraşütü,serbest paraşüt,model uçak ve roket kursları,radyo kontrollü model uçaklar,doğa yürüyüşleri,kamplar,şenlikler,... ayrıca kulüp üyelerinin thk tarafından verilen kurslara kontenjandan giderek ücretsiz yararlanmasıyla havacılığın içine daha çok girmesini sağlıyoruz :). haftasonu...

16. peyzajist

Adana Çakıt

bir kaç çakıt fotografıda benden ;Dbiz arkadaşlarla uçuş öncesi bi doğa yürüyüşü yapıp daha sonraada çakıt vadisinin girişinin sağ tarafında yamaçparaşütü uçuşları yapmıştık ve akrobasi uçurtması uçurtmuştuk :).çok güzel bir gündü 8)
  17. peyzajist

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal kabasakaldaki uçuşlarımızdan birkaç fotoğraf..
  18. peyzajist

Adana - Kabasakal

Ynt: Adana - Kabasakal merhaba arkadaşlar ben çukurova üniversitesi havacılık kulübünde yamaçparaşütü pilotuyum aranıza yeni katıldım kabasakal fotograflarından ekliyecem bir an önce buara 3-5 dk arası bi uçuş süresi var kabasakalın ve genellikle eğitim tepesi olarak kullanılıyor ama çok...

19. peyzajist

4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007)

Ynt: 4. Gürsu Havacılık Şenliği (28-29 Temmuz 2007) kaçırdığıma en çok üzüldüğüm festivallerden biri umarım bidahakine katılırım...
  20. peyzajist

Yamaç Paraşütü Hakkında Yardım

Ynt: Yamaç Paraşütü, Yardım ypforumdan mutlaka yardım alırsın başlangıç eğitimi 8 saat teorik,2 saat yer eğitimi ve 3ü küçük tepe 7si irtifa uçuşları oluyor bizde eğer adana da eğitim düşünürsen daha çok bilgi verebilirim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri