Arama sonuçlarınız

1. weewee

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Bende de bir . ;)

2. weewee

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Orjinal boyut deneyelim bakalım nasıl olacak.
  3. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Bu fotografların boyutlarını küçültmenin pratik bir yolunu bilen söylesin lütfen. Siteye birbirine yapışık onlarca fotografı birden yükleenler nasıl yaptıklarını açıklarlarsa sevinirim.

4. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi (24-25 Nisan 2010) Fotoğraf ve video gönderme üzerinde çalışmalarım devam etmekte. Çok yakında...
  5. weewee

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

6. weewee

Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010)

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Yağmur olsa yine iyi. Az önce öğrendiğime göre Avanos ve civarında şiddetli dolu yağışı olmuş. :)

7. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Bölge yağışlı. Yağmur altında kalacağız korkarım...
  8. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Demir de mi trenle geliyormuş? Saldırgan mı neden korkuyorsunuz ki? ;D ;D ;D
  9. weewee

Yakıtta Çok Garip Bir Durum

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum Çalışmıyoruz düşünüyoruz artısını eksisini. Artısı olursa düşüneceğiz. ;D

10. weewee

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum Bu durumda masraf yapıp geri teknolojiye mi dönmeli yoksa gazdan vazgeçip benzinle mi binmeli? Ne dersiniz?

11. weewee

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum Karbüratöre dönmenin maliyeti nedir acaba? Bilgi aldınız mı?
  12. weewee

CJ5'in Trajik Hikayesi

Ynt: CJ5'in Trajik Hikayesi Anlaşıldı, tekrar geçmiş olsun.

13. weewee

CJ5'in Trajik Hikayesi

Ynt: CJ5'in Trajik Hikayesi Çok geçmiş olsun cana zarar gelmemesi teselli sebebi.Ama yine de üzücü bir durum yarım saatte kaza yapmak. Fotoğraflarda aklıma takılan bir şey var.Kaza sonucu kaportada meydana gelen hasarlı kısımda pas gördüm gibi. Gördüğüm renkli kısımlar gerçekten pas mı acaba ...
  14. weewee

yardım lada defransiyel yükseltme hakkında

Ynt: yardım lada defransiyel yükseltme hakkında Mustafa bey diferansiyel değişimi ne kadar tutuyor bilmiyorum ama çok maliyetli ise aracı eski haline getirseniz sorun çözülür sanıyorum.
  15. weewee

Ynt: Yakıtta Çok Garip Bir Durum Ben de 2006 niva sahibiyim.Aracımdaki tartarini marka sıralı sistemle ilgili problemlerim vardı.Araç gaza geçtikten bir süre sonra güç kaybediyor ve vitesi 2-3 e kadar düşürmeme rağmen gaz yemiyordu.Gaz servisi cihaza bağladığında sorunsuz çıktı. Bir kaç servis...

16. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Niva bu kadar eleştiriyi haketmiyor Mustafa bey bence. İlk nivama 10 sene bindim onunla çok maceralarım oldu.Modeli eski olduğundan sattım ama, 3-5 ay dayanabildim yokluğuna. Sene başında...
  17. weewee

Ynt: Kayseri - Bayramhacı Köyü ve Kapadokya Bölgesi Kamplı Off-Road Gezisi Duyurusu (24-25 Nisan 2010) Bende -önemli bir aksilik olmazsa- geleceğim. Görüşmek üzere herkese selam.:)
  18. weewee

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Havadan bırakacaksanız aracı çok iyi hazırlamaya gerek yok. Hatta sadece hazırlamaya bile gerek yok. ;D

19. weewee

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak Benim tırmandığım şeytanderesi rotasından bırakın jeep-atv yi paletli araçla bile çıkamazsınız.Diğer rotaları görmediğim için birşey diyemem.
  20. weewee

LADA NİVA yardım defransiler takılıyor ama çıkarken çok zorlanıyor

Ynt: LADA NİVA yardım defransiler takılıyor ama çıkarken çok zorlanıyor Dif. kilidini takmak için debriyaja basmak veya durmak gerekmiyor bildiğim kadarıyla. Eski nivamda bu kilidi taktığımda bende zor çıkartırdım. Ben bu sorunu lastiklerin birini askıya alarak çözüyordum. Teknik olarak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri