Arama sonuçlarınız

1. weewee

Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :) Tabi neden olmasın, organizasyonlardan haberdar ederseniz katılmak isterim. İyi günler.

2. weewee

El Telsizi Önerisi

Ynt: El Telsizi Önerisi Bizim ki biraz acemilikten sanırım.Bu konuyla yeni ilgilenmeye başladım ve daha çok araştırma yapmam gerektiğini düşünüyorum. Cihaz almak için biraz daha bilgi sahibi olmam gerekiyor herhalde.Bir de kanun önünde başımı ağrıtacak bir cihaz almak istemem.Durduk yere...
  3. weewee

El Telsizi Önerisi

Ynt: El Telsizi Önerisi Daha çok dinleme amaçlı olarak puxing px-777 model bir telsiz almayı düşünüyorum. Amatör telsiz lisansına sahip değilim. Bu konuda pek bilgi sahibi değilim. Yardımcı olursanız memnun olurum...

4. weewee

Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :)

Ynt: Lada'mı Çok Beğendiler Elimden Aldılar, Ben de Duramadım Yeni Lada'mı Aldım :) İyi günler de kullanın Mustafa bey. Ben de yeni aldım aracımı hatta plakalarımız bile yakın düşmüş...:)
  5. weewee

Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak

Ynt: Erciyes Dağının Zirvesine Jip ile Tırmanmak İyi akşamlar; Harun bey'in de anlattığı gibi erciyes dağına jiple tırmanmak ancak bir yere kadar mümkün. Bunu 3-4 sene kadar önce yaz aylarında 87 model nivam ile denedim.Ancak 2750 metreye kadar çıkabildik zira önümüze kuzey cephede erimeden...

6. weewee

Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi 1987 nivam vardı 6 ay kadar önce sattım. Fakat çok özlediğimden :D yeni bir tane almak üzereyim. Kasımdaki organizasyonda parkur olarak düşünülen bir yer var mı?

7. weewee

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Yakın zamanda bir organizasyon planlıyor musunuz?
  8. weewee

Ynt: Kayseri Grubunun Tanışması ve Erciyes Krater Gölüne Gezi Herkese selam.Yeni gördüm sizleri. Bende Kayserideyim.Bundan sonraki organizasyonlara katılmak isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri