Arama sonuçlarınız

1. A

Arazi aracınıza veda etmek zorunda kalırsanız?

Ynt: Arazi aracınıza veda etmek zorunda kalırsanız? daha türkiye'ye gelemeden veda ettim ben, geldiğimde suzuki grand vitara diyordum, şimdi bakıyorum vergisine, fiyatına, yakacağı yakıtın fiyatına değmez, ailemden kısmam gerekir gibi geliyor e bunu da yapamam. rusya'daki pajeromu getirmeyi...

2. A

Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ?

Ynt: Arazide arabaya yıldırım düşerse ne olur ? uzman cevabı olsun, arazide en güvenli yer aracınızın içidir faraday kafesi görevi görür, size bir şey olmaz, hatta şanslıysanız arabaya da bir şey olmaz. top gear de incelemişti bu zaten.
  3. A

Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor

Ynt: Daihatsu Türkiye Pazarından Çekiliyor ehh o kadar krizdeler falan ama bizden çok daha insaflı yunan hükümeti anlaşılan aracın yunanistan fiyatı 25000 euro türkiye 41000 euro(100000 tl civarı) toyota.gr adresinde rav4 deyin ikinci linkde fiyatı görebilirsiniz. neyse küfretmeyelim ileri...

4. A

Yeniden Soğuk Savaş

Ynt: Yeniden Soğuk Savaş amerikan ve japonlarla her yolda kaldığımızda uaz gelip kurtardı. sanırım soruya net bir cevap olmuştur.
  5. A

Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :(

Ynt: Jeep'e Yakışmıyor Bunlar :( valla tofaşa geçmesi çok kötü olmaz, çünkü şu halleri içler acısı daha da kötü olamazlar zaten, ama bu araç hiç olmamış. crysler örneğin lancia deltayı a.b.d için üretmiş güzel ama pandadan jeep ne be, saçmalamışlar resmen.

6. A

Karavanda TV ve Anten

Ynt: Karavanda TV ve Anten bazı kanallar belli boyuttaki antenler olmadan alınamaz hocam, bu normal. fiyatı öğrenmiş oldum, ehh receiver, kaliteli lnb, gps, motor minik çanak derken maliyet zaten 900 1000 tl netaş 1600'e iyi diyemesem de eğer kurulum da dahilse çok da uçuk olmayan bir fiyat...

7. A

Rakı Masası Adabı

Ynt: Rakı Masası Adabı yıllardır susuz içen bir insan olarak bu su ve rakı kadehi olayını çözemedim. benim bildiğim rakı shoot olarak çok ufak kadehlerde içilir. ardından bir yudum su alınır, bu su koyma olayı sonradan viskiye su katılması sonucu ile özentiyle oluşmuş der mina urgan ablamız...
  8. A

Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965

Ynt: Pikapüstü Karavan Mağduru cengo1965 valla saçma gelmedi son derece de beklerim, türkiye'de bir şeye tepki göstermek artık imkansızlaştı ileri demokrasi böyle bir şey işte korkular içinde yaşıyoruz
  9. A

Dacia - Duster ile Kuma Saplandım

Ynt: Dacia - Duster ile Kuma Saplandım çıkmak için gaza yüklenmek yerine 10 cm ileri geri yap kumu sıkışır, biraz sıkışınca mukavva koy üstüne kum at tekrarla yavaş yavaş aracı yükselt. eğer bir gün yardımsız kalırsanız çıkma tekniği bu ama sakın acale etmeyin böyle böyle bir saatte falan...

10. A

Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar...

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... oehh yanlış oldu nasıl sileriz bu mesajı neyse diğer saçmalıklardan devam edeyim bari, aracım süper durumdadır, sıfırdan tek farkı fiyatıdır araç 3 yaşında fiyatı neredeyse sıfır kadar aracıma ötv artışını yansıtmadım allah razı olsun, sanki kendi...

11. A

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... ha birazda karşısındakini salak yerine koyan ilanlara bakalım. şöyle şeylerden de bir yığın var. acil satılık, fiyatı düştü, bla bla paraya ihtiyacım olduğundan v.b. v.b en altında ise not daha yüksek modellerle takas yapılır. baba paraya ihtiyacın...
  12. A

Ynt: Sahibinden.com'daki Saçma İlanlar... buyrun örnek http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lancia-lancia-delta-sunroof-burda-neden-bekliyosun-gel-goruselim-62265212/detay/ adam arabayı her yere vurmuş kendi belirtmiş sonra hasarsız diyor 68000 km'de 52000 tl istiyor 2011 demiş ama...

13. A

Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum...

Ynt: Hilux'üm Hakkındaki Görüşlerinizi Bekliyorum... çoluk çocuk beğenmiş biz de beğendik hocam:) eski kasa daha bir güzelmiş yaff, chevrolet havası var biraz biraz
  14. A

kaplan kaplan

tamamen alakasız sadece iyi ve kötü, denge ve yaratılış üzerine bir şiir. ingilizcesi iyi olanlar orjinalini okusun çok çok daha anlamlı. http://www.bartleby.com/101/489.html Kaplan! Kaplan! gecenin ormanında Işıl ışıl yanan parlak yalaza, Hangi ölümsüz el ya da göz, hangi, Kurabildi o...
  15. A

"Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor

Ynt: "Doğada Tek Başına" NTV Yeşil Ekran 19 Haziran'da Başlıyor şimdi ntv videolardan izledim. Bear Grylls’in programından bence daha iyi, o kadar iğrenç değil bilgileri daha iyi adam daha samimi, doğaya gerçekten aşık türk olarak gurur duyulması gereken bir adam. ha program hafif çalıntı tabi...

16. A

Ultimate Survival (Discovery Channel)

Ynt: Ultimate Survival (Discovery Channel) discovery'de paso takip ediyorum, aşırı derecede antibiyotik alıyor olmalı, her haltı yiyor deve ve fil dışkısını sıkıp suyunu içiyor hatta kendi kıçına su veriyor. bu esnada şu anda yapılacak tek şey ingilterenin vergi sistemi diyerek şahane...
  17. A

Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?

Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ? bu yeşil bölge yavaş yavaş otomobillere de koymaya başlandı. toyota urban cruiser'de var. start stop sistemi olan araçlara da koyuyorlar.
  18. A

Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR...

Ynt: Yerli 4X4 kamyonumuz TURKAR... birebir aynı şeye dikkat etmişiz nasıl bir mantık o öyle ya hayır orman idare falan ağır işler için kullanacak bu aracı, kırılır gider.

19. A

En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi?

Ynt: En İyi Çift Kabin Pick-Up Hangisi? tüm savaşlarda hilux kullandığına göre hilux'dur bence, aracın yanında kalaşnikofu bedava verecekler neredeyse :) şaka bir yana sağlamlık hilux fiyat performans l200 görüntü nissan motor isuzu rahatlık ssang yong yani neredeyse hepsi iyi araçlar bunların.
  20. A

Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ?

Ynt: Dize Araçlar, Devirli mi kullanılmalıdır ? hocam aracının kullanma kılavuzunda yazar o, tüm araçlar için aynı değil bu değerler, beygir gücü, motor hacmi aynı olsa da iki araç için farklı olabilir ideal devir. tüm motorlar için en iyi devir aracın en az yakıt tükettiği devirdir.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri