Arama sonuçlarınız

1. A

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART kapsmalı demek istedim hocam (anlık izleme, gps v.b) bu arada verdiğiniz linke bakayım dedim ama kısa süre sonra yayında diyor

2. A

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART o boyutta bir şeye otomobiller için gerek yok hocam, sizin dediğiniz şekli ile elbette fiyat uçar:) şu hali ile cihaz anlamsız kalmış demeye çalışıyorum aslında, cep telefonu alıp kulaklıktan cihaza bağlamak olacak iş değil, sadece...
  3. A

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART çok uygun fiyat, aferin diyebilirim sadece, temiz çalışılmış, belli. internetten hazır alınmış bir devre orjinal değil, yazılımı da hazır.. aslında telefona bağlamayı gerektirmeyecek şekilde modifiye edebiliriz bu devreyi. motor...

4. A

Discovery I V8 Çok Üzer mi ?

Ynt: Discovery I V8 Çok Üzer mi ? suzuki neden düşünmüyorsun anlamadım hocam(gerçi o kadar eski model için bu para demişsin ama discovery daha da eski) tam senin istediğin özelliklere sahip
  5. A

üstatlardan yardım.

Ynt: üstatlardan yardım. biraz daha ileri modeller almakta fayda var motor değişimi sonrası halen sorunlu bir araç profili çiziyor. açıkçası freelander'ın sadece 2005 ve 2006 modelleri nispeten sorunsuz olarak tanınıyor. o da nispeten.

6. A

üstatlardan yardım.

Ynt: üstatlardan yardım. valla çok ağlayan var hocam açık konuşayım sorunsuz çıkması zor görünüyor, kendim için almayı düşünüyordum okuyunca vazgeçtim. bence yapmayın, tüm freelander başlığında her servisi 5000 lira yazanlardan aracı aldığı anda çıkardığı 10 sorunu yazana bir yığın kişi...

7. A

Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi öncelikle konuyu şimdi iyice inceledim, açıkçası ben sıkıştırılmış hidroejen, motor devri, 14.7 ye bir olan yakıt hava oranı gibi şeylerle oynandığını, 1 lambda (bu da hava yakıt oranının çıkış değeri buna göre sistemin verimliliği anlaşılıyor oranlamada...
  8. A

Cumhuriyet Bayramı

Ynt: Cumhuriyet Bayramı kutlamayın diyen hökümetimize inat herkesin bayramı kutlu olsun. yani burada yazmak ayıp olacak belki ama çok kızdım sanki dansöz oynatıyoruz cumhuriyet bayramında, ülkene sahip çıkmak bile haram adamlara göre.
  9. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi forum donanım'da bu ekomax aldığı cezalar ve kullananların yorumuna ulaşabilirsiniz "2006/370- Ekomax Yakıt Tasarruf Cihazları İmalat Montaj ve Pazarlama(Mustafa UZUN)'ya ait “Ekomax aracınıza güç katıyoruz, motorda güç yakıtta tasarruf!..” başlıklı broşürde...

10. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi temel mantık hatalarınızı yazayım sadece, okuduğunu anlamamak da süpermiş bu arada öncelikle bu deneyde bahsi geçen motorlar zaten modifiye edilmiş, yani bunlar modifiye edilmiş motorlarda ortaya çıkan sorunlar tutuşan şey hidrojen olmak durumunda, sonuç...

11. A

Radar..

Ynt: Radar.. markası neydi, nereden ne kadara almıştın, ayar derken neler vardı biraz anlatsan hocam netten araştırıyorum şu anda nasıl yapılır diye yardımcı olur.
  12. A

Radar..

Ynt: Radar.. valla o doğru tabi de bizde trafik kuralları tuzak kurmak olarak algılanıyor, dümdüz herkesin rahat gittiği dolayısı ile limiti aştığı yola hemen radar konuluyor, emniyet şeridi ihlali gibi çok daha ciddi bir konuda kimse parmağını kıpırdatmıyor, sinir bozucu biraz. ha rusya daha...

13. A

Radar..

Ynt: Radar.. hazır yapılmışı yakalanıyor, ya da geç haber veriyor zaten cezayı yiyorsun sanırım sorun burada çıkıyor, kesin işe yarıyorsa alın tabi, ben de inceliyorum bakalım almanya'da işe yaramıyor denmiş, sanırım frekans değerlerini sürekli değiştiriyorlardır.
  14. A

Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği?

Ynt: Ülkemizin Deprem Gerçeği Karşısında Karavancılğın Gelişiminde Devlet Desteği? aman diyeyim hocam destek diye gidersiniz sizden ekstra deprem vergisi alırlar kös kös dönersiniz, bizim hükümetin tek derdi daha çok nasıl para alırım, teşvik falan kimlere veriliyor belli.
  15. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi "Fakat bu çalışmalarda benzine göre tasarlanmış olan motorlar kullanılmaktadır ve bu motorlar hidrojen kullanıma imkan sağlayacak şekilde modifiye edilmişlerdir. Karbüratörlü motorlarda emme manifoldundaki alev tepmesi önemli bir problemdir. Yanma...

16. A

Radar..

Ynt: Radar.. aslında bu cihazı kendimiz de yaparız gibi gibi, biraz araştıralım bakalım, türkiye dönünce bununla ve şu karavanlar için uydu anteni ile uğraşayım ben. marlon hocam senin fikrin nedir, bu radar tespiti ile ilgili, sonuçta sadece belli bir frekansda uyaracak alıcıdan ibaret.
  17. A

Ynt: Hidrojen Yakıt Tasarruf Sistemi normal hali ile motorda kesinlikle sorun çıkarır bu sistem benzinin yanma ısısı 440 hidrojenin ise 585 aman diyeyim şurada güzel bir link var konu ile ilgili. http://www.obitet.gazi.edu.tr/makale/Makaleler/T14_Hidrojen.htm
  18. A

Radar..

Ynt: Radar.. hımss bu ilginç bir konu olmaya başladı cidden, hesaplar doğru da deniz şartları ile kara şartları arasındaki en önemli fark ve en önemli sorunu hafiften es geçmişsiniz sanki. menzil çözünürlüğü meselesini ve azimut açısını ne yapacaksınız:) ilk baştan beri bunu söylüyorum zaten...

19. A

Radar..

Ynt: Radar.. o tabanca radarlar için(ki onlara radar demek bile yanlış bence ) halen en fazla 100 metre hocam , şu anda kullanılan sistemle eski sistemin ilgisi yok. dürbün benzeri cihazlar deyince akla doğal olarak eski tabanca radarlar geliyor. ciddi radar cihazları getirmişler, söylediğim...
  20. A

Radar..

Ynt: Radar.. zaten sorun burada çıkıyor üretilemez gibi bir iddiam yok deniz ve hava trafiğinde çok rahat kullanılır çünkü bir engel yok, kara trafiği bambaşka bir konu, kaldı ki lazerle hız ölçümü 3 km'den nasıl yapılır bana biri anlatsın ha yapılmaz mı yapılır, bomboş bir alanda tüm koşullar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri