Arama sonuçlarınız

1. O

Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

Ynt: Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL Ertan bey aslında üzerine sembolik bir miktar da olsa para verebilseniz benim cj ile takas düşünüyorum mercedese :) (korkmadan yaptım teklifimi :D:D )

2. O

Dizel Palio - Jeep Takası

Ynt: Dizel Palio - Jeep Takası cj5 düşünürseniz ilanıma bakabilirsiniz.. :)
  3. O

80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 genel olarak da belirteyim aracım takasa açıktır offroad tipi olmayan normal binek herhangi bir arabayı takas teklifinde bulunabilirsiniz... değerinde 3 aşağı 5 yukarı altı üstü de olabilir...

4. O

Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis

Ynt: Satılık - 1997 Model Jeep Cherokee Orvis orvis edition diğer 5.2 lerden farklıdır, biraz daha yüksektir ve motor gücü fazladır ayrıca rengi de farklı bir yeşildir... 5-6 ay önce babama zj bakarken bu araçlada ilgilenmiştik biz almadık beyefendi almış :) gerçekten güzel ve özel bir zj ama...
  5. O

Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL

Ynt: Tek Tek ya da Birlikte, Satılık Takaslı LR Defender ve Mercedes 300SEL 22 yaşında bir genç olmama rağmen bu balina kasa tabir edilen mercedes benim ilgimi çekti gerçekten ertan abi :) eski model araçlarda otomatik vites sorunu düşündürür genelde ama bakımını yaptırdıktan sonra mercedeste...

6. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 teşekkür ederim, araçlarınız nelerdir acaba binek birşeyler varsa içerisinde takas söz konusu olabilir.. ilanlarınız varsa link verebilirseniz görüşürüz...

7. O

Acil Satilik CJ5

Ynt: Acil Satilik CJ5 bu araçların muayenesi 2 yıllık değil mi ben mi yanlış biliyorum... 2013 e kadar geçerli olması için 2011 de muayene yaptırmış olmanız gerek.. yanlış biliyorsam biri bilgilendirebilir mi beni :) bende zamanında çok aradığım için biliyorum size alıcılar soracaktır buraya...
  8. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 ilanım günceldir...
  9. O

Ankara'da Bestop

Ynt: Ankara'da Bestop bugün tentemi kendim taktım hemde tüm çıtalarını bile sökmüştüm değiştireceğim diye, tenteler çok pahalı gelince tekrar kendim takayım dedim epey uzun sürdü ama gerçekten çok zevk aldım... :) bence bir cj5 iniz varsa eliniz de az bişey yatkınsa anahtar tutabiliyorsa en...

10. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 teşekkür ederim sağolun mekanik olarak dolu fakat biraz ilgi isteyen bir araç umarım meraklı seven isteyen birine gider... ben hala daha iyi bir tente bulursam ne bilim jant lastik bulursam almayı düşünüyorum, koltuk ta olur hala bişiler yapma...

11. O

CJ,ler için 10 inch krom jant

Ynt: CJ,ler için 10 inch krom jant banada lazım bi jant ama fiyatlar yüksek :) hayırlısı diyelim...
  12. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 ilan günceldir sevgili gezenbilir ailesi... :)

13. O

1992 XJ LİMİTED

Ynt: 1992 XJ LİMİTED sanırım arabanı yine dolaylı yoldan ben alıcam atılgan abi :) araç dediğin gibiyse zaten gelen arkadaş beğenip gidecek işimizi halledeceğiz tabi son ufak bir abilik yaparsın diye tahmin ediyorum bana ;D
  14. O

Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 - SATILDI

Ynt: Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 - SATILDI aracı alacak arkadaştan ricamdır bir boy büyük lastik taksın araca çok tatlı olacaktır.. ;D
  15. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 güncel..

16. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 aciliyetten radikal bir kararla aracın fiyatını 15.000 tl ye çekiyorum belli bir süre satılmazsa fiyatı eski haline getireceğim..
  17. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 Sağol Atılgan Abi, açıkçası acelesi yok satılmazsa ben mezun olana kadar kalırsa 2. arabam yapacağım gerçekten çok sevdim ama evdeki baskılar ağır basıyor :) bu arabalar masraf isteyen biraz ekonomi isteyen arabalar ama şu anki durumumuz el vermiyor...
  18. O

Ynt: 80 donanımlı ( t 176) 77 model CJ5 ilan günceldir..

19. O

Merhabalar; Yaklaşık 5 ay önce bu site vasıtasıyla aldığım CJ5 imi ekonomik nedenlerle satıp ufak bi araç almam gerekiyor, 2. araç olarak kalmasını isterdim ama kısmet değilmiş artık öğrenciliği bitirdiğim zaman alırım birtane :) sahibinden linki...
  20. O

BU CJ 5 ALINIR MI ? YARDIMM

Ynt: BU CJ 5 ALINIR MI ? YARDIMM sahibinden deki ilanımı inceleyin isterim... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-cj-4-ileri-disk-fren-h-direksiyon-e-atesleme-cift-bare-vs-31862579/detay

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri