Arama sonuçlarınız

1. O

ALINIK sıfır veya sıfır gibi BESTOP tente

Yaklaşık 3 ay önce aldığım aracımın tentesi kötü durumda olduğundan yeni tente yada çok temiz 2. el tente almak istiyorum... Elinde olanlar satabiliecekler iletişime geçerse çok iyi olur yarım kapı olabilen model olursa daha iyi olur..

2. O

1979 Model Satılık - CJ7

Ynt: 1979 Model Satılık - CJ7 acaba araç orjinal cj7 mi? şanzıman, motor, frenler, dif ler, ateşleme, lpgvs.. gibi bilgileri verirseniz satışınız hızlanır..
  3. O

Türkiye'deki CJ 7 Sayısı..

Ynt: Türkiye'deki CJ 7 Sayısı.. sanırım tarb takma isimli üyemizin cj7 si de nadir bulunan orjinal cj7 lerden birisi...

4. O

CJ5 için simit LPG sorunu???

Ynt: CJ5 için simit LPG sorunu??? aracın altı derken nereyi kastettiğinizi anlamadım ama benzin deposunu iptal edip oraya koymayı diyorsanız benzinin iptal olmasının doğu olmadığını düşünüyorum.. sacı kesip deponun üstüne yerleştirmenin de sağlık olmayacağı kanaatindeyim zira bu araçlar arazi...
  5. O

5.9 jeep 3" yükseltme problemi

Ynt: 5.9 jeep 3" yükseltme problemi yükseltmeyle beraber bir veya 2 üst tekerler büyüklüğüne geçseydiniz gerçekten çok şık olacakmış ama bu yol hakimiyeti konusu daha önemli tabi.. 100 den sonra hakimiyetin gitmesi pek iyi olmamış benim cj bile 90-100 de gezme yapmıyor tabi aşırı bir titreme...

6. O

97 zj abs pompasi

Araci arkadan vurduklari icin servise gotururken birden abs isigi yandi. Master serviste abs pompasinda problem oldugu soylendi ve de orjinal pompa yokmus. Acaba elinde bulunan sifir ya da cikma olarak var mi ya da tamiri mumkun mu? Gorustugum sinan bey tamiri mumkunse tamirini yapariz dedi ama...

7. O

Ynt: CJ5 için simit LPG sorunu??? Simit lpg taktirdim vallahi bir de kabin yapmayi dusunuyorum lpg yi kapatacak sorun olmaz insallah
  8. O

CJ 7

Ynt: CJ 7 Gordugum en orjinal cj hemde sanirim orjinal cj7 paha bicilmez bir arabadir herhalde :) gulegule kullanin hepimizi kiskandirdiniz :)
  9. O

Ynt: CJ5 için simit LPG sorunu??? benimde kafamı karıştırdı silindir olursa geçer simit olursa geçmez dedi ama benim aklım almadı ikisi de tüp ikisi de açıkta hadi ikisi de kapalı olması lazım dese anlayacağım ama simit açıkta olmaz silindir olur gibi birşeyler söyledi aklıma pek yatmadı...

10. O

Aracın LPG göstergesinde ve samandirasinda sorun olduğu için LPG ciye götürdüğümde bana simit LPG lerin sadece yedek teker yerine koyulabilecegini, yoksa muayeneden sizdirmazliktan geçmeyeceğini söyledi bunun asli var mıdır? LPG nin tarihi de dolmuş zaten yenisini taktiricam ama simit...

11. O

1992 XJ LİMİTED

Ynt: 1992 XJ LİMİTED temiz güzel bir araca benziyor atılgan abi bu harcanan 15 bin tl de sanırım cj nin parası :) hayırlı satışlar dilerim..
  12. O

Alınık CJ-5 Bestop Tente ve Komple Koltuk Takımı

Ynt: Alınık CJ-5 Bestop Tente ve Komple Koltuk Takımı anladım. ilginize teşekkürler...

13. O

Ynt: Alınık CJ-5 Bestop Tente ve Komple Koltuk Takımı resimlere baktım istediğim tarz da bir koltuk değil zaten ilanda 100 tl burda 150 tl fiyat vermişsiniz, burdan değil ilandan almak daha mantıklı sanırım :D ilginize teşekkürler
  14. O

Ynt: Alınık CJ-5 Bestop Tente ve Komple Koltuk Takımı kızaklı mı? öne arkaya hareketli?(yoksa koltuklar kızaksız mı yoksa? fiyatının ucuz olduğunu belirtmek için mi öyle dediniz :D ) markalı mı? cj-5 koltuğu mu yoksa standart koltuk mu resim falan varsa iyi olur yollayabilirseniz?
  15. O

sıfır ya da sıfır değilse çok temiz durumda olan, uygun fiyatlı olursa iyi olur :) bir bestop tente arıyorum orjinal... renk tercihi 1. sıradaki tan rengi diye geçiyor sanırım açık kahverengi gibi 2. sırada açık gri 3. sırada siyah Ayrıca ön iki ve arka koltuk arıyorum... Sıfır olabilir, 2. el...

16. O

Yeni Kasa Mukemmel Durumda Unimog

Ynt: Yeni Kasa Mukemmel Durumda Unimog Fiyat belirtilmemiş ben yazayım bir katkımız olsun, Sahibinden.com daki ilan fiyatı: 22.500 EURO gerçekten çok heybetli bir araç, bizim cj5 lerin çirkin abisi :) Bu arada garajınız da çok iyiymiş 2 motor 1 subaru 1 unimog :D
  17. O

Satılık 77 Model CJ 5

Ynt: Satılık 77 Model CJ 5 Aracınızın hızlı satılabilmesi için nacizane birkaç tavsiyede bulunayım... Detaylı 3-4 resim (aralarında iç kısmın da bulunduğu) Aracta bulunanlar, ekstralar vs.. (motor hacmi, motor durumu, difler, şanzıman, frenler, lpg var mı yok mu?, karbüratörüydü, tekeriydi...
  18. O

Satılık İkinci El Petlas NB-37 7,50-16 2500 Km Yol Yapmıştır

Ynt: Satılık İkinci El Petlas NB-37 7,50-16 2500 Km Yol Yapmıştır lastiklerin orjinal resimlerini çekip koyarsanız daha rahat satılır nacizane

19. O

CJ5 Arıza

Ynt: CJ5 Arıza geçmiş olsun kardeş ama o hasar bir anlık hasara benzemiyor epey bi ilerlemiş hasar ve en sonunda kırılmış, bir kere ayağını debriyajdan çektin diye olmaz sanmıyorum Allahtan park sırasında olmuş. Ustalarımız daha detaylı yardımcı olurlar tabi ki beni söylediğima bakma sen :D
  20. O

Araçlar İçin Uçak Koltuğu

Ynt: Araçlar İçin Uçak Koltuğu bende cj ye alayım bitane :) olmadı minibüsçü koltuğu alacağım :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri