Arama sonuçlarınız

1. O

Satılık Bestop (CJ5 Tente)

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) gelip görme açısından...

2. O

Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım..

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. 3-5 kuruş kar yapacaktık oda yalan oldu desene atılgan abi :) döşeme konusunda tam emin değilim ama böyle pek hoş durmuyor gibi geldi arabayı biraz kurcalayayım da durum ortaya çıkar artık
  3. O

Çok Özel CJ5

Ynt: Çok Özel CJ5 3. resimde sanki taban plastik sert bir malzemeyle kaplı görünüyor ama o büyük ihtimalle ayaklık ozaman ben yanlış gördüm... verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.. :)

4. O

Ynt: Cj5 aldım, düşündüklerim için yardım.. ünal abi; En kısa zamanda geleceğim hatta cumartesi açık ise yarın da gelebilme ihtimalim var... Çağla bey; arkaya sıfır yaslamaktan kastım işte tentenin oturmasına elverecek şekilde en dipte olması yani tam sıfır geriye gitsin tente de otursun...
  5. O

Başlık çok kafiyeli oldu. Sanırım aram 77 model yani ruhsatta da şasi numarasının girilip bakıldığı yerde de 77 model yazıyor, motoru yine orjinal motoru duruyorsa 3.8l yazıyor o sitede...(emin olmamamın nedeni atılgan abinin 79 model ve 4.2l demiş olması) araçta 4 ileri şanzıman var 35''...

6. O

Cj 5 Almalı mıyım?

Ynt: Cj 5 Almalı mıyım? Bu arada bu konuyu unutmuşum şimdi görünce yeniden aklıma geldi yazayım istedim, bir cj almış bulunmaktayım... Sanırım aram 77 model yani ruhsatta da şasi numarasının girilip bakıldığı yerde de 77 model yazıyor, motoru yine orjinal motoru duruyorsa 3.8l yazıyor o...

7. O

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) oowww hocam uzaktaymışsınız :) ben araştırmaya devam edeyim sizi aklımın bir kenarına yazdım
  8. O

Çok Özel CJ5

Ynt: Çok Özel CJ5 hocam taban döşemenizin malzemesi nedir neyden yaptınız, ne kadara mal oldu nerde yaptırdınız biraz taban döşemesiyle ilgili bilgi verir misiniz?
  9. O

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) satıcı arkadaş nerede ikamet ediyor, tentenin rengi nedir?

10. O

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) bu supertop la tigertop modeli arasındaki fark sadece tigertopun tam kapı olması mıdır?

11. O

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) ustacım tentenin rengi nedir ve orjinal bestop değil mi ve yeriniz nerdedir istanbuldamısınız? benim tente ihtiyacım var bir şekilde halledeceğim... kapı kilidi falan demişsininz kilitlenebilir cinsten mi? biraz detaylı bilgi verirseniz ilgileniyorum tentenizle...
  12. O

Satilik Sanziman, Bestop Tente

Ynt: Satilik Sanziman, Bestop Tente bestop satıldı mı?

13. O

Ynt: Satılık Bestop (CJ5 Tente) satıldı mı acaba ve fiyat nedir acaba?
  14. O

1979 model cj 5

Ynt: 1979 model cj 5 sağolasın ünal abi bundan sonra sana abone olacağız artık cj nin osunu yapalım busunu yapalım diye :)
  15. O

1979 model cj 5

Ynt: 1979 model cj 5 yarın da işi bitireceğiz inşallah hayırlı olsun atılgan abi

16. O

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 vallahi bende sizin durumunuzdayim Cengiz abi arabamı satabilsem hemen alacağım vallahi atilgan abiyi kandırmaya çalışıyorum :) bu arada iyi satışlar dileyeyim ilanı sulandirmis olmayayım :)
  17. O

2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5

Ynt: 2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5 Estagfirullah burda sohbet ediyoruz zaten sabit piyasası olmayan araçlar oldugundan hep tartışma konusu olur cj5 fiyatları, benim gibi arac arayanlar fiyatlar fazla der hep sizin gibi araç satıcıları da bu az bile der böyle geçip gider :)
  18. O

Satılık 1979 Jeep CJ7 V8

Ynt: Satılık 1979 Jeep CJ7 V8 bu işin kalbi maslak oto sanayi anlaşılan :) acaba kesmemi orjinal cj7 mi

19. O

2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5

Ynt: 2010 Model Tamamen Sıfırlanmış Özel CJ5 Aracınız çok güzel bir araç gerçekten güle güle binin... fakat fiyat abartı tabi 2-3 tane daha var sizin aracınız gibi yüksek fiyat isteyen cj5 ler, merakla takip ediyorum acaba istenilen fiyata satılacak mı diye.
  20. O

Cherokee 5.2 Almak İstiyorum

Ynt: Cherokee 5.2 Almak İstiyorum Hoşgeldiniz... Biz de sizin gibi araştırarak ederek 97 model bir 5.2 aldık... yaklaşık 1-2 hafta oldu alalı ve 3-5 kere kullanma şansım oldu... öncelikle yakıtı söyleyeyim...Prins marka lpg li araç.. istanbulda trafiğe maruz kalan bir araç (şişli-topkapı) şehir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri