Arama sonuçlarınız

1. O

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu ya ben görüp hemen almak isterim şimdi cebimde param olsun istiyordum ama aracımı satamadım :( bu haftasonu gelecektim halbuki... Evet bir de beğenme ve anlaşabilme safhası var tabi oraları direk atlamıyorum :) bu arada c6 nın yeni resimlerini görelim de...

2. O

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu Bir aksilik olmazsa aracımı yarın satıyorum, en kısa zamanda da toplayabildiğim kadar paramı cebime koyup babamı da kandırıp senin araca bakmaya gelmeyi düşünüyorum atılgan abi... hem bu cj6 projesine bir destek olur hemde ekibe genç bir cj ci katmış olursun büyük...
  3. O

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu aynen öyle cj leri kendimize saklamayalım durumu olmayan ama cj tutkunu gençlere kolaylık sağlayıp onları da cj li yapalım atılgan abi ;D bu arada cj5 in restorasyon hikayesi var mı sitede?

4. O

CJ 6'nın Yeniden Doğuşu

Ynt: CJ 6'nın Yeniden Doğuşu kolay gelsin atılgan abi eminim güzel bir araç çıkacaktır ortaya ama iki cj biraz fazla sanki bir eve :)
  5. O

LPG li otomatik vites ZJ de vitesi boşa atmak

Ynt: LPG li otomatik vites ZJ de vitesi boşa atmak tekrar tekrar teşekkürler inip arabamdan özür dileyeceğim.. :)

6. O

CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi?

Ynt: CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi? sami bey şimdi fark ettim th400 otomatik bir cj sahibisiniz sanırım maliyetinden masrafından kullanımından bahsedebilir misiniz biraz 2,5-3 milyara t176 yerine otomatik şanzıman da tercih edilebilir sanırım?

7. O

Ynt: LPG li otomatik vites ZJ de vitesi boşa atmak aman allahım bende ne güzel boşta gidiyorum tabiri caizse peygamber vitesi derdi bir abim :) ama otomatikte değil düz vitesteymiş o muhabbet sanırım... benim için iyi bir bilgi oldu açıkçası mazda forumlarında boşa atmanın ya da aracı drive...
  8. O

Binek otomatik arabada yakıt tasarrufu için alıştığım boşa atma durumunu zj de de yaparsam bir sorun olur mu? lpg ye yada şanzımana zararı var mıdır? Çünkü şehir içi 9.8-10 litre yakan mazdamı 8.8-9 litre gibi bir rakama getirebildim bu şekilde yani yaklaşık yüzde 10 luk bir tasarruf sağladım...
  9. O

Ynt: CJ5'te Asfalt Kullanımında 4 İleri mi, 3 İleri mi? soruyu sorduktan sonra biraz daha araştırdım oranlar aynı olsa da sanırım 4 ilerinin performansı ve sağlamlığı daha iyi ve beğenilen bir şanzıman sanırım bir de alakasız olacak ama th350 otomatik şanzıman uygulaması var mı hiç cj ler de???

10. O

öğrenmek istediğim asfalt kullanımında 4 ileri mi 3 ileri mi? hangisi daha uygun rahat ekonomik performanslı vs..vs..

11. O

Takas

Ynt: Takas ah o citroen c3 değilde c2 vtr olsaydı km si de az hemen alırdım vallahi nakit :) epeydir eli yüzü düzgün az km li c2 vtr arıyorum bir türlü bulamadım..
  12. O

1979 model cj 5

Ynt: 1979 model cj 5 Bir de arka koltuk var mı araçta?

13. O

Acil satılık jeep cj7

Ynt: Acil satılık jeep cj7 hocam araç nerede acaba?
  14. O

Satılık 97 Grand Cherokee Limited Orvis Edition 5.2

Ynt: Satılık 97 Grand Cherokee Limited Orvis Edition 5.2 Fiyatınız çok uygun aracınız da çok temiz görünüyor ve az bulunan orvis edition, alacak kişi çok şanslı olacaktır.. iyi satışlar dilerim...
  15. O

1979 model cj 5

Ynt: 1979 model cj 5 Atılgan abi aracı ne zamanlar nerelerde görebiliriz? Bir gelip bakmak isterim uygun bir zamanda?

16. O

zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi ....

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... sorumun yanıtını http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33146.msg297794#msg297794 bu link te buldum.. teşekkürler gezenbilir :)
  17. O

zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi ....

Ynt: zj nin arıza kodlarıyla ilgili bilgi .... Peki bir sorum olacak, araçta check engine uyarısı yanıyor fakat arıza kodunu ben nerden görebilirim?? check engine diyor motorda bir sorun var tamam ama arıza kodu nedir bunu nasıl göreceğim....
  18. O

Aranıza ZJ ile Katıldım...

Ynt: Aranıza ZJ ile Katıldım... Hayırlı olsun, hoşgeldiniz.. Sorun ve sorularınızı burdan paylaşırsanız ustalar yardımcı olurlar bizler de bilgilenmiş oluruz..

19. O

ZJ İçin Teknik Servis / Usta Önerisi / İstanbul

Ynt: ZJ İçin Teknik Servis / Usta Önerisi / İstanbul Hımm, konuşmalarınızdan kendilerinin teknik servis hizmeti vermediğini anladım :)
  20. O

ZJ İçin Teknik Servis / Usta Önerisi / İstanbul

Babamın yeni almış olduğu 97model 5.2 Zj için istanbul içinde önerebileceğiniz usta/teknik servis var mı acaba? Bir kaç hafta içinde uzun yol yapacağı için araç, temiz ve dürüst biriyle alışveriş yapmış olsak da belki o kişinin de gözünden kaçmış olabilecek arızalar için ekspertiz yaptırmak...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri