Arama sonuçlarınız

1. kaanki

750 Kg Altı Romorkla Yurt Dışı

Kesin bilgi malesef yok ustalara sordum onlardan da cevap alamadım açıkçası bende denemeye karar verdim Bursa'dan yola koyuldum sınırda Türk tarafında hiç bir sorun çıkmadı sadece polis plaka araçla aynı mı diye sordu ve geçtim Yunan hele romorka bile bakmadı 3000 km dir Yunanistan'da geziyorum...

2. kaanki

Biraz geliştirmeler le son hali ve sorunsuz Yunanistan cikisi SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. kaanki

Kendi Imalatim Römork Cadir

Biraz geliştirmeler le son hali SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. kaanki

Marka kendi imalatim fotoğraflardan da göreceksiniz hatta bu yıl mutfakta ilavemiz oldu armenistis camping yetim insanların çok fazla ilgisini çekti son model Alman çekme karavan karı bile bu kadar ilgi görmemiştir . ATV kullandığından biraz daha geliştirdim çadırla birlikte ATV de...
  5. kaanki

Çıktım araç daha önceden kayıtlı olduğundan römork içinde sorun olmadı sadece ilk görevli plaka araçla aynı mı diye sordu 3. ve 4. Görevli de evrak bile istemeden geçirdi Yunanistan tarafında ise bakmadı bile hafif romorkla cikacaklara güzel bir bilgilendirme olmuştur sanırım SM-N920C...

6. kaanki

Sanırım tecrübe eden olmamis SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. kaanki

Forum da araştırdım ancak kesin bir bilgi bulamadım. İpsala dan Yunan a çıkışta 750 kg altı romorkla çıkan varmı yada nasıl bir prosedür gerekli araç takip yeşil sigorta var Birileri yardımcı olabilirsiniz sevinirim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. kaanki

Kendi Imalatim Römork Cadir

Kendi aracımla cekebildigim kamp alanında el ile rahatlıkla yerleştirilebilir içinde çift kişilik yatağı olan kendi imalatim karavanim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. kaanki

Kendi icadim cok amacli romork karavan

Atv tasir, yuk tasir, atv ceker karavan olur, tum kamp malzemesini tasir..... Iste fotolar

10. kaanki

Romork ustu cadir

Ynt: Romork ustu cadir Imalat tamamen bize ait sadece cadiri nefes alabilen ancak su gecirmez kumastan yaptirdim. Romorkun altinda rampalari var ve cadir demonte haldeyken atv yada motorsiklette binebiliyor. Isterseniz cok hafif olan cadiri ccikartip yuk te tasinabikiyor cadiri 1 kisi acip...

11. kaanki

Romork ustu cadir

Romork ustu cadirim sonunda bitti bursaenduro festivalinde denendi ve tam not aldi Iste fotolar
  12. kaanki

Satilik atv

Asagida ilan detayi bulunan atv mi satiyorum ilgilenenler bana ulasabilirler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-pumarex-pumarex-jaguar-500-atv-sahibinden-124281026/detay GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

13. kaanki

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) ahmat abi fiyat öğrenebilirmiyim
  14. kaanki

Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya)

Ynt: Araç Üzeri Çadır Modelim (Antalya) sedan binek araçlarada uyglanabilirmi acaba mesela toyota corolla
  15. kaanki

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bir motorsiklet ve offroad tutkunuyum her ikisi ile de kamp yapmak en büyük hobilerimden daha önce Lada niva ve jeep cj5 (77 model) kullandım motorsiklet merakım başlayınca offroad a ara vermiştim. son dönemde tekrar...

16. kaanki

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bankacı ve motorcuyum. Siteyi çok beğendim ve bir süredir forumları takip ediyorum. Kaan Kızılay Bursa

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri