Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesin bilgi malesef yok ustalara sordum onlardan da cevap alamadım açıkçası bende denemeye karar verdim Bursa'dan yola koyuldum sınırda Türk tarafında hiç bir sorun çıkmadı sadece polis plaka araçla aynı mı diye sordu ve geçtim Yunan hele romorka bile bakmadı 3000 km dir Yunanistan'da geziyorum...
Marka kendi imalatim fotoğraflardan da göreceksiniz hatta bu yıl mutfakta ilavemiz oldu armenistis camping yetim insanların çok fazla ilgisini çekti son model Alman çekme karavan karı bile bu kadar ilgi görmemiştir . ATV kullandığından biraz daha geliştirdim çadırla birlikte ATV de...
Çıktım araç daha önceden kayıtlı olduğundan römork içinde sorun olmadı sadece ilk görevli plaka araçla aynı mı diye sordu 3. ve 4. Görevli de evrak bile istemeden geçirdi Yunanistan tarafında ise bakmadı bile hafif romorkla cikacaklara güzel bir bilgilendirme olmuştur sanırım
SM-N920C...
Forum da araştırdım ancak kesin bir bilgi bulamadım. İpsala dan Yunan a çıkışta 750 kg altı romorkla çıkan varmı yada nasıl bir prosedür gerekli araç takip yeşil sigorta var
Birileri yardımcı olabilirsiniz sevinirim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi aracımla cekebildigim kamp alanında el ile rahatlıkla yerleştirilebilir içinde çift kişilik yatağı olan kendi imalatim karavanim
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ynt: Romork ustu cadir
Imalat tamamen bize ait sadece cadiri nefes alabilen ancak su gecirmez kumastan yaptirdim. Romorkun altinda rampalari var ve cadir demonte haldeyken atv yada motorsiklette binebiliyor. Isterseniz cok hafif olan cadiri ccikartip yuk te tasinabikiyor cadiri 1 kisi acip...
Asagida ilan detayi bulunan atv mi satiyorum ilgilenenler bana ulasabilirler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-atv-pumarex-pumarex-jaguar-500-atv-sahibinden-124281026/detay
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bir motorsiklet ve offroad tutkunuyum her ikisi ile de kamp yapmak en büyük hobilerimden daha önce Lada niva ve jeep cj5 (77 model) kullandım motorsiklet merakım başlayınca offroad a ara vermiştim. son dönemde tekrar...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
merhaba
Ben Kaan Bursa da yaşıyorum bankacı ve motorcuyum. Siteyi çok beğendim ve bir süredir forumları takip ediyorum.
Kaan Kızılay
Bursa