Arama sonuçlarınız

1. TDV6

1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor

Ynt: 1979 CJ 5 Efsane Geri Dönüyor sizi 3 sene uyutup oyalayan usta taklidi kişinin adını, yerini söyleseniz de başkalarının da canı yanmasa... aslında nasıl ki tavsiye edilen kişiler var servisler bölümünde, bir de tavsiye edilmeyenler yazılırsa iyi olmayanlar piyasadan otomatikman silinir...

2. TDV6

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe ayrıca geniş anlamda arazi diye de çevrilebilir...
  3. TDV6

1987 Land Rover Defender 110

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan bey, resimler için teşekkür ederim:) Forumlarda da Niva'nın arazi yetenekleri hakkında tartışmaya yer bırakmayacak kadar veri de mevcut zaten. Benim amacım yarışmaktan ziyade haftasonları gezmek, dağa bayıra çıkmak, yiyenbilir şenliklerine katılmak:)...

4. TDV6

Samoff Kamplı Gezisi (10 - 11 Ekim 2009)

Ynt: Samoff Kamplı Gezisi (10 - 11 Ekim 2009) Çok güzel fotoğraflar, elinize sağlık...
  5. TDV6

Defender Test Gezisi Gaziantep (09 Ekim 2009)

Ynt: Defender Test Gezisi Gaziantep (09 Ekim 2009) Sizin gezi balçık-dal çık şeklinde olmuş anlaşılan ;D

6. TDV6

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan bey, dediğiniz gibi yarışlara meraklıyım gerçekten de, elimden geldiğince ve zaman da buldukça eğitimlerini de alıyorum. Motosiklet olsun, pist yarışları olsun, ralli olsun hepsinin yeri ayrı benim için. Öncelikle motoru olan sonra da tekerleği olan...

7. TDV6

Lada Tarihçe

Ynt: Lada Tarihçe niva rusça "alan-saha" demektir
  8. TDV6

Ynt: 1987 Land Rover Defender 110 Hasan bey tebrik ederim. Çok zaman, çok para ve en en önemlisi çok emek harcamışssınız aracınıza ama değmiş. Belki toplarken bıktınız, lanet okudunuz zaman zaman ama sanırım aracı aktif olarak kullandığınızda sadece sırıtarak ineceksiniz. Garaj kısmındaki bazı...
  9. TDV6

Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım

Ynt: Ebay'den Alışveriş Yapmak İçin Gerekli Tüm Bilgiler; Resimli ve Detaylı Anlatım Uğur bey elinize sağlık bu bilgileri paylaştığınız için...Gümrük mevzusuna kafam takıldığı için çekincelerim vardı ama biraz daha rahatım şimdi...

10. TDV6

Niva'ya Warn Vinç Montajı

Ynt: Niva'ya Warn Vinç Montajı öncelikle hayırlı olsun. bu işi nerede yaptırdınız, vinç, işçilik vb gibi diğer masraflarla size ne kadara mal oldu?

11. TDV6

Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009)

Ynt: Ömerli Dağlarında İki Yalnız Kurt (25 Ocak 2009) teknik bilgiler köşesine konabilecek güzel fotolar, elinize sağlık..
  12. TDV6

İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008)

Ynt: İlk Off-Road Denememizde Başımıza Gelenler (18 Mayıs 2008) geçmiş olsun... :o

13. TDV6

Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009)

Ynt: Bozhane'den Karadeniz'e Keşif Konvoyu (08 Mart 2009) her ne kadar gb'e yeni üye olduysam da üye olmadan da forumların yaklaşık 1 senedir takipçisiydim... hakan bey'in fotoğrafçılık farkı farkediliyor... elinize sağlık...
  14. TDV6

Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009)

Ynt: Sülüklü Göl Kamplı Off-Road Gezisi (17-18 Ocak 2009) eliniza ayağınıza sağlık...
  15. TDV6

Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009)

Ynt: Şile, Kömürlük - Akçakese Off-Road ve Keşif Gezisi (07 Haziran 2009) çok güzel bir gezi olmuş, gerçek off road ruhu:)

16. TDV6

Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009)

Ynt: Uludağ Göller Bölgesi Off-Road Gezisi (25 Temmuz 2009) elinize sağlık fotoğraflar için...
  17. TDV6

SAMOFF Nebiyan Gezisinden Notlar (13 Eylül 2009)

Ynt: SAMOFF Nebiyan Gezisinden Notlar (13 Eylül 2009) paylaştığınız resimler için teşekkürler...
  18. TDV6

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba, İsmim Onur Baykara, nickim TDV6, 31 yaşındayım. Kendimi bildim bileli arabalara, motorlara, tekerlekli olan herşeye karşı inanılmaz ilgim vardı. Doğa sporlarının neredeyse tümünü denedim, hala da yapıyorum, arabalar ve doğa birleşince off road tadından...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri