Arama sonuçlarınız

1. M

Skyscanner'dan Çıkan Firmalar Güvenilir Mi?

Ynt: Skyscanner'dan Çıkan Firmalar Güvenilir Mi? Ben genelde Kayak.com kullanıyorum. Tavsiye ederim. Yalnız yurtiçi uçuşlar bazen havayolu sitesine göre Pahalı oluyor. Sent from my iPhone using Tapatalk

2. M

Subaru Outback 3.0 2007 Aldım

Sevgili Forumcular, 4x4 olayına bu araçla giriş yaptım. Bir terslik olmazsa perşembe günü aracı devir alacağım. 2013 BMW 320iED aracım vardı, aile için (iki çocuk var) bagaj küçük olması ve biraz da hafif yüksek bir araç almak istemem sebebiyle bu araca karar verdim. Bir aralar Amarok Ranger...
  3. M

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi @Oğuzhan3434, @bberksan Tavsiyeleriniz üzerine L200 ü de düşünüyorum artık. Öncelikle şunu belirteyim ; tabii ki asfalt veya uzun yolda arka koltuklar için binek konforu beklemek yanlış olur ama es pickup lar gibi de arkadakiler bir o yana bir bu yana...

4. M

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi Amarok deneme fırsatınız oldu mu? Ona göre mi asfalt konforu Amarok da daha yüksek diyorsunuz?
  5. M

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Ynt: 4x4 Pick Up Tavsiyesi Çok yardımcı oldu bu teşekkürler... Siz otobanda kaçla gidiyorsunuz, merak ettim...

6. M

Korando Sports 4x4 (gelirse) Vs. Amarok

Selamlar, Korando Sports 4x4 gelecek mi bilgi var mı? Gelirse almak istiyorum ama Amarok ile kıyaslama yapabilecek olan var mı? Kullanımımın %80 asfalt %20 si dağ bayır olacak... Araçlar konusunda 4x4 pickup tavsiyesi ile bir başlık da açtım oraya da cevap verebilirsiniz...

7. M

4x4 Pick Up Tavsiyesi

Arkadaşlar selam, Şu an BMW 320 kullanıcısıyım. Yaş 39 oldu, maddi olarak da Allah'a şükür biraz rahata erdik. Kafamdan şöyle bir operasyon geçiyor: Benim araç şu an ikinci elde 115 civarı birşey getirir. Sat, üzerine borçlanıp bir Amarok Canyon/Highline bir de Polo DSG 1.2 al diyor. Sıkışık...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri