Arama sonuçlarınız

1. ErMar

İp ve Düğümler

Ynt: İp ve Düğümler Paylaşımın için teşekkür ederim.

2. ErMar

Gezenbilir Abant-Safranbolu Gezisi

Ynt: Gezenbilir Abant-Safranbolu Gezisi Etkinliğe katılan,o havayı teneffüs eden,aynı zamanda bu kareleri yakalayıp birde üstüne bizlerle paylaşanlara canı gönülden -Bursa'dan ailece sevgilerimizi iletiyoruz ;)
  3. ErMar

Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar

Ynt: Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar Selamlar, Öncelikle ilginize teşekkür ederim.Türkiye'de üretim bugün için taşıyıcı ayaklar ve bar'lar ile kısıtlı.(kayak-snowboard gurubunda).Taşıyıcı kitler ve bar'lar ithal ürünlerde 400TL civarlarında iken Türkiye'de üretilen...

4. ErMar

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba, öncelikle sizden ricam aracınızın model bilgisini paylaşmanız olacak.Geriye dönük araştırmamda gözden kaçırmış olabilirim kusura bakmayın.Bilgilendirmeniz durumunda uygun seri hakkında sizleri bilgilendirmek görsellerini sunmak...
  5. ErMar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? İyi akşamlar, Bursa'da iş yerimiz,Merinos kavşağından Mudanya istikametine doğru Bupet (shell)'den sonra üst geçiti geçer geçmez sağ'dayız.Cadde üstünde ve park imkanımız bulunuyor.Bursa içinden geleceklere çayımız ikramımız her daim...

6. ErMar

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Selamlar, Araç üstü taşıma sistemlerinde Bursa bayisi olarak yaklaşık 3.ay'a girmekteyiz.Gerek kalsik gerekse alüminyum model araç üstü açık bagajlar ve barlar konusunda destek-bilgi paylaşımı v.b. yardımcı olmaya çalışabilirim. Saygılar.

7. ErMar

Araç Üstü Manyetik &Sabit Kayak-Snowboard Taşıyıcılar

Değerli kar tutkunlarına selamlar Bursa'dan, Faaliyet alanımıza daihl ederek çalışmalarına başladığımız kaya taşıyıcı, snowboard taşıyıcı aaç üzeri taşıma sistemlerinde forum'a özel fiyatlarımızı sizlerlede paylaşmak isterim. Aracınız üzerinde 6ad. kayak veya 4 ad.snowboard taşıma kapasitesine...
  8. ErMar

port bagaj

Ynt: port bagaj Selamlar, kullanamyı düşündüğünüz araç marka ve model bilgisini iletebilirseniz taşıyıcı ayak kiti ve bagaj konusunda yardımcı olabilirim. saygılar.
  9. ErMar

Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması

Ynt: Defender 90 araç içi Hi Lift Jack uygulaması Selamlar, aslında yapılandan keyif alınmış ve bence önemli olanda bu.oldukça şık.merakımdan nette biraz araştırdım az önce ve araç dışında montaj yerlerini inceledim.evet onlarda oldukça iyi.bu arada fotolarınız ve aracınız gerçekten çok hoş...

10. ErMar

ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi

Ynt: ZJ 5.9 - Türkiye'de Böylesi Görülmedi Gönlünüzce keyifle kullanmanızı diliyorum,gerçekten çok hoş bir araç olmuş.. maşallah saygılar

11. ErMar

port bagaj

Ynt: port bagaj Port bagaj ölçü: 135x85x38cm saygılar
  12. ErMar

110 Defender / Pick-up icn Port Bagaj

Ynt: 110 Defender / Pick-up icn Port Bagaj selamlar, Bursa'da yeni yerimizde (Mudanya cad.üzeri) port bagaj v.b. leri alanında faaliyet gstermeye başladık.www.ercmarine.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz.görüşmek dileği ile. saygılar

13. ErMar

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART boyut derken neyi değerlendirdiniz bilemiyorum fakat uçan bir fiyat yok onu rahatlıkla söyleyebilirim.cihaz oldukça kullanışlı.kapsamı geniş bir cihaz.fakat kullanılmak istenen,ihtiyaç olan nedir?belirledikten sonra büytülecek bir...
  14. ErMar

ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART

Ynt: ÇALINAN ARACI CEP TELEFONU İLE DURDURAN ELEKTRONİK KART selamlar, bu durumda belirttiğiniz cihaz araç takip cihazı oluyor.fakat fiyat belirttiğinizin üstünde.hem blokajı yapabiliyorsunuz hemde web den anlıkonumunu izleyebiliyorsunuz.yaptığınız geziler-rotalar v.b.lerini geriye dönük takip...
  15. ErMar

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları selamlar, ozaman hareketli salma'da bir alternatif yelkenli sunmak isterim size.TES YACHT Polonya tersanelerinde üretilmektedir.TES 28 Magnam modeli, TESV678/720 modeli ve TES 550 master modelleri hareketli salmaya sahip teknelerdir...

16. ErMar

Şişme Kano Hakkında

selamlar,taşımayı düşündüğünüz aracın markası modeli nedir.araç üzeri taşımada kapalı bagaj mı düşündünüz?kanoyu tavana sabitleyeceğiniz ara barlar üzerinde de taşıma imkanınız olacaktır diye düşünüyorum.
  17. ErMar

Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya)

Ynt: Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya) .
  18. ErMar

Ynt: Katamaran Yelken Keyfi (Mudanya) Evet sürekli başında kimse olmuyor.İstekli kişilerin teması sonrası bir program dahilinde çalışmalar yapılmatadır.Ayrıca firmalar ile yapılan çalışmalarda oluyor.Toplu olarak yapılan keyifli eğitimlerde körfez içinde güzel kareler vermekte.Esenkalın.

19. ErMar

Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları

Ynt: Yelkenli Tekne Seçimi ve Fiyatları Bende bir farklı görüş aktarmak istiyorum.Uzunca bir süredir bende tekne araştırmaktayım.gerek yurt içinden gerek yurt dışından arayışlarım fırsat buldukça sürmekte.Denizci dostlara danıştığım ilk günlerde ne tür bir tekne soruma aldığım ilk yanıtlardan...
  20. ErMar

Selamlar, Bursa-Mudanya/Kumyaka'da 16ft.'lik performans katamaranlar ile ücretsiz eğitim verilmektedir.Körfezde hakim rüzgarlar ile bu tür bir etkinlikte bulunmak isteyenleri bilgilendirmek isterim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri