Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz
Böyle sıcak ve mübarek günlerde ,,ateşli tartışmaları biraz soğutalım bence... .Bir gün karşılaşırsak içecek bir çayımız hoş bir muhabbetimiz olsun..HAYIRLI RAMAZANLAR.
Ynt: Firma Tavsiyesinde Bulunabilirmisiniz
Bende karavan yaptırmayı düşünen birisiyim. Altı aydır yazılarınızı okuyorun . Karavan imalatcılarının hepsiyle görüşdüm. En son görüşdüğüm firma dolphın karavandı . Biraz zorlansamda iş yerlerini buldum . Ömrü sanayılerde geçmiş biri olarak epey...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)
Önemli olan arabayı bulmak gerisi kolay.Piyasada temiz araba bulmak zor ,, iki aydır arıyorum..TEKRAR HAYIRLI OSUN..
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 17m3 " Tahtakuş " (atiladi)
3000 motor 160 beygir hakkında fikir verebilirseniz sevinirim.Araç gerçekten güzel olmuş ellerinize sağlık.Aynı aracı bende düşünüyorum. Yıllık vergisini de yazarsanız iyi olur...TEŞEKKÜRLER
Ynt: Samsun Karavan Parkı
Merhaba Samsun dan selamlar,en son sorduğumda 15 tl idi günlük.Yer fena değil,biraz küçük ,ağaçlar büyüyünce dahada güzel
olur.