Arama sonuçlarınız

1. feyizu

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Merhabalar kolay gelsin, ben de 17m3 aracıma solar sistem satın alma noktasındayım. Panelleri soracağım, Mono kristal mi ve monte ederken kullanılan ray sistemi firmanın ürünü mü? HTC One M9PLUS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. feyizu

Istanbul Veya Yakınlarında Kendi Karavanını Yapanlar Ile Iletişim

Karavanımızı yaparken uygun ebatta bir duş teknesi alıyoruz, lavabo+ alt dolabını alıyoruz veya yapıyoruz,ne tür bir wc kullanacaksak onu da alıyoruz(kasetli olabilir,elektrikli marin tip olabilir), sıcak su için ne kullanacaksak onu da alıyoruz(Boiler,şohben vb.) sonra bunları inşa ettiğiniz...
  3. feyizu

Airstream Sprinter Van Floor Plan, mercedes sprinter floor plan - Friv 5 Games Bu linkte farklı ve ilginç Sprinter planları var bir göz atmak isteyebilirsiniz.

4. feyizu

Bir arkadaş epidyem sünger kullandı, bir başkası da boncuklu ve kendinden yapışkanlı izolasyon malzemeleri kullandı, her ikisi de kafama yattı, maliyet hesabı yapıp karar vereceğim. Kablolamada bir kısmı yalıtım öncesi, bir kısmı yalıtımdan bağımsız sonradan yapılıyor. Hangi kabloyu nereye ve...
  5. feyizu

Şöyle özetleyeyim, nalburiye malzemeleri (kablo, terminal, hortum, musluk, batarya, menteşe, vida vs) perşembe pazarından, geri görüş kamerası, led aydınlatmalar, anahtarlar ve sigorta grubu,çakmak soketleri,dolap gömme klitleri, ve daha bir çok ıvır zıvırı Aliexpress den aldım. Buzdolabı...

6. feyizu

Ben de başlamak üzereyim, korkacak bir şey yok, önce mümkünse kapalı bir garaj, dükkan gibi bir yer olsa iyi olur. Ama olmasa da olur zira araç büyük planlı çalışarak hallederim diye düşünüyorum. Epeyce hazırlık yapıp malzeme topladım, araç bakıyorum. Ben Anadolu yakası Göztepe'deyim, İletişimde...

7. feyizu

Karavan Cam Kapı Ve Aksesuarları

Bir web sitesi olsa iyi olurdu..hem ürünleri görüp inceler hem fiyatları görürdük.
  8. feyizu

12 V On/off Anahtar Seçimi

Hayır benim notlarım arasında var sizin çözüm öneriniz ama bana biraz karışık gelmişti o vakitler..aslında sizin karavan yapım başlığınız benim için başucu kitabı niteliğinde, aklıma bir şey takıldı mı hemen bakıyorum siz ne yapmışsınız,nasıl çözmüşsünüz. Şu dışarıdan elektrik alındığında...
  9. feyizu

Toggle switch'lerim geldi, deneme amaçlı bir devre kurdum iki anahtarla vavien çalıştı. Teşekkür ederim değerli katkılarınız için.Bu işi de yapılacaklar listesinden çıkardım :)

10. feyizu

Motokaravan Için Elektirik Tesisatı Ve Bölünmüş Role Kullanımı

Sevgili dostlar, 220 v devresi için 3X1,5 TTR kablo kullansak sorun olur mu acaba? HTC One M9PLUS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. feyizu

Portatif Jeneratör Alacaklar: Dikkat!

Teşekkür ederim, kademeli yükü artan ısıtıcı gibi bir alıcı bulmalı
  12. feyizu

Portatif Jeneratör Alacaklar: Dikkat!

Sevgili dostlar merhabalar; 2.el Honda EU20i jeneratör var satılık, bakmaya gitmeyi planlıyorum, çalıştırıp test de edeyim istiyorum, ne tür bir test yapmalıyım? Yanımda bir kaç elektrikli yüksek watlı alıcı götürüp bir grup priz üzerinde denesem nasıl olur? Jeneratörün özellikleri arasındas...

13. feyizu

Tamam anladım , çok teşekkür ederim . Bir Yazıcıoğlu işhanına uzanayım , bulurum sanırım.
  14. feyizu

Buradaki vavien anahtarlar AC devrelerde kullandığımız anahtar değil mi , DC için böyle bir anahtar duymadım , var mı acaba ?
  15. feyizu

16. feyizu

Şöyle değer onu sök bunu lehimle filan olmaz bir , burada 20-25 TL ise orada 5-10 TL dir ☺️
  17. feyizu

Evet basit bir devreye benziyor..Bu devrenin İngilizce bir adı vardır değil mi? Aliexpress'de kesin hazırı vardır bunun.
  18. feyizu

Çok iyi fikir , devresini basitçe çizerseniz kullanacaklara yol gösterir .

19. feyizu

Mobil Klimaların Isıtma Özelliği

Bu günlerde henüz kalorifer yanmıyor, bizde klima ile gece bir kaç saat ısıtma özelliği ile evi ısıtıyoruz. Her mobil klimada olmasa da bazı modellerin ısıtma özelliği var, düşündüm ki birileri kullanmış olsun ve tecrübelerini paylaşsın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri