Arama sonuçlarınız

1. feyizu

Mobil Klimaların Isıtma Özelliği

Sevgili dostlar merhabalar; Aramızda mobil klima kullanan karavancılar olduğunu biliyorum.Malum bazı model mobil klimaların ısıtma fonksiyonu da var (Rezistans ile 220V yardımı ile ısınanlar değil) Hacim küçük işe yarayabilir mi diye merak ettim. Bu özelliği kullanan dostların yeterlilik...

2. feyizu

Zemin Ve Tavan Için Su Izolasyonu (likit Membran?)

Merhaba kardeşim, amacınız su yalıtımı ise bizim teknelerde kullandığımız yöntemi önerebilirim..Sadece yağmura dalgaya karşı değil su sathı altında kalan bölgelerde de güvenerek kullanılıyor ..malzememiz epoxy çift komponentli boya. Hali hazırda su suzdığını söylediğiniz yerlere bile direkt boya...
  3. feyizu

Karar Vermek Zor...

Teşekkür ederim ama bu aracın tavanı alçak olduğundan uygun değil. Benim boyum 1,82 cm.

4. feyizu

Sinus Inverter 1500 Watt

Teşekkür ederim, yazım hatası olmuş invertör yazmışım(bu günlerde çokça invertör araştırması yapıyorum da) şarj kontrol yazacakken ..ne işe yaradığını da biliyorum da markayı modeli bilen tanıyan var mı demek için sormuştum :)
  5. feyizu

Sinus Inverter 1500 Watt

Arkadaşlar, hobidaşlar, Ekteki invertör ile ilgili bilgisi tecrübesi olan var mı aramızda..

6. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Çalışma mantığını ve iç yapısını biliyorum, vaktiyle teknemde kullanmıştım. Markası farklıydı ve epeyce de büyüktü benim kullandığım .. hatırlıyorum 5-6 saatlik çalışmada el değmeyecek kadar ısınırdı.Bu ısınma nedeniyle olsa gerek bağlandığı zeminden yaklaşık 6-8 cm. kadar yüksekte ve bağlantı...

7. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Isıtıcısı kendisi ısınıp sorun yaratmıyor mu kapalı kutu içerisinde?
  8. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Güle güle ısının :) Isıtıcıyı koltuk altına mı monte ettiniz yoksa masa yanındaki oturma grubu altındaki kapalı kutuya mı? Detaylı resim paylaşırsanız sevinirim.
  9. feyizu

Karavan İçin Ocak

Evet maalesef link ekleme işini ben de yapamıyorum.. İnverter fikri güzel, Aliexpress de arayayım ☺

10. feyizu

Karavan İçin Ocak

Aksayan demeyelim de tercih diyelim.. Ocak çakmak manyetosu 220v yerine 12v ile çalışsa diyorum.

11. feyizu

Karavan İçin Ocak

Elbette öyle de olur ama çözüm var ise neden olmasın ki? ☺
  12. feyizu

Karavan İçin Ocak

Sevgili dostlar merhabalar; geçmişte forumu okurken bir rastladım ama şimdi bulamıyorum yerini..şöyle bir ihtiyacım var benim; malum karavan için dizayn edilmiş ocaklar el yakıyor, ben de ev tipi bir ankastre ocağın çakmak kısmını modifiye edip 12 v ile çalışır hale getirebilir miyiz diye...

13. feyizu

12 V On/off Anahtar Seçimi

Teşekkür ederim, ipli anahtar fikri çok güzel ☺
  14. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Teşekkür ederim..aslında forumda çok değerli paylaşımlar var ama sebebini bilmediğim bir nedenle içeriğinde yer alan bazı resimlere buradan ulaşılamıyor..eğer geçmiş paylaşımlara ulaşmak isterseniz (bir bölümüne) bu adresten istifade edebilirsiniz.. GEZENBİLİR - Anasayfa
  15. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Panoda kullanılan malzemelerin listesi ve devre bağlantı şeması tam olarak öğrenmek istediğim..Forumda çeşitli paylaşımları okudum ama en taze ve güncel uygulama sizdeki..vakit bulduğunuzda yanıtlarsanız sevinirim(Ben henüz planlama ve malzeme belirleme aşamasındayım o yüzden acil bir durum...

16. feyizu

Teşekkür ederim ama bu ana şalter..benim sormak istediğim aydınlatma gibi karavanın değişik bölümlerindeki alıcıların aç kapat kontroluydu. Teşekkür ederim Ali Express de bulmuştum ben de, ancak bu anahtarın boyu sanırım 3 cm civarında..yani her durumda kontraplaktan en az 1 cm. taşacak...
  17. feyizu

Teşekkür ederim ama bu ana şalter..benim sormak istediğim aydınlatma gibi karavanın değişik bölümlerindeki alıcıların aç kapat kontroluydu.
  18. feyizu

Merkezi bir yere panoyu monte edip tek yerden kontrol etmeyi öneriyorsunuz anladığım kadarıyla. Ancak tek başına bu tip bir kontrol pek pratik değil gibi..Örneğin yatak bölmesine tavana bir led aydınlatma koyduk yatmaya giderken panodan kapatıp öyle yatılacak..ya da led üzerinde bir anahtar ile...

19. feyizu

Sevgili dostlar karavanlarınızda 12v DC için ne tür anahtarlar kullandınız? Hem estetik olmalı(kablo /terminaller görünmesin) hem 15-18mm kontraplağı adapte edilebilsin hem de güvenli olsun. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. Bilmiyorum fotoğraf konusunda sıkıntı var mı ama fotoğraf çok...
  20. feyizu

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Belki gözünüzden kaçar diye uyarmak istedim Türkiye Kamp ve Karavan derneğinin Facebook sayfasında bir dost kendi sigorta işlemlerini anlatmış, sizinkinin yanında çok kabul edilebilir bir rakam ile yaptırmış sigortasını..ilgili telefon numarası v.b de var..bence bir bakın. Kolay gelsin (Buraya...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri