Arama sonuçlarınız

1. feyizu

Bir Karavan Doğuyor.

Ellerinize sağlık, gayet güzel gidiyor..tez zamanda güzel seyahatler inşallah. Ben elektriki malzemelerin yer aldığı kutu ile ayrıca ilgiliyim..ne kadar çok detay paylaşırsanız o kadar makbule geçecektir. Teşekkür ederim.Kolay gelsin.

2. feyizu

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Bence de var bir gariplik..sanki karavan değil de fabrika /iş yeri poliçesi :)
  3. feyizu

Pis Su Atık Tankları Için Havalandırma

Teşekkür ederim yanıtınız için, kasetli tip ya da portaporti tip tuvalet de gündemimde ancak geçmiş paylaşımları okurken gördüm ki azımsanmayacak kadar çok da maseratörlü yat tipi tuvalet kullanan karavan sever dost olmuş. Bu dostların da yaşadıkları olumlu olumsuz tecrübeleri...

4. feyizu

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

Sevgili dostlar, konu benim de gündeminde ancak işin parasal boyutundan önce verimliliğini gözden geçirmenizi öneririm, şöyle ki:motordan tahrikle çalışan klimayı diyelim ki yarım saat çalıştırıp kabin ısısını 20 - 22 derece civarına düşürdük ve kapattık, sonrasında ne kadar sonra içerisi tekrar...
  5. feyizu

çok ilginç bir hal almış forum..değerli bilgilerini rica ettiğim hiç kimse yazmaya ,daha doğrusu yanıtlamaya değer bulmamış ki tek bir yanıt bile yok..oysa eski yazılanlara bakınca insan epeyce umutkar oluyor. Neyse kendi göbeğimizi kesip işimize bakacağız anlaşılan.

6. feyizu

Akü Şarj Cihazı Tavsiyesi

Yalan değil tamamen bitmiş aküyü 230Ah değerine çıkartır amma kaç vakitte.. Onu da yazsa da anlasak maharetli ☺

7. feyizu

Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

Çok teşekkürler ,değerli bir bilgi oldu..peki projelendirmek konusu nasıl acaba?
  8. feyizu

Panelvanların Kargo Bölümleri Kesilip Uzatıp Genişletilebilir mi?

Konuyu bir soru ekleyerek canlandırayım dedim ☺.. Hazır tadilat konuşuluyor, panelvan arka kapılarını çıkartıp üst kısmı yekpare alt kısmı da otobüs bagaj kapağı gibi değiştirilen çalışmalarda proje gerekiyor mu acaba, yoksa zaten karavan tadilat projesi hazırlanırken o tadilat da aradan çıkıyor...
  9. feyizu

Hayırlı olsun, güzel günlerde kazasız eğlenceli yolculuklar dilerim.

10. feyizu

Sevgili dostlar merhabalar; kendi karavanımı yapmaya hazırlanırken planlama aşamasında aklıma takılan bir konuda görüşlerinizi rica edeceğim..forumu epeyce okudum ama aradığım cevabı sanırım bulamadım..Sorum şu: Mutfak ve wc atık sularını topladığımız tankları aracımızın altına yerleştirdiğimizi...

11. feyizu

Atila Bey merhabalar;sattığınız karavanı sahibinden.com da gördüm ilan no: 279529153,ve şimdiki...

Atila Bey merhabalar;sattığınız karavanı sahibinden.com da gördüm ilan no: 279529153,ve şimdiki sahibi 84.000 TL istiyor,tembellik ederek malzeme ederini araştırmadan direkt size sorayım dedim,sizce bu fiyat ederi midir?en iyi siz bilirsiniz. Vakit ayırıp aydınlatıcı bir yanıt verirseniz çok...
  12. feyizu

Teşekkür ediyorum, çok makbule geçti.

13. feyizu

Eski Forumdaki Fotoğraflara Ulaşmak

Bu gün forumu okurken bir konuya yanıt vermek istediğimde tuhaf bir durum ile karşılaştım, belki de haberiniz vardır ama ben yine de yazıp bildirmek istedim...şöyle ki ; Beğen-Yanıtla-Bookmark grubunda Yanıtla seçildiğinde ekran ekli resimde görüldüğü gibi geliyor..üst kısımda kalan text'lerin...
  14. feyizu

Panellerin bağlantısı konusunda izninizle ben de bir soru sormak istiyorum..panellerin her birisinin ayrı ayrı + ve - kabloları var gördüğüm kadarıyla..bu kabloları dışarıda mı birleştiriyorsunuz yoksa hepsini içeriye aldıktan sonra mı birleştiriyorsunuz..ben de hazırlık yapıyorum ,panel ve...
  15. feyizu

Karar Vermek Zor...

Harika, ben de galiba 2012 model alacağım, aracınız kaç km de ve nereden kaça aldınız? (eğer sakıncası yoksa)

16. feyizu

Karar Vermek Zor...

E Eee muayene, Trafik kontrolu gibi konularda ne yapıyorsunuz?
  17. feyizu

Karar Vermek Zor...

Tamam alırken panelvan alırız da dönüşüm yapıldıktan sonra ruhsat değişmeyecek mi? Dönüşüm için proje yapılıp onaylanıyor ve ruhsat değişiyormuş, bu aşamada da (bir arkadaş paylaşmış ruhsat fotoğrafını) ruhsata özel amaçlı yük taşıma aracı gibi bir ifade yazım kocaman M1 yazmışlar..işte bunun...
  18. feyizu

Eski Forumdaki Fotoğraflara Ulaşmak

Bu çözüm bir yere kadar işe yarıyor galiba zira ben bazı konularda değil resimleri resme ait hiç bir şeyi göremiyorum..

19. feyizu

Merhabalar sevgili kardeşim, ellerinize sağlık pek güzel oluyor..vakit bulabildiğinizde mobilyaların kesilen kenarlarını m-nasıl kapattığınızı paylaşırsanız sevinirim..ara bölmeler, dolap kapakları, banyo, mutfak tezgahı v.s. Teşekkür ediyor kolaylıklar diliyorum
  20. feyizu

Karar Vermek Zor...

Şu N1 M1 mevzusunu bir açarmısınız, nasıl oluyor da bazı araçlar ruhsatta karavan M1 oluyor da bazıları sizinki gibi N1 olabiliyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri