Arama sonuçlarınız

1. feyizu

Kendi Karavanını Kendi Yapanlar Dukato

Ben de çok faydalandım çalışmalarınızdan,ellerinize sağlık..izninizle ben de iki soru sormak isterim; ilki banyonun iç kaplaması nedir, nasıl, çalışılması kolay mı bu kaplama ile..ikincisi de yine yatak bölmesi ve mutfak bölmesinde gördüğüm o desenli kaplama..duvar kağıdı tarzı bir şey mi yoksa...

2. feyizu

Karar Vermek Zor...

Sevgili dostlar kendi karavanımı yapma konusunda oldukça kararlıyım ve hemen her gün 2.el araçları araştırıyorum..bu gün tavsiye üzerine baktığım bir firmada 10 civarında araç gördüm..Fiat Ducato 15 m3, Pegueot Boxer 435 HDi ve Citroen Jumper 15 m3 2.2 HDi modellerin arasında gerek model yılı...
  3. feyizu

Karavanda Hafif, Yanmaz, Sağlam Uçak Mobilyaları

Bu konu hala aktif mi acaba? Malzemeleri temin eden firma hala aktif mi?

4. feyizu

Sigorta.senelik Vergi Ve Muayene

Teşekkür ederim
  5. feyizu

Şu %144 vergi daha aracı ikinci elde alırken mi ödeniyor, yoksa araç karavana çevrildikten sonra ruhsatlandırma aşamasında mı ödeniyor, bu ayrım benim için çok önemli bu yüzden net ve kesin bilgi arıyorum.

6. feyizu

Sevgili dostlar merhabalar.. Araç alım öncesi bir kaç soruma cevap arıyorum.. 1)Bazı satılık araçlarda özellikle %18 KDV li fatura kesilecektir ibaresi var.. Bunu neden özellikle yazmak gereği duyuyorlar, bu araçları almak mı uzak durmak mı gerekiyor? 2)Şu %144 ötv meselesi.. Alınacak araç 5...

7. feyizu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba Gezenbilir dostları, ben Feyiz ..gruptan bir dost vasıtasıyla haberdar oldum, karavan ilgim dolayısıyla aranızdayım..emekli mak. mühendisiyim,güzel ve faydalı paylaşımlar dileklerimle hepinize merhaba diyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri