Arama sonuçlarınız

1. D

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu Merhabalar, Derya ben, son iki yıldır bisiklet kullanamıyorum. )= Haziranda bir dahon düşünüyorum. İyi akşamlar...

2. D

Sırt Çantasının Yerleştirilmesi

Ynt: Sırt Çantasının Yerleştirilmesi Çanta hazırlamak kolay değil, sefere çıkana kadar öğrenmem lazım! )))= Kitaplar ağır oluyor! Ama onları almadan da olmuyor! )))=
  3. D

Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri http://www.suleymankacar.com/ (-;

4. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam (-;
  5. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Merhaba Kürşad! (-; Bu projenin, reklam projesi olduğunu bilmiyordum. Okuduğum kaynaklarda rastlamadım! Bu bilgi için teşekkürler...

6. D

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Harika! Keyifli sürüşler...

7. D

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Mustafa bey, LADA'nız güzelmiş. (= Korkuluk ( tam terimini bilmiyorum) düşünmüyor musunuz? Babamın kullandığı emektar bir, beyaz renkli LADA NİVA 1600 vardı (Sonra babam satmıştı). Bende arasıra kaçırıyordum ((= arazide çok çok keyifli.
  8. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Bu projede bulunan fotoğrafları incelerseniz, hiç birinde kurgu bulunmadığını göreceksiniz. Sosyal belgesel fotoğrafların etik olarak, kurgu, müdehale yapılmadan belgelenmesi gerek. İnsanları doğal görünümleriyle belgelemeye çalışmıştır. Gerçekten harika bir proje...
  9. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Bende ne demek istediğnizi anlayamadım. Sander'in, bu çalışmadaki amacı; çalışan Alman halkını belgelemektir. Türk kimliğiyle bu işin(çalışmanının ya da fotoğrafın) bir alakası bulunmamaktadır.

10. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam hımmm! Mafya değiller kesin, o yıllarda çalışanları belgelemek amacıyla çalışılmış bir iş. :)

11. D

Tarlada Üç Genç Adam

Ynt: Tarlada Üç Genç Adam Ama onlar çiftçiler. Gerçek hikaye bu! (=
  12. D

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri /www.christiancravo.com muhteşem, belgesel fotoğraflar...

13. D

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri http://www.timurtasonan.com/
  14. D

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri http://www.jonisternbach.com/
  15. D

Ynt: Beğendiğimiz Fotoğrafçıların Siteleri selim gümüş'ün iişlerine bayıldım ama sitede hakkında bir bilgiye rastlayamadım!

16. D

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar aaaa! bizde arkalardaydık, görememişiz sizi.
  17. D

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar (((= aramızda vallahaa bak! burada konuşulan burada kalır...
  18. D

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar bi tane kalmıştı, onu da sen al tezgahı kapatalım ablacım! Birazdan ararım! (en sinir olduğum yalan, o birazdanın ay olduğu zamanlarıda gördüm)

19. D

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar Abicim bak! al memnun kalacaksın. orjinal yedek parça. Arkasından konuşmak gibi olmasın... Ayy! hiç çaılşmamıştım!!!???
  20. D

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Ahhh Hoşgeldin Evrimcimm! Seni burada görmek çok güzel! Harika aktiviteler var, bayılacaksın. Artık hafta sonlarıhep birlikte bisiklet turları yaparız. (((= GaripçeKöyü'ne bizleri götürürsün artık... Sevgiler...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri