Arama sonuçlarınız

1. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ? çok teşekkür ederim zaten cj yi ilk planda tutuyorum lada niva 2.planda

2. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ? Evet aslında lada nivayada bakmıyor değilim lada niva çok uygun bir araç gerek cj ye göre az yakıyor gerek bakımları falan çok daha ucuz düşünsenize arazide ön takımı komple dağıttığınızı lada niva için orjinali komple 150 lira civarında üstelik neredeyse bütün...
  3. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Ynt: Jeep Cj-5 Almalı mıyım ? ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ederim

4. G

Jeep Cj-5 Almalı mıyım ?

Öncelikle herkese selam Başlıktanda anlaşılacağı gibi bir cj-5 almak istiyorum.Forumdaki bilgileri okudum ama fakat yinede bu başlığı açamadan duramadım.Sizlere birkaç sorum olucak.Öncelikle çok uzun bir süreliğine tek araç olarak kalacaktır dolayısyle asfalt kullanımı ağır basacak araziye...
  5. G

CJ-5 Aktarma Sistemi ve Arazi Vitesi

Ynt: CJ-5 Aktarma Sistemi ve Arazi Vitesi tmm şimdi anladım sağolun

6. G

Ynt: CJ-5 Aktarma Sistemi ve Arazi Vitesi nasıl oluyor tam anlamadım normalde arkadan itişli olup arazi vitesi ile 4x4 değil mi?

7. G

CJ-5 iç hacim?

Ynt: CJ-5 iç hacim? çok teşekkür ederim dikkate alacağım saygılar
  8. G

CJ-5 iç hacim?

Ynt: CJ-5 iç hacim? Ben size hiç özel mesaj atmadım zaten sistemde karışıklık olduğunu anlamışsınız ben sadece genelden bir konu açmışım.Neyse sistemde bir karşıklık olmuş olur arada böyle ;D evet arkadaşlar soruma cevap bekliyorum saygılar
  9. G

CJ-5 iç hacim?

Herkese merhaba öncelikle bir sorum olacak.Aylardır cj-5 leri araştırıyorum.Baya bilgi sahibi oldum.Ama bir sorun var ki beni derinden şüphelendiriyor.Boyum 1.90 kilom ise 80 cj-5 in kapıları S olduğu için iniş binişlerde az da olsa sorun çıkacağını tahmin ediyorum.Ya iç hacim.Koltukları ileri...

10. G

Ynt: CJ-5 Aktarma Sistemi ve Arazi Vitesi Bir sorum daha olacak bu cj-5 in önleri disk fren olanları varmı yoksa hep kampanamıdır?Eğer disk frenli modelleri varsa hangi modelden itibaren başlıyor?

11. G

Arkadaşlar herkese selam, Ya aklıma takıldı.Bu cj-5 serisinin aktarma sistemi ve arazi vitesi nasıl devreye sokuluyor.Örneğin lada nivayı herkes bilir sürekli 4 çekerdir.Peki cj-5 nasıl?Sürekli 4 çeker olup araziye alınca çok adha kuvvetli bir 4x4 mü oluyor yoksa normalde 2 çeker olup araziye...
  12. G

CJ-5 mi? CJ-7 mi?

Ynt: CJ-5 mi? CJ-7 mi? Birde yazmayı unuttum.Türkiye de neden cj-7 bu az bulunuyor şahsen bazı sitelere baktım ya satılmış yada yok sayılı anlayacağınız fakat cj 5 ten bir dolu var buda beni isteristemez cj 5 e yönlendiriyor.Fakat bulduğum cj7 yi cj5 e tercih ederim o başka

13. G

Ford Mustang

Ynt: Ford Mustang ya anlayamadığım bi konu var bu mustang cobra ile mustang match farkı nedir? saygılar
  14. G

CJ-5 mi? CJ-7 mi?

Ynt: CJ-5 mi? CJ-7 mi? Boyum 1.91 ve kilomun da 80 olması beni cj 7 ye karar kıldırttı.Araştırdım 1.82 insanlar bile zor sığıyormuş ;D.Yapmış olduğunuz her türlü yorum nedeniyle çok teşekkür ederim
  15. G

CJ-5 mi? CJ-7 mi?

Selam Başlıktada belirtiğim gibi konu gayet açık.Sizlere danışmak istedim.Sizce hangisi.Nedenleriyle yazarsanız çok sevineceğim. Not:uzun bir süre tek araç olarak kullanılacaktır.Araziye genellikle fazla çıkılmayacaktır.Yanlız hiç çımyacağım anlamındada değil.En genel olarak açıklıyım asfalt...

16. G

Lada Niva Geçmişten Günümüze Nasıl Gelişti?

Arkadaşlar öncelikle selam Lada Niva ilk çıktığı tarihten günümüzdeki 2009 modeline göre nasıl değişti.Ben bazı resimleri inceldim pek bi fark göremedim.Siz bilirsiniz diye düşündüm.Örnek veriyorum 88 model bir niva ile 09 model bi niva görünüş olarak neler geçirdi neleri değişti.Performans...
  17. G

Vitara - Niva Karşılaştırma

Ynt: Vitara - Niva Karşılaştırma yahu geçenlerde duydum bazı arkadaşlar(bu siteden değil) niva için kliması yok otomatik camı ve otomatik vitesi yok falan diyorlar bu yüzden vitarayı tercih ederim diyorlar.Bir off-road aracında bence konfor ve lüks aranmaz hatta bence en makbulu bir aracı...
  18. G

Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi?

Ynt: Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi? Teşekkür ederim.Yazmış olduğum mesajdada belirttiğim gibi daha çok asfalt üzerinden kullanacağım araziyede cıkacağım fakat asfalt daha ağır basacak.Bu araziye çıkmak için herkes OK144 lastikleri öneriyor ve kullananlarda gayet iyi sonuç alıyor.Peki asfaltda ne...

19. G

Lada Niva mı? Jeep Cj5 mi?

Öncelikle herkese merhaba.Kazasız belasız sürüşler. Forumu iyice okudum özellikle niva ve cj 5 bölümlerini.Eskiden hep cj5 cj5 derdim ama nivayı görünce nivalara bir başka bakıyorum.Birde siz üstadlara sormak istiyorum.Tecrübülerinizi kullanarak bu ikisi arasında bir kıyaslama yapabilirmisiniz...
  20. G

Lada Niva Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?..

Ynt: Lada Niva Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler ?.. teşekkür ederim sağolun.Ya bu niva bambaşka bişe yaw bi ara jeep cj-5lere bakardım büyük bir hayranlıkla hatta banada cj mikrobu bulaştı derdim ama lada yı gördükten sonra fikrim değişti.Gerçekten güzel bir araç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri