Arama sonuçlarınız

1. acemibey

Ege Ücretsiz Kamp Alanları

arkadaşlar gezenbilir forum da ve diğer forumlarda da epey aradım ancak kamp kuracagimiz huzurlu yerler bulamadım bulduklarimda cok eski tarihlerde yazilmis, agustosun basında çıkıp 15 gün kadar gezmek istiyoruz semdinlide gorev yapiyoruz ve eslerimizle cikicaz 2 cift olucaz o yuzden sıkı bir...

2. acemibey

Araç Üstü Çadır Yapmak Istiyorum Yardım Ve Onerilerinizi Bekliyorum

1750 lik cadiri da inceledim ve gayet hoş bir çadır fiyati da öyle ben sanayi ye gidip iskelet ve bağlantı parçaları ile ilgili araştırma yaptım ve sadece iskelet ve bağlantı parçaları 150 tl gibi bişey tutuyor branda işi yapan bir kaç firma ile de gorustüm fiyat vermiyorlar önce yapin iskeleti...
  3. acemibey

Teşekkür ederim Er yada geç yapacağım o zaman paylaşıcam

4. acemibey

Bahsettiğiniz siteyi inceledim ve sahibi ile gorustüm telefonda 2 kişilik çadırında 2 tip var birisi biraz büyük ve kucuk olan 3000 tl bi üst modeli ise 3500 tl bnim kendi tahminim bu kadar yakışıklı bişey çıkmasa da maksimum 1500 TL'ye imal ederim diye tahmin ediyorum tabı bu kaba bi hesap önce...
  5. acemibey

Arkadaşlar Uzun zamandır eşim ile kamp hayali kuruyoruz normal cadirlardan tutunda cekme karavana kadar baktik ve kampcilik forumlarini takip ettik uzun süren araştırmalarımiz sonucunda araç üstü çadır da karar kıldık ancak yeni araç aldığımız için sıfırlar ile aramız gayet iyi dolayisi ile bu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri