Arama sonuçlarınız

1. O

Parça Katalog

Eşide İngiliz olan bir arkadaşımın çocukları Londrada okuyor.Sağolsunlar yardımcı oluyorlar.Manualimi de onlar getirmişti.Benim malzemeler küçük plastik parçalar(en azından şimdilik diyelim);koltuk mandalı,emniyet kemer braketi vs.Her ihtiyacı anında tespit edemiyorum,gördükçe...

2. O

Parça Katalog

Teşekkürler,oldukça yardımcı oldu.Birçok parçayı tespit ettim ve bazılarını E-bay,bazılarını yerli firmalardan bazılarını İngiltere den sipariş ettim.Bazı parçalar USA piyasasında daha uygun.Oradan getirteceğim.Selamlar,iyi akşamlar...:smiley:
  3. O

Sizce; Grand Cheroke Mi ? Discovery Td5 Mi? Sorento Mu?

Bence; ARAZİ=DISCO=BAKIM=ARIZA=MASRAF=KEYİF=SÜRÜŞ.........

4. O

2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları

Süleyman Bey bilgilendirme için teşekkür. Dün size sorunca üşenmedim gece garaja inip buldum ekipmanı,kontrol de ettim herhengi bir sızıntı göremedim.Bugünde 1 saat bir boşluğum vardı,yine kontrol ettim şimdilik bir şey göremedim.Aslında,biraz anlamadığım bir şey oldu forumları okurken dün...

5. O

Teşekkür ederim Adem Bey, Ben bilgi için sormuştum.Umarım yenisi veya tamir takımı değiştirmeye gerek kalmaz.Olurda damlatmaya rastlarsak,hem değiştirmeye hem çayınızı içmeye uğrarız elbette.

6. O

Mazot soğutucusu şu ana kadar hiç dikkat etmediğim bir ekipmandı?Tam olarak nerede?Söküp tkması kolay birşeymi?Hafta sonu onuda kontrol edeyim hazır öğrenmişken?:smiley:
  7. O

Elinize sağlık.Burada yaptığınız bir çok işlemin aynısını bende yaptım.Radyatörü değiştirdim.(antifiriz kullanımından dolayı,ne olur ne olmaz diye.).Ayrıca üst hortumuda değştirdim.Enjektör taksimatını bende değiştirdim,ve aynı sıvamayı bende yapmıştım.(bunu yabancı bir sitede görmüştüm.).Üst...
  8. O

Parça Katalog

Teşekkürler Sayın Zirve, Aslında sürekli firmalara parça buldurmaya çalışmaktansa kendim katalogtan ihtiyacım olan parçaları seçip fiyat ve bulunabilirlik daha hızlı oluyor. Birkaç ay önce aldığımız (kardeşimin aldığı sonra abisi olarak herzamanki gibi,hammaliyesini bana yaptırdığı) LAND...

9. O

Parça Katalog

Yardımcı olan olmadığına göre umutsuz bir vaka sanırım:smiley:

10. O

Parça Katalog

Merhabalar, LAND ROVER DİSCOVERY 2 ,Parça Kataloğu nasıl temin edebilirim?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri