Arama sonuçlarınız

1. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 09

sevgili dostlar,çevre illerden endurocu dostlarla paslanmış kaslarımızı açalım,kış gelmeden torosların tozunu bir atalım dedik. planımız,ben bozyazıdan yola çıkıp gazipaşada alanyalı ismail agam(demiratlılar) ve mehmet arkadaşımla buluşup dikine toroslara vuracağız demiratlarımızı... yaylaları...

2. H

yüreğinin götürdüğü yere git-8

sevgili dostlar geçen hafta içinde alanyadan demiratlılar motosiklet clubu başkanı ismail hakkı erdağ abim aradı. eğrigöle çadırlı gezi yapacağını istersem gelmemi söyledi. kim tutar artı beni,birde eğrigölün konyalı bir dostumdan gezi raporunu okumuştum,harikaydı. eğrigöl benim en yakın...
  3. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -7

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -7 sevgili dostum ne mutlu bana size keyf veren bir rapor hazırlayabildiysem. teşekkürler.. karadeniz tekrardan inşallah...

4. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -7 kemal bey,bu güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ederim. allah gönlünüze göre versin...
  5. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git-6

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git-6 eyvallah kardeş....

6. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git-6 bu güzel yorumlarınız için çok teşekkürler ederim dostlar...

7. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -7 teşekkürler kardeş bu güzel dileklerin için...
  8. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git -7 bayburttan sivas'a doğru devam uzun bir yolculuk sivastayız sivasta tarihi bir şehir ve tarihi eserler ulu cami güzel hat sanatı örnekleri ve çifte minare sivas kongresinin yapıldığı,kongre müzesi kongre müzesi tarihi...
  9. H

sevgili dostlar daha önce de bahsettiğim araba ile ailecek doğu karadeniz turumu yeni bitirdim döndüm. torslardan ziganaya... 11 gün süren gezimizde, toplam 4 bin km yol yapmışım. karadenize ilk gidişim di,keyfli ve güzel bir gezi geçirdiğimi söyleyebilirim. şunu da gördüm ki,karadeniz motorla...

10. H

sevgili dostlarım,daha önce sitemizden de duyurunu yaptığımız mer-mok(mersin motosikletklubu)tarfından ilki organize edilen mersin motosiklet şenliği 11-12-13 haziran günlerinde idi. bnim bulunduğum bozyazı ilçesi silifke kapızlıdaki şenlik kamp yerine 130 km mesafede bulunuyor. cuma saat 12...

11. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git-5

sevgili dostlarım,28-29-30 mayıs günlerin de anatoiariders tarafından organize edilen eğirdir motocampına gitmek üzere 26 mayıs saat 12 de bozyazı/mersinden yola çıktım. erken çıkmamın amacı torosları aşarak ve gezerek eğirdire ulaşmaktı. bu nedenle çok daha yakın ve düz olan antalya yolunu...
  12. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 hocam anlaşıldığına göre,hiç motor kullanmamışsınız.önce ehliyet sonra,benim motorun kardeşi var tam sana göre http://www.sahibinden.com/yakisikli_xt_125_r-34WQQaXQQ24747823WQQpXQQdisplayitem hem şehir içindede çok rahat kullanabilirsin.yalnız bu makina...

13. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk)

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk) teşekkürler talha kardeşim gezebildiğimiz sürece iyiyiz inşallah. bu benim, raporda da belirtiğim gibi ilkleri yaşadığım bir gezimdi. zaman sınırlıydı,gruba uymamız gerekirdi(urfada kopsakta). ilerde inşallah daha uzun zamanlarda tekrar...
  14. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk) eyvallah kardeş,güzel yorumların için. o yeşil meyve (meyve olduğunu nasıl anladın) keçi boynuzudur.
  15. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 gelecek olursam,28-29-30 mayıs tarihlerinde orada olacağım.özelden tel. yazarsanız ben sizi ararım gelince. ben otelde konaklamayı dşünüyorum,tavsiye edeceğiniz göl kenarı güzel bir otel olursa onuda alabilirim. selamlar....

16. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 gezmek yaşamaktır hocam,bunu geçte olsa anlayan biri olarak,hayatımın geri kalan kısmını elimden geldiğince hep gezecem inşallah. gezilerimin devamı serinin 4-üncü olarak yüklenmiştir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=55259.new;topicseen#new...
  17. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 004 (Güneş'e Yolculuk) gezimize kaldığımız yerden devam ediyoruz,yani urfada mistik havası ile insanı başka diyarlara alıp götüren,yaşadığımız statik ve modern hayata tokat atarcasına insana huzur veren bir balıklı göl. balıklı göle doğru yol alıyoruz...
  18. H

sevgili dostlar,merec(mersin enduro clubu) ve mer-mok(mersin motosiklet) kulublerinin bereber organize ettiği adıyaman gezisini duyuncanca birden yüreğimde bir sızı ve heyecan hissettim. adıyaman emniyet müdür yardımcısı mehmet özkoçak bey,tam bir motor hastası kişi,mersinli motorcuları nemrut...

19. H

Boydan Boya Karadeniz 2009

Ynt: Boydan Boya Karadeniz 2009 polemik sebebini anlamış değilim,motorcu adam hoşgörülü ve anlayışlı olur bence. birbirimizin kalbini kırmaya değmez ,çünkü hayat çok kısa. gezi ise güzel olmuş,paylaşım için teşekkürler....
  20. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003 sevgili dostlarım beğenmenize sevindim,güzel yorumlarınız için teşekkürler edrim. bora kardeşim yakındır inşallah,motorun bakım işi var,çarşamba toplantılarının birinde buluşacağız....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri