Arama sonuçlarınız

1. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 003

sevgili dostlar havalar güzelleşti,bizim torosların yaylaları yeşermeye başlamıştır diyerek cumartesi günü yola çıktım.hedefte torosları aşarak karaman'ın ermenek ilçesi ile mersin'in gülnar ilçesi arasında yer alan gezende barajı var. öğle üzeri bozyazı'dan toroslara doğru tırmanışa geçiyorum...

2. H

Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 teşekkürler dostlar,beğenmenize sevindim. solo gezmenin avantajı,özgürce istediğiniz yerde durabiliyor ve istediğiniz gibi gezebiliyorsunuz. mersinden selamlar...
  3. H

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. arkadaşlar aşağıdaki araç kaça alınsa uygundur. http://www.sahibinden.com/bu_kilometre_ve_temizlikte_baska_yokkkk_-36WQQaXQQ22709376WQQpXQQdisplayitem

4. H

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. arkadaşlar bu araç hakkında fazla bilgim yok,seri kullanım açısından aşağıdakiler arsında fark varmıdır acaba.... 2.0 Comfort 2.0 dCi LE 2.0 Elegance 2.0 LE 2.0 Luxury 2.0 SE 2.0...
  5. H

2010 Motoplus Fotoğraflar

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar vibrasyon sağlığa faydalıdır,ufuk hocam... ;D millet bir sürü para verip power plates alıyor sırf titremek için enduro ile bedava....

6. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 ufuk hocam aynen söylediklerin yapılacak. antalya ve mersinden gelmek isteyen arkadaşlar var,sizide dahil edebiliriz. :)

7. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 kardeş senin motor nedir bilmiyorum ama,o yola her motor girebilir kafanı yorma tororslardan akdenizi izleyebiliriz hatta hava sisli olmazsa kıbrısı bile görebiliriz...
  8. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 teşekkürler meteor kardeşim. bak bora kardeşimle atlayıp gelin,bahar da geliyor ortalık yeşermeye başladı, vuralım kendimiz toroslara... :)
  9. H

Ynt: Yüreğinin Götürdüğü Yere Git - 002 teşekkürler kardeş,bu gezinin 1.ide var bir ara onuda atabilirim.... endurocu olup dağlara çıkmamak olmaz kardeş.... çobanlar tamamen orjinal ve doğal yaşıyorlar hocam,belki bir gün yolu düşer sende tanırsın bu güzel insanları.... yükleme konusuna...

10. H

2010 Motoplus Fotoğraflar

Ynt: 2010 Motoplus Fotoğraflar levent kardeşim güzel resimler çekmişsin fuarı gezmiş kadar olduk. süper tenereyi göremedim yalnız.... :o

11. H

sevgili dostlar,bu hafta aslında kafam biraz karışıktı:istanbulda fuar açılıyordu, gerçekten çok gitmek istiyordum, gideceksem tek başıma gidecektim,çünkü bulunduğum yer taşra,çevre yerlerden de organize bir fuar gidişi yok gibiydi.tek başına donkişot gibi fuara da gitmek istemedim.seneye...
  12. H

Nissan TerranoII 2.7 TD

Ynt: Nissan TerranoII 2.7 TD arkadaşlar tank bu ya... iki video da çok güzeldi,aklımı çeldiniz valla. paylaşımlar için teşekkürler...

13. H

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. KLL,verdiğin bilgiler için teşekkürler,bilgilenmemi sağladın. mersinden selamlar...
  14. H

Nissan X-Trail Alacağım.

Ynt: Nissan X-Trail Alacağım. bu aracın terrano dan farklı özellikleri nelerdir acaba. bende hem araziye yakın hemde otomobil rahatlığında bir araç düşünüyorum.
  15. H

outlander 2.0 mt

sevgili dostlar,outlander 2.0 mt almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz bekliyorum. bu aracı düşünme sebeplerim;1.hem şehiriçi rahatlığı hemde bizim yayla yollarına uygun olduğu.(hem taksi rahatlığında hemde bozuk yollara uyar diye) 2.az yakması. 3.vergisinin uygunluğu. 4.benim için en önemli...

16. H

Torosfest 2009 / 1900 km.

Ynt: Torosfest 2009 / 1900 km. hocam güzel gezi yapmışsınız ......bozyazıdan geçerken selam versydiniz.... ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri