Arama sonuçlarınız

1. seriiki

Unimog Almak İstiyorum

Ynt: Unimog Almak İstiyorum gecici çözüm ... ;) U406 (U900) Diesel üstu (az) LR110 ambulans kutusu...

2. seriiki

Unimog Almak İstiyorum

Ynt: Unimog Almak İstiyorum Unimog kamper deyince, birkac sene once Göcek'de gordügüm (ve gezenbilir Karavan bölümünde paylastıgım) Unimog Camper... Unimog 404 S ustune el yapimi ( Unimog'un sasesinin burulma yaptıgını hesaba katmamislar sanki...)
  3. seriiki

1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?..

Ynt: 1968 Land Rover Frenleri Hep Böyle midir?.. Özkan bey, Tabii ki bütün 1968 Land Rover lar boyle degildir...! Kampanalı Series Land Roverler'de frenleri calsısır durumda tutmak cok zor degil, ancak küçük detayları ihmal etmemek gerek. Öte yandan, Yavuz Hocamın fikri de doğru, yeni...

4. seriiki

Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı

Ynt: Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı ama bu belge ve/veya tarihi nereden bulunur bilemiyorum şimdi, belki Hürriyet gazetesinin "arşiv arama" kısmından bulunabilir .. E buldum: http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=150554
  5. seriiki

Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı

Ynt: Arazi Araçlarında Cam Filmi, Zincir Takma Zorunluluğu ve Hız Sınırı Sanirim 2001 veya 2002 de, Fatih Altayli arazi araclarinda sürrat konusunu diline pelesenk edince, İçişleri Bakanligi bir talimat (veya benzeri) ile bu arazi araclarinda duşük olan hız sınırını binek otolar ile ayni...

6. seriiki

Bu Profili Görüntüleyebilme Yetkimiz Yok

Ynt: Bu Profili Görüntüleyebilme Yetkimiz Yok IP ye girer girmez gizlilik bitiyor zaten... E

7. seriiki

Bu Profili Görüntüleyebilme Yetkimiz Yok

Bu profili görüntüleyebilme yetkiniz yok. Sebebi -forumda 20 mesajdan daha az mesaj atmış- Yeni Üye statüsünde olmanız veya yetkilerinizin kısıtlanmış olması olabilir. Daha detaylı bilgi için İLETİŞİM sayfamızı kullanabilirsiniz.
  8. seriiki

Taze Ceviz Tatlısı ve Diğer İlginç Tatlılar

Portakal Tatlisi na EK... 60li 70li yıllarda Ankara'da "Ali Uzun" sekercisi, Portakal ve Turunc Sekerlemesi yapardi... tatmamis olanlar kaybettiler; artık ticari glikozun bu tur uretimlerde kullanilmasi "tatlilarin tadini kacirdi"... (meraklisina: turuncun acisini kirec kaymagi ile...
  9. seriiki

LR Dormobil 109 (Seri II) Hakkında

sanirim karburatoru "fazla iyi" temizlemisler... kapis pompasi calisiyor mu? karb-distributor arasindaki avans vakumu hortumu takili ve faal mi? E

10. seriiki

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? Dizele LPG uygulamasi yeni bisi degil, ancak Avrupa'da fazla ragbet gormedi... LPG nin yaglamaya menfi etkisi nedeni ile olsa gerek ... Guc arttirmak icin kullananlar tek-tuk var. E

11. seriiki

2 1/4 motorun hacmi 2286cc yanlis hatirlamiyorsam, 4000d/d da 67 - 81 hp veriyor, kompresyon oarnina gore degisiyor, 7,5 ve 8 kompresyonlar var. benim "iktambiceyrek" motorlu araclarim srfiyatlari: s2 kisa 12 - 13 litre 100 km (wrangler at) s3 kisa 13 - 14 litre / 100 km (safari tavan...
  12. seriiki

Mekanik Vinç Hakkında

Ynt: Mekanik Vinç Hakkında Superwinch in LR tarafindan kullanilan mekanil versiyonu, 14.000 lb PTO ustunde (kirmizi parca) 14K lb nin ustunde vincin cekmemesini sagliyan debriyaj... http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=170218432632&ssPageName=STRK:MEWA:IT&ih=007 mekanik...

13. seriiki

Menderes Bey, Araciniz hayirli olsun, bence meraklisi icin guzel bir arac ve anlattiklarinizdan cok orijinal durumda oldugunu tahmin ediyorum... Ote yandan, kimi fikirlerinize katilmiyorum, bence aracin tracking genisligi ile fazla oynamayin derim, seri iki o hali ile kalmali bence... illa ki...
  14. seriiki

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 muhtemelen sanzimanin icindeki yag pompasi... bu arada, 1985 sonrasi LR lerde sanziman yagi 80-90 degil , ya motor yagi ya da ATF olmali...
  15. seriiki

Ortalama Yakıt Sarfiyatları?

Ynt: Ortalama Yakıt Sarfiyatları? Land Rover seri 2 ve 3 : 14-15 sehirici / 11-12 sehirdisi, benzin Land Rover seri 2 Perkins : 12 / 8, diesel Disco 200&300 12 /10, diesel Defender 130-300 tdi 12/10 diesel Unimog 404 25/15 benzin Unimog 406 16/13 diesel CJ8 4.2 18/14 benzin

16. seriiki

LR Defender 110

Ynt: LR Defender 110 bu sorunun cevabini Yavuz hocam ve Reha hocam birlikte vermeli... buyrun er meydanina... hah E
  17. seriiki

Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında

Ynt: Telsizler ve Telsiz Kanunu Hakkında Tebrikler, soruya cevap verebilmek icin: "A" mi, "B" mi? VHF-UHF mi ? HF mi? veya HF+VHF+UHF mi? bilmek gerek... Engin
  18. seriiki

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog 406 benim (tabii 110 ambulans kutusu ustunde degil artik), YFLYydtNjLs http://www.youtube.com/watch?v=YFLYydtNjLs 404 camper i 2003 de Gocek'de gormustum... E

19. seriiki

Land Rover Discovery I

Ynt: Land Rover Discovery I evet, muhtemelen sizin Disco'da orta kilit yok. daha dogrusu sanzimanda var ancak kontrol kolunda o pozisyon yok. Orta kilit icin arazi kolu modifiye edilebilir veya diger bir land rover den alinabilir. Tabi bir olasilikta hazir kitini almak... bakiniz...
  20. seriiki

Unimog Camper; Campermog

Ynt: Unimog Camper; Campermog

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd