Arama sonuçlarınız

1. aliberkay

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... Tarih suan bana da uyar bi aksilik cıkmazsa gelirim

2. aliberkay

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Neden olmasın burdan haberleşip gideriz
  3. aliberkay

Kemerburgaz - Ağaçlı Civarı Gezi (19 Mayıs 2008)

Keyifli bir gezi olmus bende o bolgeye hiç gitmedim onumuzdeki hafta sonu giderim herhalde :)

4. aliberkay

Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz

Ynt: Off-Road Tecrübe ve Dikkat İster; Geçmiş Olsun Yılmaz Gecmiş olsun hepimize ders olsun..
  5. aliberkay

Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz...

Ynt: Beykoz - Riva Arası On Road (Hafif Off-Road) Gezi Düşünüyoruz... Haftasonu bana da uygundur katılmayı çoık isterim

6. aliberkay

Sizce Hangi Lada Güzel?

Ynt: Sizce Hangi Lada Güzel? yeni niva eskisinin yanında çok zayıf duruyor.

7. aliberkay

Satılık Lastik, Bridgestone 215/65/R16

İkinci el aldıgım aracımın üzerinde gelen daha hiç kullanılmamıs Bridgestone dueller 688 modeli 215.65.R16 ebatlı lastigi satıyorum. Fiyat 100 ytl Berkay 0505 544 47 01
  8. aliberkay

23 Nisan Off-road

Ynt: 23 Nisan Off-road Onurla çok keyifli bir gezi yaptık. Resim cekemedik sadece inis videosu var onun da görüntüsü bozuk.. http://www.youtube.com/watch?v=Rl4dD9NzMaw
  9. aliberkay

Beter Böcek CJ

Ynt: Beter Böcek CJ Aracınız hayırlı olsun resimlerini ve bitmiş halini merakla bekliyoruz :)

10. aliberkay

Sülüklügöl Gezisi (23 Mart 2008)

Göl ve şelaleler harika manzara muthiş ama kirletilmesi cok üzücü :(

11. aliberkay

Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008)

Ynt: Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008) Bu hafta ben musaittim ama K5 in dif arızalı zorlamak istemedik tek arac da biyere gitmeye gözüm yemedi evde oturdum.. Bundan sonra cumadan ararım seni :)
  12. aliberkay

Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008)

Ynt: Şile Yolunda Keşif Gezileri (30 Mart 2008) Çok keyifli bir gezi olmuş resimler ve anlatım için teşekkürler Bu hafta hakketen çok heveslenmiştim Menekse yaylasına gidicez diye ama gezi iptal oldu. Bakıyorum da kimse yerinde durmamıs benden baska :)

13. aliberkay

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... recep ivedik :D
  14. aliberkay

CJ5 Hava Filtresi Modifikasyonu

Ynt: CJ5 Hava Filtresi Modifikasyonu O camura filtre mi dayanır?? ziyan etme filtreyi sen en iyisi onu corollaya tak :D
  15. aliberkay

LR Freelander

Ynt: LR Freelander 2008 freelanderı land roverın çekmece gölü yanındaki offroad pisti wattabe'de (yanlıs yazmıs olabilirim) test etmiştik. Agır devri olmamasına karsın oradaki dik yamaçları bilen bilir arac çok rahat tırmanıyordu. Yokuşun ortasında durup rahatlıkla tekrar kalkabiliyordu...

16. aliberkay

Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008)

Ynt: Şile Yeşilvadi'de İki Gün Keşif Gezisi (15-16 Mart 2008) Çok keyifli bir gezi olmuş fotograflar da muthis..
  17. aliberkay

Blazer K5 6.2 Dizel

Ynt: Blazer K5 6.2 Dizel K5!in dizel motor aksamı için birsey diyemiycem fakat diger tüm parcaları çok kolay bulundugu gibi en kötü ihtimalle ebay dan geliyor.
  18. aliberkay

Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir

Ynt: Arkadaşlarımız Mehmet ve Mert'in Babası Vefat Etmiştir Başınız sağ olsun

19. aliberkay

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Merhaba Gezenbilir.com Fazla sınırları zorlamamakla birlikte yelken, motosiklet, otomobil ve offroad meraklısı biriyim. Grand vitara aracım var. Offroad da cok yeniyim ve yardımcı olacağınız her konu benim için çok yararlı olacaktır Ali Berkay Şener
  20. aliberkay

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Gezenbilir.com Fazla sınırları zorlamamakla birlikte yelken, motosiklet, otomobil ve offroad meraklısı biriyim. Grand vitara aracım var. Offroad da cok yeniyim ve yardımcı olacağınız her konu benim için çok yararlı olacaktır :) Ali Berkay Şener

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri