Arama sonuçlarınız

1. tolgas

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok Walla bende navara kullaniyorum ama amarok un piyasada cok tutcagina inaniyorum.... Daha cok yeni biraz yurumeye baslasinlar daha ii bi mukayese yapilabilir

2. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Gunaydin bulent abi nerelerdesin seyahatler devam ediyo galiba ;D
  3. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Turgay abi ben degistirmedim ayna mahrutiyi cunku daha once suzukide basima geldi....ilk taktigimiz otme yapti yenisini verdiler ayar tutmadi bikere daha degistirdim en son tutturdular ama ben benden gectim ;D kacirdigin bi nokta war aynamahruti degismeden once 110 la...

4. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar chipi takınca zaten dırek 3 lıtre artıyo bende söktüm chipi..... ayna mahrutide azaltiyo tabı yakıtı
  5. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bende 35x12,5x17 lerle 13-14 yakıyorum otomatık vites farkı sanırım senınkı duzdu dımı ömer abı

6. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar yürüyo neden yürümesinkı kardeş

7. tolgas

Volkswagen - Amarok

Ynt: Volkswagen - Amarok merhaba arabaya kac inç lastik koydunuz 33 inç mi
  8. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Ruhsatta 2008 yaziyo ama bnmki biraz degisik bi araba nedense ;D dediginiz gibi enjektorler yeni tip motor yeni tip ama nedense sinyaller aynada degil....yanlis bilmiyosam 2008 den sonra birde aydinlatma paketi var bnm arabada oda yok ;D birde 2006 ve 2007 lerde bildigim...
  9. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ya geçenlerde bırı aradı adam dıyokı arabayı cok guzel yapmıssın masalah ....tesekkurler sagolun..... bız dmax modıfıyesı yapıyoruz.... eeee.... e sızede satalım bı dmax... yok sagolun tesekkur ederım ...... maıl adresınızı verseydınız bı resımlerını gonderseydım ;D...

10. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Satis iptal abi vazgectim ev alma durumlari wardi. Abuk subuk insanlar arayinca kafam atti ;D

11. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Volkswagenin satis politikasi bu.... Gerci almanlarin hepsinde ayni politika war..... Japonlarda ise cok fazla secenek yok... 2 3 paket cikarir birini secersin..... Benim bide sciroccom war ondanda cok memnunum..... İkiside guzel marka bence tercih meselesi biraz
  12. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Okadarda degil yani ;D

13. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Aykut varmiymis 6 inc kiti
  14. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Bende bunu aldim turgay abi aynisi... Bnm aklimdan cikti abi kusura bakma ya ;D
  15. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar He sole bisi war km saat 160 gosteriyodu ama gps 180 :)

16. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar İnan abi :) inanmiyosan cem abiye sorarsin beraberdik :)
  17. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar walla ben 35 lerle 180 de bastım aydın otobanında ama tehlike ;D arabayı orjınalınden okadar cok yukseltınce ıster ıstemez dengesı kaçıyo aykut
  18. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar bu yardırmıyo bıldıgın paso kalıyo ;D

19. tolgas

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. ben gordum malzemeyı dogus koyamazsın ıkısını bır sendekı spacer larla aynı sey....... adnan abı ıkısını bır takınca bızım navaralarda ust salıncak kuleye carpıyo..... bu sefer araba esnemıyo onun ıcın bız ust salıncakla oynayıp ıkısınıde takabıldık ama...
  20. tolgas

Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!.

Ynt: Ironman 4X4 İlk Parti Geldi!. antalyada kım yapar bılmemkı

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd