Arama sonuçlarınız

1. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar 10 sayfa once solemistim kaca aldigimi .... Suan hatirlamiyorum

2. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Arka makaslari bende degistirmedim ama amortisorleri degistirdim ... Arkalari degistirmezsen biraz dengesiz oluyo..... Ya dogus ben bunlari kac kere yazdim hatirlamiyorum sen hala soruyosun heee ;D
  3. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Sen getleri sokup sadece kiti takican okadar

4. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Carpar direk gidemezsin hic kasislerden gecemezsin
  5. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Dogus resime dikkat edersen daha takilmamis orda ust tasiyici salincaga ben geti koydum cunku ust salincakta tadilat yaptik yani orj de koyamazsin

6. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Hard off roadmu yapicaz yani ;D

7. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Ya okadar takilmayin nasilsa ilk off roadda camur rengi olucak ; D
  8. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Yakit kutugu die cikiyo bilgisayarda abi
  9. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Saseyi pembe kupayida beyaz yapsin dimi ;D sase one ciksin ;D

10. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Abi sen saseyi boyarsin pembeye ;D

11. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Sahra rengi bu arada ben cem nasilsin mucocan
  12. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME İcerdeki disatdaki singapur isiklarini hic solemiyorum bile ;D

13. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Bence cok guzel oldu herkezin zevki farkli arkadas ;D mucahit abi sende kirmizi kirmizi geziyosun biz bisi diyomuyuz ;D
  14. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME 4200 benzinli toyota motorunu aticam gidicem kare kasa motoru koyucam :) toyota camiasindan ihrac ederler adami kursat abi ;D
  15. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar Aykut gecmis olsun yeni sistem dizellerin en buyuk sorunu bunlar malesef max 200 bin diyolar zaten

16. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME emme manıfoldunda kırık cıktı kım bılır kım sıktıysa okadar kırmışlar sonrada ellememısler ole bırakmamıslar..... elektronık ateşlemeye geçtık distributor ayarlandı.... yurt dısındanda waterprof distrıbutor kılıfı gelıyo artık ilk suda stop etmıcek ;D baskı balata...
  17. tolgas

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME ewt yavas yavas renklenıyoruz ;D
  18. tolgas

Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum

Ynt: Otomatik Navara Kullananlar, tavsiye istiyorum otobana cıktıgım zaman 140 150 gıdıyorum 35 lastıklerle yetmezmi ;D

19. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar ozaman sıkıntı yok rahat ol gonul rahatlıgıyla yak sıslerını............ sıslerını yarım saat yak kabloları bı tut bakalım ısınma warmı sısınma warsa kabloların kalınlıgı yetersızdır..... testını bu sekılde yapabılırsın
  20. tolgas

Navara Kullananlar

Ynt: Navara Kullananlar akuyle alakası yokkı onun eger sıslere cektırdıgın kablolar yeterınce kalınsa ustunde sıgorta warsa röleleri yeterlı amperde takıldıysa arabanın orj tesısatından voltaj çalmadılarsa hıc bısı olmaz.... ıkıncı akuyu takman sadece kontak kapalıyken ısıkların yanma suresı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri