Arama sonuçlarınız

1. 4x4-90bg

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Kaale almıyorsunuz :D peki. Aracınız çok yakıyor diye, diğer duster kullanıcılarına yada araca saldırmayın Alınan litre : 34,5lt Gidilen Yol : 770 km hesaplayıp öyle gelip (üzgünüm ama biraz kapak oldu)

2. 4x4-90bg

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Ben 4.5 lt ortamayı 1 dolu depoda test ettim. (Test ettim = doldurulan depo litresi / Gidilen yol) Sen de komiksin : )
  3. 4x4-90bg

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) @cagatay67 , yol bilgisayarının gösterdiği değil ortalama değeri söylüyorsunuz sanırım. Çok iyiymiş, 4x4 110bg 3.9 a kadar düşebiliyorsa 8lt diye kimse şikayet etmesin : ) olay tamamen kullanıcıda

4. 4x4-90bg

Duster Advanture Sticker

Ynt: Duster Advanture Sticker Tasarım Detayda Gizlidir : XD
  5. 4x4-90bg

Fiyatı Ucuz Ama...(outoshow)

Ynt: Fiyatı Ucuz Ama...(outoshow) 4x4 90bg şehirlerarası depo ortalamam 4.5lt daha ne?

6. 4x4-90bg

Duster Advanture Sticker

Ynt: Duster Advanture Sticker Adventure modeli henüz çıkmadı bulamazsınız

7. 4x4-90bg

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 4x4 şanzımanın aşırı etkisi olduğunu sanmıyorum, bence motor ve 110bg yazılımı daha etkili. Benim 90bg 4x4 şehirler arası 4.5LT görüyorum.
  8. 4x4-90bg

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Haftasonu şehirlerarası yolda çok basmadan ekonomik sürüş testi yaptım. 100TL=525KM (4.5LT)
  9. 4x4-90bg

MAKYAJLI DUSTER CENEVRE AUTO SHOW'DA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR ...

Ynt: Makyajlı Duster Cenevre Auto Show'da Görücüye Çıkıyor ... Adventure da navigasyon standard ama bu saç cantlar olmamış

10. 4x4-90bg

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Duster görünce sıkıştırmakta nedir yani... Bu tür şeyleri bu kadar ciddiye almamak gerek, duster seçsen ne olur frontera seçsen ne olur, fronterayı övseler frontera başka bir araba mı olur? Yada kötülerlerse kötü bir araca mı dönüşür? Arabayı...

11. 4x4-90bg

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri : ) video çok pismiş, o subaru nun çıkamadığından daha beterlerine şahinle çıkanlar gördüm : )))
  12. 4x4-90bg

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Soldaki çok heybetli duruyor : )

13. 4x4-90bg

Ynt: Otobanda Duster İle Hız Yapmanın Riskleri Subarucular gelip burada subaru muhabbeti yapıyor, google aramasında çıkması onların suçu
  14. 4x4-90bg

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Ynt: Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster Kaplama olunca ruhsata işlenmesi gerekmiyormu
  15. 4x4-90bg

Duster'ım ile Videolarım

Ynt: Duster'ım İle Videolarım Çim biçici : )

16. 4x4-90bg

Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması

Ynt: Ön Akslardan Gelen Hafif Sesin Yükseltmeye Engel Olması Duster ı olmayan biri Turgut beyin şikayetleri okusa "bunlarımı kusur bulmuş?" der koşar duster alır : )) -Bir kere araç çok asabi, sanki psikopat; hiperaktif insanlar gibi tepki veriyor -5.5lt.. -90 bg Duster'a fazla geliyor
  17. 4x4-90bg

Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster

Ynt: Ankara'da Karşılaştığım Kırmızı Duster Yeni Stepwayin gök mavisi Duster da güzel olurdu
  18. 4x4-90bg

20.000 Bakım ücretleri

Ynt: 20.000 Bakım Ücretleri Polen, yağ, hava, mazot filtresi, karter tapa contası, motor yağı, cam suyu, fren aksam temizlik 320TL

19. 4x4-90bg

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Konu : "Duster, Asx, Qashqai ?" ; )
  20. 4x4-90bg

Duster, Asx, Qashqai ?

Ynt: Duster, Asx, Qashqai ? Geldi yine forester : ) --- Geçen Asx i olan bir arkadaşım bindi duster'a, Asx de bu kadar konfor yok dedi (abartıyor tabi, amacı asx i kötülemek)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri