Arama sonuçlarınız

1. 4x4-90bg

Renkli Cam Sıkıntısı Film Değil...

Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı. Avukatın birine ceza kesilmiş, o da itiraz etmiş. Kanunda görüşü engellemeyecek şekilde deniliyor, bu sürücünün dışarıyı görüşüdür diye görüşülmüş. Milletvekilleri kullanıyorsa biz de kullanabiliriz demiş (sanki çok eşit şartlardayız) ve davayı kazanıp cezayı iptal...

2. 4x4-90bg

Renkli Cam Sıkıntısı Film Değil...

Ynt: Renkli Cam Sıkıntısı. Bu sıralar Radar pusuları arttı. 4 şeritli gidiş geliş çevre yolunda tüm yoğun trafiğin 100 le gittiği yolda 99 la radar cezasını kilitlediler bana 366 TL
  3. 4x4-90bg

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 teşekkürler

4. 4x4-90bg

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Bende geçen haftasonu 300 metre lik göl kenarından geçmem gerekti, toprak yağmur yemekten 30cm derinliğinde kaygan ıslak çamur olmuş, 4x4 + 2.viteste çok yavaşlamadan sabit hızla girdim, lastik tamamen çamurla kaplandı, dişler etkisini yitirdi direksiyon etkisini kaybetti çoğu...
  5. 4x4-90bg

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 : ) duster fiyatları bir kaç haftaya 2 bin TL zamlanacak, bence geç kalmadan bu fırsatı değerlendir

6. 4x4-90bg

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Mossin'i Duster bayinde görmüşler, foresterı verip Duster almaya çalışıyormuş, Dacia bayii forester'a 27.500 teklif vermiş, anlaşamamışlar (orada yemin etmiş mossin diye bir söylenti var)

7. 4x4-90bg

DUSTER4X4

Ynt: DUSTER4X4 Nerede Duster orada Forester : ) başladık yine, 2 aya 75 sayfa olur bu konu da
  8. 4x4-90bg

Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri 110 bin TL verip forester alıp duster la kıyaslamazdım : ) Şunu söyleyeyim, 4x4 sistemi çok iyi dusterın, öyle yerlere girdim ki arabadakiler "abi burada kalırsak traktör bile kurtaramaz" diyorlardı ama hiç kalmadım. Kullandıkça daha çok...
  9. 4x4-90bg

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri demek Duster sahibi = akıllı temkinli insan Forester = iyi lastik : )

10. 4x4-90bg

Ynt: Otobanda Duster ile Hız Yapmanın Riskleri duster foresterı kurtarmış : )

11. 4x4-90bg

DACİA 2013

Ynt: DACİA 2013 Terios a benzemiş, çok çirkin
  12. 4x4-90bg

Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları

Ynt: Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları Dusterda hızlı giderken syyyyyyyyyyyyyyyy diye düdük sesi gibi çok ses geliyor, ön cam direğinin çukur conta girintisimidir bu sesin kaynağı?

13. 4x4-90bg

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Antalyadan Selamlar 2012 Dacia Duster 4x4 1.5 dci,90 bg Ambiance / Metalik Gri

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri