Arama sonuçlarınız

1. bafralı

Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010)

Ynt: Karadeniz Offroad Birliği; Vezirköprü-Kunduz Ormanları Kamplı Gezi Duyurusu (20-21 Mart 2010) Ankaradaki yarışlarda offroad yarışlarının değişmez muhabiri değerli abimiz Suha Tuğcu dan öğrendim.Kendisi ve ekibi katılacakmış artık bizde onun kanalından takip ederiz.organizasyonda emeği...

2. bafralı

Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) 30 dak.süren kurtarma çalışması sonunda mutlu son :D :D :D Burdaki kapılarda görsel şov çok fazlaydı videoları yüklemeye çalışiyorum seyretikce hak vereceksiniz..
  3. bafralı

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) L200 yeni görünümü http://s387.photobucket.com/albums/oo312/sercan98/?action=view&current=P1080756.flv

4. bafralı

Defender TD6-7

Ynt: Defender TD6-7 Engin bey bilgileriniz için teşekkürler tahmin ediyorumki v6 ve v8 motorlar kendilerini sesinden bile hissettirebilir.
  5. bafralı

A380 Uçağı Yeni İsmi İçin Yardım

Lufthansa hava yollarının yeni uçağı A380 nin adını vermek istiyoruz bana yardım etmek isterseniz aşağıdaki linkte yazılı alan STAR OF WORLD isimli kutucuktaki 5. Yıldıza tıklamanız yeterli neşeyle kalın paylaşırsanız beni mutlu...

6. bafralı

Defender TD6-7

defender motorları hakkında bilgi istiyorum.. Bugün Ankaradaki yarışta bir defender sahibi arkadaştan hafif sohbet maksatlı bilgi almak istedik malum bizim aile olarak defender tutkumuz hiç tükenmek bilmiyor..sağolsun arkadaş bizle matrakmı geçti yoksa bizmi biraz cahil kaldık bunu öğrenmek...

7. bafralı

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) tarifimizi harita üzerindende inceleyebilirsiniz...
  8. bafralı

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) hüseyin bey yarış alanına ulaşmak hertürlü vasıta ile uygun hiç bir sıkıntı olmaz. mühye köyüne ulaşmak için cinnah cad.biliyorsanız cinnah'a girdikten sonra 1. lamba atakule kavşağı direk gidiyorsunuz 2. lamba turan güneş...
  9. bafralı

Ynt: Ankara Mahalli Off-Road Şampiyonası 1. Yarışı (14 Mart 2010) Bildiğiniz gibi mühye yerleşim yerlerine çok yakın bir yer olduğu için toplanma ve program yeri yarış mahalli olabilir, aralık ayında yapılan yarışta toplanma ve mevki alma yerleri burdan yayınlanmıştı ama oralardan izlenme...

10. bafralı

2010 Andoff Mahalli OffRoad Şampiyonası 1. Yarışı 14 Mart 2010 tarihinde Mühye'de yapılacaktır.

11. bafralı

Ankara'da Bisiklet Sürüşü ve Off-Road Yarışı (14 Mart 2010)

Ynt: Ankara'da Bisiklet Sürüşü ve Off-Road Yarışı (14 Mart 2010) takip için bir mesaj atalım
  12. bafralı

Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi?

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? En çok oyla güzelliğini ortaya koyan beyaz pumayı tebrik ediyorum. ikinci ve üçüncüleride kutluyorum ve diğer katılımcılara teşekkürler ediyorum. Gezenbilir grubu içinde yapmış olduğumuz bu ankette maksatımız güzellik ve çirkinlik...

13. bafralı

Bafra'dan Çanakkale'ye

Ynt: Bafra'dan Çanakkale'ye Necmi bey bizim oralara kadar gitmişsiniz kıymalı pidesini yememişsiniz herhalde..otel konusunda size katılıyorum bu konuda çok haklısınız zira 2004 de bende kendi memleketime arkadaşlarla görevli gittiğimde aynı sizin gibi yaptık Samsuna geri göndermek zorunda...
  14. bafralı

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? 14 ŞUBAT'ta en çok puan alan günün anlamıyla beraber açıklanacak sanırım... SEVGİLİLER GÜNÜ......
  15. bafralı

Hem 6X6 Hemde Karavan Ural

Ynt: Hem 6X6 Hemde Karavan Ural bende hatırlıyorum hatta haftalarca takibe almıştım.demekki daha satılmamış vede fiyatı bayağı düşmüş.Hatta bu aracı uzaktan görmüştüm birkeresinde bizim offroad yarışlarına getirmişlerdi.yanlış hatırlamıyorsam sakarya veya şiledeydi.uzaktan bayağı dehşet...

16. bafralı

Ynt: Gezenbilir'de En Çok Beğendiğimiz Defender Hangisi? benim favorilerimde gelmiş.ama oyumu daha kullanmıyorum..
  17. bafralı

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Oylamayı kitledim.oylama yeni formatıyla yeni konu başlığı adı altında açılacaktır.
  18. bafralı

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Sedat bey baştan yazmıştı.. ;D ;D

19. bafralı

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi ok. resimleri taşımamda bana yardımcı olursanız sevinirim.
  20. bafralı

En Güzel Defender Anketi

Ynt: En Güzel Defender Anketi Sevtap hanım konuyu ben açtım ama düzenlemeleri istekler doğrultusunda düzenleyebilrseniz sevinirim.. ;) ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri