Arama sonuçlarınız

1. bafralı

defender ses izolasyonu

Ynt: Defender Ses İzolasyonu Bende yalıtım için biraz araştırdım sonunda izocam armaflex e karar verdim kendinden yapışkanlı ve yapışkansız olan ve birtarafı aliminyum kaplı modelleri var ayrıca 8mm ve13mm olarak satılıyor izocam bayilerinde . Ayrıca bu malzemeyi kaput içinede...

2. bafralı

Huser 09.06.2013

Ynt: Huser 09.06.2013 Elinize sağlık bilgiler güzel oldu.bir sorum olacak Huser yaylasından Kavrona Çaymakcur veya galer düzü buralara geçiş sağlanabiliyormu yazınızda Kavron yolunu göründüğünü yazmışsınız . paylaşım ve bilgiler için teşekkürler.
  3. bafralı

Ankara ve Cevresinde Offroad Organizasyonu

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Hamdi hocam bir atak yaptık.görüşelim tanışalım istedik.bizden sonra kimse uğramayınca bizde yolun bittiği yerden devam ettik...

4. bafralı

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Ben 1 haziranda burdayım abilerim...Kamp olurmu ? olmaz biraz motor sesi duyalım adamlar nerelerden geliyorlar
  5. bafralı

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Ankarada haftasonu güzel bir organizasyon tanışmak ve çamurlanmak için biz ordayız.... organizasyonun linki aşagıda bizler seyirci ve destekciyiz... https://www.facebook.com/groups/6564152311/?fref=ts

6. bafralı

Ynt: Ankara Ve Cevresinde Offroad Organizasyonu Gönüller bir olsun yeter en kısa zamanda bizde katılabiliriz. Metin hocam takipteyiz..

7. bafralı

23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014)

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Güzel ve bol yağmurlu bir kamptı.......
  8. bafralı

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Mehmet bey ben cevap vereyim göl ufak olduğu için ben daha önce balıkla uğraşan görmedim.bilginize
  9. bafralı

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) 1.Çiçek Hikmet Alper Özkan Motokaravan. 2.Ersin Güzel 4x4 Nissan Terrano 3.Şükran Abdullah TEPE CAMPER 4. Neşe, Sude, Erol Özçelik Binek otomobil 5.Gökhan ASLIHAK...

10. bafralı

Ynt: 23 Nisan Temalı Kamp Etkinliği Ankara (25-26-27-nisan-2014) Metin Hocam bahar kampı başlıyor..emeğine sağlık. 23 nisanda ordayız inşallah.. Bir öneride benden 22 nisan akşamı gidebiliriz.hafta sonuna kurslar var ve perşembe cuma mesai var. 23 nisan tam gün orda oluruz..böylece kamplı bir...

11. bafralı

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Dün benzinli (lpg) li bir arac kullandım açıkçası lpgdeki performansını görünce hayret ettim.Blos taktığını öğrendiğimde benim binek araca gaz takan (bayağı bilgili ve kaliteli iş yapan) BRC nin servisine sorduğumda blosu telafuz bile edemedi yani...
  12. bafralı

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat mükemmel olmuş ustanın eline sağlık, alt taraflar çok hoşuma gitti orjinalimi yoksa yenimi yapıldı oralar.

13. bafralı

Defender Modifiye Yardim

Ynt: Defender Modifiye Yardim Sevgili hemşerim Defender virüsdür.birkere girdiyse kolay kolay çıkmaz olmazsada alamasanda sen onu heryerde takip edersin bütcene göre bir aracı geldiğinde iilaki bulursun.bu aracların yapılısıda gidiyor yapısızıda önemli olan başlaman.. Virüs öyleki bugün...
  14. bafralı

BAFRADAN 1969 MODEL TUZLA EFSANESİ 2013

Ynt: Bafradan 1969 Model Tuzla Efsanesi 2013 selam ismail55 Bafraya geldiğimde görüşmek isterim.
  15. bafralı

Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013)

Ynt: Gezenbilir Land Rover Buluşması Görselleri (7 - 8 Aralık 2013) Maceranın direk içine girilmiş anlaşılan güzel gezi olmuş,Kaza geçiren arkadaşa geçmiş olsun...

16. bafralı

Ankara-kazan- Pazar-karagöl Ve Orman Gezimiz 8 Aralık 2013

Ynt: Ankara-kazan- Pazar-karagöl Ve Orman Gezimiz 8 Aralık 2013 Güzel gezi olmuş 1 ay evvelde biz aynı yoldan gitmiştik karda daha güzel olmuştur. Buarada toyota sizinmi yenikentte birkaç kere gördüm aracı yakından inceledim güzel olmuş güle güle kullanın çamurunuz bol olsun.
  17. bafralı

Arçelik Marka Araba?

Ynt: Arçelik Marka Araba? Konyada bunların dolmuş olarak kullanıldığını hatırlıyorum http://magazinkonya.com/goca-gonyada-pirpir/
  18. bafralı

100" Trayback Projesi Kırat

Ynt: 100" Trayback Projesi Kırat Hadi hayırlı olsun Tarık Bu arada ismi değişiyormu yoksa kırat olarak kalacakmı. ;) ;)

19. bafralı

Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı.

Ynt: Amasra'ya 14 Km Çakraz'a 3 Km Denize Sıfır Kamp Alanı. onur bey Kamp alanıız hakkında tek resimle kalmıycaksınız herhalde. ;)biraz daha bilgi verirseniz seviniriz..
  20. bafralı

Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım

Ynt: Kısmetse Ben De Defender Sahibi Olacağım Aracın görünüşü güzel ama size tek tavsiyem muayenesini yaptırmadan almayın heleki başka şehirdeyse herşey için fatura almanız gerekebilir. genelde araclar renk değiştiriyor ve işlenmiyor daha sonra fatura gerekiyor.size kolay gelsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri