Arama sonuçlarınız

1. E

buda benim nivam

Ynt: buda benim nivam takipdeyim

2. E

Uzun şase Niva

Ynt: Uzun şase Niva ikinci el ancak yurdışında yaşayan bir getire bilir başka türlü olmaz ikinci el getirmek çok zor
  3. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım kavacıktayım esat paşay bir iş için gitmiştim orda ugraşırken resimleri çektim

4. E

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum murat bey birde model yazın rusyadaki fiyatını ögreneyim sizin için
  5. E

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum sıfır araç yurt dışından getiriliyor ama bu araçların ikinci ellri için neler gerekli bilmiyorum hiç araştırmadım araştırıp bakmak lazım

6. E

Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu

Ynt: Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu benim araçta su kaynatmıltı conta yanmıştı pistonların üstü su alıyordu çekiş düşüktü sabahalrı zor çalışıyordun rampada bogulacak gibi oluyordu birde hemen harreret yükseliyordu contayı degiştirdik üst kapak taşalandı sibopalr degişti bunlar...

7. E

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum olmaz tr yok ki ancak rusyada
  8. E

başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak.

Ynt: başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak. 89 lada aldım diye bir yer açtım orda resimlerde var başımdan geçenlerde
  9. E

Ynt: başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak. gözümü yumdum aldım eksikleri var ama düzelecek hepsi haloacak ve severek binecem

10. E

Ynt: başlamak yada başlamaya çalışmak.Belkide başlamaktan korkmak. biraz daha sabredin bakim

11. E

Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu

Ynt: Lada Niva'daTitreme - Su Eksiltme Sorunu kaç model yazmamışsın şaft bagalantıları kontorl ettir
  12. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım 3 resim

13. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım ikinci resim
  14. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım işet aracımın resimleri ilk defa bu gün keyif aldım ama ok 144 araka pacalılara sürtüyor
  15. E

Nivam için vinç arıyorum

Ynt: Nivam için vinç arıyorum teşekürler reis

16. E

Nivam için vinç arıyorum

Ynt: Nivam için vinç arıyorum vd540 nerde satılıyor acaba
  17. E

LADA BA3-2131 istiyorum

Ynt: LADA BA3-2131 istiyorum çok istiyorsanız ital edelim
  18. E

2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011)

Ynt: 2. Beykoz Off Road Oyunları (9-10 Nisan 2011) heralde seyirci olarak ikinci gün katılcam saygılar

19. E

89 lada aldım

Ynt: 89 lada aldım ferenleri yaptırım çok güzel oldu ok 144 takdım arabanın şekli degişti bambaşka bir şey oldu ama ilk aldıgımda gelirken yolda hareret yaptırmıştım bu gun gene haretet yaptırım heralde conta ve sibopları yaktık bakalım ne kadar masraf çıkacak demekki çekmemeside bundanmışneyse...
  20. E

Lada Niva 2006 Modifikasyon

Ynt: Lada Niva 2006 Modifikasyon takipdeyim

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd