Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

İzmir Grubu Muhabbet Köşesi

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Özelden gönderdim

2. erdalyaman

Tecrübesiz Kardeşinize Yardım

Ynt: Tecrübesiz Kardeşinize Yardım Kullanım amacınızı göre standart samurai size yeterli olur :) ister 4x2, isterseniz 4x4 kullanabilirsiniz Dif. kilidi uzunca bir konu ama kısaca sürekli 4x4 araçların orta kilidinin kilitli haliyle sizin 4x4 e almanızla fark yoktur. Aynı akstaki tekerleri...
  3. erdalyaman

Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Çok teşekkürler :)

4. erdalyaman

Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010)

Ynt: Belgrad - Kısırkaya Off-Road Gezisi (28 Şubat 2010) Çok keyifli bir gezi olmuş :D paylaşılan foto ve videolar da mükemmel :D Nejat bey gezi gps kaydını paylaşmanız mümkün mü? Bu bölgede yapılan kayıtları birleştirip geniş kapsamlı bir harita çıkarıyorum, bunu da eklerim :)
  5. erdalyaman

89 model İngiliz Defender 90

Ynt: 89 model İngiliz Defender 90 Ömer izmir offroad derneğinden (izdoff) arkadaşımdır. Aracını tanıyorum yıllarca birlikte offroad yaptık :D Aracın değerini bilecek birine satılmasını diliyorum. Gezenbilir ailesi içinde kalırsa sevinirim ;) Satana da alana da hayırlı olsun :)

6. erdalyaman

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Özelden gönderdim :)

7. erdalyaman

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Her iki taraf da birlikte yürür diye düşünüyorum :)
  8. erdalyaman

Ynt: İzmir Grubu Muhabbet Köşesi Burhancım sen ovacık tarafının gps kaydını mı istiyorsun?? bende var (Bu arada kurallara göre mesajları küçük harfle yazıyoruz büyük harf bağırmak anlamına geliyor bilgin olsun ;))
  9. erdalyaman

Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010)

Ynt: Eskişehir'de İlk Buluşma (20 Şubat 2010) Güzel bir başlangıç olmuş paylaşım için teşekkürler :D Eskisehirdeki güzel parkurların yeni fotolarını bekliyoruz ;)

10. erdalyaman

İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) Bu hafta sonu ben maalesef müsait değilim :(

11. erdalyaman

Suzikide Yağ Yakma Sorunu

Ynt: Suzikide Yağ Yakma Sorunu 1000 km de 1 lt yağ yanması yaklaşık sınır değer olarak kabul ediliyor bu nedenle sebebini araştırmakta yarar var. Suya karışmıyor ise eksozda mavi/beyaz duman atıyor olması lazım. Erken davranılırsa belki sadece segman ile konu çözülebilir ama herşey motor...
  12. erdalyaman

Honda CR-V HK

Ynt: Honda CR-V HK Alternatif olarak 3 kapı yada 5 kapı Suzuki Grand vitara da düşünülebilir. Yeni kasa G.Vitara 3Kapı 1600 cc daha ekonomik ve vergisi de düşük. Sizin beklentilerinizi de rahatça karşılayabilecek bir araç

13. erdalyaman

3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik

Ynt: 3 cm Yükseltilmiş Jimnyde Kullanılabilecek En Büyük Lastik Bu lastiği eski vitaramda kullandım Araç offroad dışı kullanılmayacaksa daha agresif desenli (çamuru boşaltabilecek kadar boşluklu) ve sırt kısımları daha takviyeli bir lastik almanızı öneririm. 753 her ne kadar MT sınıfında olsa...
  14. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010) Bu hafta sonu maalesef ben uygun olamıyorum :( Organizasyonu biri üstlenebilir mi ?
  15. erdalyaman

BF AT mi - COOPER STC mi?

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? Sayın Erkan Konuyu uzatmak niyetinde değilim. İnanmak istediğinize inanmayı seçtiğiniz açıkça görülüyor. İstediğinize inanabilirsiniz ama diğerlerini inandırmak için gösterdiğiniz çaba çok ilginç :) Benim çok da umurumda değil bu konu :) Sadece okuyan...

16. erdalyaman

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? Konu bence sonlanmıştır. ;) Sizni düşüncelerinizi kabul edemiyorum ne yazık ki. Ama saygılıyım :) http://www.coopertires.com.au/index.php?page=tyres&tyre_id=6 ONE OF THE MOST POPULAR ALL-TERRAIN TYRES The Sure Trac is now one of the most popular all terrain...
  17. erdalyaman

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? Birincisi ST bir MT sınıfı değil AT sınıfı lastiktir. :) Bu nedenle de elma/armutu biz burada karıştırmış olmuyormuyuz ;) Ayrı sınıflardaki lastiklerin tabii ki ayrı koşullarda birbirine göre üstünlükleri /zafiyetleri olacaktır. Firma verilerine göre 1-Siz kuru...
  18. erdalyaman

Ynt: BF AT mi - COOPER STC mi? Erkan bey yazdıklarınızın % 98 ine aynen katılıyorum :) ancak konu çok dağıldı . Benim takıldığım ve itirazım sizin şu cümlenizdir; Ben diyorumki,bu asfalttaki verileri üç modelinde aynıdır,aslında ben demiyorum,üretici diyor Farklı olduğu konular,asfalt...

19. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)
  20. erdalyaman

Ynt: İzmir Off-Road Grubu Kavakdere Kamplı Gezisi (20-21 Şubat 2010)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri