Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar.

Ynt: 97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar. CRV yi yerden biraz daha yüksek ve hafif arazi koşullarına cevap verebilecek bir 4x4 donanımı olan bir binek araç olarak tanımlayabiliriz. Ağır kum ve çamurda sorun yaşarsınız. GV. nın 4x4 sistemi çok daha...

2. erdalyaman

Araç Üstü Çadırla Kamp

Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp İlginiz ve hızlı yanıtınız için teşekkürler :) Gerçekten çok avantajları olan bir sistem. Ben arazi aracım için düşünüyorum, genellikle kimsenin olmadığı yaylalarda, göl kenarlarında kullanacağım. Merdiveni yere değil de aracın sağlam bir yerine monte edilmesi (ön...
  3. erdalyaman

97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar.

Ynt: 97-02 arası LPG Lİ Honda CR-V ile Suzuki Vitara-Grand Vitara hakkında yorumlar. Her 2 aracın da ayrı ayrı özellikler var, kullanım amacınızı da yazarsanız daha çok yanıt alırsınız. Bu iki araç için de Ana sayfa/araçlar bölümünde çok sayıda yorum var onları da okuyabilirsiniz. Ben kısaca...

4. erdalyaman

Araç Üstü Çadırla Kamp

Ynt: Araç Üstü Çadırla Kamp Merhaba, Araç üstü çadır kullanımında "+" ve "-" ler nelerdir ? Kullanarak yaşayan arkadaşlardan rica etsek paylaşabilirler mi acaba? Benim hemen aklıma gelenler; Çabuk ve her yerde kurulabilmesi, toplanabilmesi büyük avantaj. Bagajda yer kaplamaması da öyle :)...
  5. erdalyaman

Antalya / Ballbucak - Delisarnıç gezisi. Müthiş Doğa

Ynt: Antalya / Ballbucak - Delisarnıç gezisi. Müthiş Doğa Evet maalesef rota görünmüyor, sizden tekrar rica edebilirmiyiz :) mümkünse kmz yerine kml olarak kaydetmeye çalışın :)

6. erdalyaman

suzukı 1,9 ddis

Ynt: suzukı 1,9 ddis Merhaba, Sorularınızın çoğu bu forumun Araçlar/Suzuki/1.9ddis bölümünde tartışıldı. Araştırırsanız yardımcı olacaktır.

7. erdalyaman

yeni aracım pajero 1.8 gdi

Ynt: yeni aracım pajero 1.8 gdi İyi günlerde kullanın :) Pinin 4x4 sistemi olarak pajeronun aynısını kullanıyor ve başarılı bir araç. Standart haliyle AT lastikle sizin beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacağına eminim :)
  8. erdalyaman

navigasyon cihazı öneriler...

Ynt: navigasyon cihazı öneriler... Ben araştırıp navitech almıştım. igoo - başarsoft programı kullandığından TR için en detaylı ve doğru haritaların olduğunu ögrenmiştim. 1 yıldan fazladır kullanıyorum ve memnunum. Ömür boyu güncelleme bedava ama yine de bazı bölgelerde hata yapıyor.
  9. erdalyaman

Gündoğmuş Kırkdönmeler İpek yolu Rotası

Ynt: Gündoğmuş Kırkdönmeler İpek yolu Rotası Teşekkürler :) O bölgede başka rotalar varsa ve paylaşabilirseniz sevinirim. İlvat gölü, dipsiz göl, vb. gibi, diğer görülmeye değer yaylalar vb.

10. erdalyaman

Ynt: Gündoğmuş Kırkdönmeler İpek yolu Rotası Teşekkür ederim, özellikle bekleyeceğim. O bölgeye planladığım bir gezi için araç rotaları çok yardımcı olacak :)

11. erdalyaman

Ynt: Gündoğmuş Kırkdönmeler İpek yolu Rotası Paylaşımlarınız için teşekkürler :) Bunlar araç rotası mı yoksa sadece yürüyüş rotasımıdır?
  12. erdalyaman

Offroad tecrübesi olmayan için tavsiye

Ynt: Offroad tecrübesi olmayan için tavsiye Hafif offroad ve av amaçlı kullanacaksanız bence beğendiğinizi belirttiğiniz Amarok size uygun görünüyor. İlandaki Rubicon 4.5" yükseltmeli, 37" lastiklerle ve donanımıyla çok ağır şartlarda offroad yapabilir görürünüyor. Tabi bu donanımla da asfaltta...

13. erdalyaman

Güzeloluk Yaylası Kampı.

Ynt: Güzeloluk Yaylası Kampı. Çok güzel bir paylaşım olmuş, yüreğinize sağlık :)) Fotoğraflar da süper :)
  14. erdalyaman

Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI)

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Çok teşekkürler :)
  15. erdalyaman

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) İlginiz için çok teşekkürler ancak bu defa da indiremedim. Diğerlerinde hiç sorun olmamıştı ???

16. erdalyaman

Ynt: Dacia Duster Manual ( A'dan Z'ye Dacia Duster EL KİTABI) Çok güzel bir çalışma olmuş, emeğinize sağlık. Ben sadece aşağıda belirttiğim dosyayı indiremedim. Tekrar yüklemeniz mümkün mü acaba? MR451DUSTER1.pdf (4320.63 KB)
  17. erdalyaman

5. Gezenbilir & Boloff Doğa Sporları Festivali (30 Haziran - 01 Temmuz 2012)

1. Emrah Artaslan - İstanbul 2. Erkan Okumuş - İstanbul 3. Serkan Efe - 2 kişi - Dacia Duster - İstanbul 4. Fatih Sivişoğlu - Zonguldak 5. Barış Avcı ve 01 Off Road Grubu - Adana 6. Ahmet 53 - ...... 7. Özgür Şenyurt - Ankara 8. Kılıç78 - Karabük 9. Burak Akkan - İstanbul 10. Mserdemir - Ankara...
  18. erdalyaman

Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz)

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) İzninizle bir konuda sorum olacak; Gelirken 1-2 çuval odun almakta yarar olur mu? Çok kalabalık olacağından çevreden odun bulmak biraz zor olabilir. Eğer ateş yakma yasağı var ise sadece mangal kömürü ve...

19. erdalyaman

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Afiş çok güzel olmuş :)) Tebrikler. Biz şimdilik bir istanbuldan iki de izmirden 3 araç, 6 kişi katılıyoruz. Çok keyifli olacağına inanıyorum :))
  20. erdalyaman

Ynt: Bolu Doğa Sporları ve Off Road Festivali "Ön Duyurusu" (30 Haziran - 01 Temmuz) Merhaba, biz de izmirden katılmayı planlıyoruz :) Kamp yerini tarif edebilirmisiniz ? sevgiler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri